icon

Milenec vs. manžel

aviv
11. črc 2017

Nikdy jsem nečekala, že zrovna mě by něco takového mohlo potkat, žel stalo se: po 12 letech vztahu jsem se bezhlavě zamilovala, zamilovaná jsem byla od září, ale až v červnu se z nás stali milenci a musím říct, že i on ztratil hlavu. Jenže on je volný, má sice 3,5 letého syna s jehož matkou nežije a tak si začal malovat společnou budoucnost, dokonce naznačil i možnost dítěte, což jsem tedy odmítla. Tento týden mě chce představit svým rodičům ! Já mu přitom říkala, že si nedokážu představit rozbít rodinu.
My máme dvě děti 9 a 7 let a já jsem na zhroucení, manžel všechno ví a já kr..a se nedokážu rozhodnout. Prostě v tom lítám ode zdi ke zdi. Ač jsme všichni tři vysokoškolsky vzdělaní, málem z oboru, poradit si neumíme ... Když se něco takového stalo kamarádům tak jsem byla nekompromisní a úplně jsem tu kamarádku zatratila, nechápala jsem. Možná bych potřebovala aby mi někdo otevřel oči, abych byla schopná se na věc podívat s odstupem a bez emocí. Nejhorší je, že mám ráda i svého muže a strašně mě mrzí, že jsem mu takto ublížila. Proto prosím o jakoukoli radu, ideálně od někoho, kdo si tím prošel. Je mi 41, myslela jsem, že už bych mohla mít rozum a jsem přitom v koncích .... Nemůžu rozbít fungující rodinu, ale žít ve třech nejde. Vzdát se toho druhého teď asi nedokážu. Vždycky jsem v životě vyhledávala vzrušení,a le myslela jsem, jak mě děti krásně zklidnily a ono asi ne. Bohužel, což mě neomlouvá, máme komplikované vztahy v rodině. Budu vděčná za každou, i negativní reakci.

Strana
z3
pavlinar
16. črc 2017

Mně to přijde nějak moc hrrr ten nový frajer. Po jedné líbačce tě miluje za hrob a chce tě představit rodičům? |Chce dítě..? A to je mu kolem 45 roků, žádnej zajda... to se mi zdá, že jak to rychle vzplálo, tak to rychle uhasne.. možná, že ženy jsou nevěrní těm 3S chlapům, pač třeba i jen podvědomě tuší, že kdyby to s novým neklaplo, tak se mají kam vrátit.
Teď si asi neporučíš.. ale kdyby to šlo, zkus zapracovat na vztahu s manželem.

A zamysli se nad tím, co napsala třeba Bamishop... "Bud zena a dovol manzelovi byt muzem"

svetlanalana
16. črc 2017

Nastehujte si milence domu a nebudete muset se rozvidovat

bunny123
16. črc 2017

@aviv Rozveďte se, manžel si zaslouží někoho lepšího.

kaculka2014
16. črc 2017

Myslím že když jsi potkala svého muže, cítila jsi k němu přesně něco takového, proto s nim máš taky dvě děti. Zkus zavzpomínat a přiznej si, že i tohle by časem opadlo jako všechno, tohle je pro tebe podle mě ted akorát něco jiného neokoukaného,jako všechno časem přejde i tohle přejde. Pokud svého muže miluješ zkus se vcítit do jeho situace a zachraň Vaše manželství. Tot můj názor na věc. rozhodnuti je jen na tobě 😉

japona
16. črc 2017

@pavlinar "Po jedné libacce miluje az za hrob" Presne to me napadlo. Jak rychle se zamiluje a skáče po hlavě do vztahu (a dítěte!) se zakladatelkou, tak aby za pár měsíců neskakal po hlavě s nějakou jinou a zakladatelka si netrhala vlasy, jak mu naletela..
Manželovi zatloukat, zatloukat a frajera si nechat na hrani (pokud ho nedokáže utnout), ale hlavně ho nebrat vážně!🙂

brrekeke
16. črc 2017

Ja byla s manželem od 18ti let. Po 15ti letech manželství, v době kdy už jsem s manželem půl roku nespala a měsíce mu navrhovala rozvod, jsem jela s kolegou 2x na chatu. Znala jsem ho jen pár týdnů. Hned jsem z toho otěhotněla, dítě moc chtěl, já taky, takze jsme se oba rozvedli a teď jsem šťastná jako blecha.
Moje děti přijal skvěle, oni jeho taky, i miminko berou bezvadně.... mám asi z pr**** kliku, že jsem nenalitla nějakému idiotovi, co zrovna neměl do čeho píchnout, ale pro mě ta životní změna byla opravdu pouze jen k lepšímu. Navic se už skoro rok neprojevuje u staršího psychická porucha, se kterou jsme bojovali předtím 3 roky, takže rozvod vnímám jako úlevu pro nás všechny včetně manžela a dětí.
Moji příbuzní to sice nepobrali a skoro nikdo se se mnou nebaví, ale to přežiju.
Moje rada... nehraj divadlo o šťastné rodině.
Jo.... a jsem inženýr ekonomie. O vzdělání ten talent na prusvihy opravdu není. 😉😉

hanka_333
17. črc 2017

@brrekeke A jak dlouho jste v novém vztahu? První rok je zamilovanost, druhý rok většinou pohodička a pak se teprve začne ukazovat co a jak.

hanka_333
17. črc 2017

@aviv Milenec se mi zdá nějak moc hrr - představování rodičům, další dítě... Velká gesta můžou osnovat, ale jen jestli běžný život s dotyčným nebude k neziti.

Osobně bych se bála hlavně handrkování o děti s manželem. Děti nejsou hloupe, budou si dobře uvědomovat, kdo jim rozbil rodinu. Ponesou si to v sobě.

brrekeke
17. črc 2017

@hanka_333 Myslím, že všechny ty fáze neplatí v případě, že od začátku řešíte velké problémy... tahanice o děti a majetky, rozvody, přístup příbuzných... začátek byl složitý a hodně nás asi semknul. Ukázalo se, že jsme pro sebe ochotni udělat hodně a vzdát se mnohého.

dokument
17. črc 2017

Mám chuť dat sem to video se sociopatem... Zadost o ruku o jaké každá sní... Seskok padákem v Dubaji a pak překvapení, prstýnek... S paní ma 2 děti už. Jak se k ni chová doma těžko říct. Mne přišel jako hodně nebezpecnej. O co bombastictejsi začátek o to strmější pad... Princ na bílém koni.

msimankova
20. črc 2017

@aviv mela jsem cas cist diskuzi az ted. Zblaznila jsem se do muze, ktery take byl uplne jiny, vsechno se zdalo super a mam s nim dite. Snazim se odejit a casem snad najdu chlapa, ktery mne nebude ponizovat, budu se moct spolehnout a takove ty obycejne, dulezite veci. Pokud mas dobreho manzela, zapracuj na vztahu k nemu, ukaz mu svuj svet a jdete dal, moc takovych neni...

sudylichozrout
22. únor 2019

@aviv ahoj, tak jak to dopadlo? 🙂

priefi
12. říj 2020

@sudylichozrout taky mě to zajímá 😅

klllarinka01
12. říj 2020

Napisu pribeh kamaradky. Od stredni cca od 17 let chodi se svym spoluzakem ze zakladky, pres vejsku, kdy se moc nevideli, klapalo to, pak se sestehovali k sobe, zacali spolu stavet barak a asi po 13 letech chozeni si rekli, ze se vezmou. Jenze nejakou dobu tusim, ze tak rok, pred svatbou se kamaradka sesla se znamym, se kterym se kdysi vydali. Slovo dali slovo, a najednou v tom oba zamilovani az po usi. On taky pred svatbou ale nespokojeny, ona zasnoubena. Jenze ona rikala, ze to nema cenu, i kdyz si vyborne tozumi, doma mu to neklape, ji celkem ano. P
On pak prisel s tim, ze jeho pritelkyne je tehotna a vzali se. Kamaradka se taky vdala jenze vztah trval porad. Vidala se s nim, on s ni, ani skoro nestihl porod sve manzelky, protoze byl zrovna u milenky, ona prestala spat se svym manzelem. On ze se rozvede, ona nevedela
Proste takovej kolotoc. Pak to rekla manzelovi, teb by jo ale bral zpatky, odstehovala se z baracku do podnajmu a cekala jak se da s milencem dohromady. Jenze mezitim.holcicka vyrostla, rika mu tati, on je posranej a i kdyz mu to s jeho manzelkou nefunguje vratil se k rodine, protoze ji nechce borit. Je psychicky na dne, ona uz teda dobry, ale bydli sama a je to zivot naprd. A to planovali spolecnou budoucnost a najednou uplne obratil.. Je to sice trochu jina situace, ale treba to k necemu bude. Preju pevny nervy a at to dobre dopadne😊

priefi
12. říj 2020

@klllarinka01 myslíš autorce? Ta už to snad po 3 letech má vyřešené 😉

Strana
z3