icon

Máte zkušenost s učením se jazyka pro vztah s cizincem?

13. bře 2023

Ahoj ženy,začala jsem před 3 měsíci pracovat v DE a v práci jsem potkala moc milého Němce se kterým po sobě pokukujeme od první chvíle co jsem nastoupila.Pro práci NJ nebyla potřeba takže ty 3 měsíce se učím a umím jen holý základ.On mě pozval na rande a že mu nevadí že moc německy neumím,že se učím a máme google překladač.
Poznala některá z vás pár kde se druhý ten cizý jazyk teprve musel naučit aby mohli komunikovat?Je to pro mě něco nového.

Strana
z2
autor
22. bře 2023

@veronicka89 Laska snad vznika z citu ne?Travime ted spolu hodne casu i mimo praci a pomaha mi s nemcinou.A rekl ze on chce na oplatku umet i neco cesky.Je to sranda,smejeme se spolu. 😄

veronicka89
22. bře 2023

A z ceho ty city vzniknou ? Ze se na sebe divate 🙈?

Tak jako nereknu kdyz nekdo umi zaklady jazyka toho druheho chape jeho humor atd … ale takhle sorry nechapu . Ale jsko preju lasku kazdemu 🙂 a nazcis se rychleji rec 😅

piggy123
22. bře 2023

Teď jsem si vzpomněla na naše poprvé s manželem 🙈🤣 ke konci mi najednou řekl: “ich komme!” A já na něj “wohin???” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vůbec jsem tenkrát nevěděla, kam že to “chce jít” a ono to znamená v kontextu sexu něco ve smyslu “už budu” 😂😂😂 dodnes se tomu smějeme

lachipie
22. bře 2023

@piggy123 Tak to bych asi zareagovala úplně stejně. Učím němčinu na jazykovce, ale tohle jsem teda nevěděla 😂

tinaprofi
22. bře 2023

@veronicka89 si delas p*del ne 😂🤣🤣 jako ze cit vznikne jen kdyz s nim bude mluvit nemecky? Zenska s vama je zase sranda dneska 😂

kamino
22. bře 2023

@piggy123 Joo, to my děti devadesátek známe 🙂 Jelikož i po**o bylo dabované jedním hlasem a pod tím byla slyšet němčina 🙂

veronicka89
22. bře 2023

@tinaprofi tak já teda nevím ...jestli se zamiluju z toho jak na někoho budu čumět a usmívat se jak na svatý obrázek nebo si překládat mobilem...

veronicka89
22. bře 2023

@lachipie 😅 němčina je v tomhle zajímavá ,😀...
Ale komme mi zrovna přijde jasné 🤭...

Ale tohle video je super :

https://www.youtube.com/watch?v=roblRXDboiQ
veronicka89
22. bře 2023

@lachipie TOS nebyla při studiu na žádném výměnném jazykovém pobytu ? 😀 😂

lachipie
22. bře 2023

@veronicka89 byla jsem na Erasmu ale k tomuhle jsme se teda nedostali 😀

veronicka89
22. bře 2023

@lachipie OK 😉😁

blondynka400
22. bře 2023

Za mne proč ne, jdi do toho. Max vždy můžeš vycouvat. Ber to tak, že se jazyk hodně rychle naučíš, je to nejlepší výuka, jaká může být 😀 Já takto byla s Čechošpanělem, ale celý život žil mimo ČR, takže česky uměl tak jdeme na pivo, já měla španělštinu tak na úrovni A2, angličtinu jsem moc nemusela. Mluvili jsme tedy spolu španělsky, tenkrát ještě překladače nebyly, takže kapesní slovník. Během 3 měsíců jsem mluvila španělsky jako rodilá mluvčí, on ode mne česky též dost pochytil. Takže co se týče jazyků to byla pohoda, problém byl jinde, ale to s jeho mluvením nemělo nic společného.

Strana
z2