Manželovi vadí, že nemám vaginální orgasmus. Dá se to naučit?
18. lis 2020
Ahoj holky, manželovi vadí, že ani po letech nemám vaginální orgasmus. Myslí si, že je to kvůli tomu, že mám povolené poševní svaly. Prý je mám zkusit posilovat, aby se to zlepšilo.
Já tomu moc nevěřím a hlavně bych to ani neřešila. Taky je to prý možná tím, že jsem si moc zvykla na stimulování klitorisu při sexu a když s tím přestaneme, tak budu vaginálně citlivější. Myslíte si, že se to takhle dá naučit? Chce to teď takhle zkoušet.
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

Vaginální orgasmus se určitě dá podpořit posilováním pánevního dna. Pro jeho dosažení je ale potřeba stimulovat uvnitř bod G pod určitým úhlem a to prostě s každým penisem nejde. S někým to jde samo, s někým jen v konkrétní poloze a úhlu a s někým je potřeba bod G stimulovat rukou nebo vibrátorem. Takže pokud ho s manželem nemáš, zkuste možná bod G najít prsty, vyzkoušíš si to a až budeš vědět, kde je to místo a co přitom cítíš, budeš moct sama pomoct manželovi nastavit správnou polohu a úhel, ve které vám to půjde. Někdy taky pomáhá alkohol, s lepším prokrvením je žena citlivější 😉