icon

Milenec a manželství: Je tajemství opravdu tak špatné?

30. lis 2024

Mám manžela, děti, rodinu. A mám taky milence - na sex, ale i se máme rádi, jsme si blízcí. Doma nebyla jiskra, vášeň. Nechtěla jsem zničit to vše co jsme si vybudovali. Navíc jsme s manželem parťáci. Vše je fajn. Ale mám právo i na vzrušení a jiskru v životě a v sexu. Vůbec si to nevyčítám a cítím že mám na to vše právo a tak si to sobecky beru. Manžel nic netuší a je spokojený v životě, tak proč to kazit. Byla jsem to já kdo měl problém, tak jsem si ho vyřešila. Asi mě odsoudíte že? Je opravdu tak špatné si prostě zařídit život čistě dle sebe a ponechat si nějaká tajemství do hrobu? Každý to má jaké si to zařídí..Manžel jak on chce, já jak já chci. Sdílíme spolu a jsme si blízcí. Ale tahle jedna věc je jen moje..Kamarádka mě odsoudila. Já si ale nemyslím že by něco takového mělo zničit naší rodinu. Nebudu mu nic říkat.

Strana
z6
veronicka89
9. čer 2025
@sedouana

@veronicka89 a nebo udělala z manžela belebecka a nakukala mu jak je to jen jeho vina, že za to může on že neudržela ona rozkrok a on ji vzal nejen na milost, ale ještě se kal, jak málem přišel o nejlepší ženu na světě 😄

@sedouana tak v tom pripade mu to aji přeju 🤣 ... tu pani s tajemstvím...🤭

Strana
z6