Muž mě má za méněcennou. Jak to řešit?

duhova_puncocha
10. srp 2019

Máme 4 děti, udělala jsem botu, z které se už 3 roky zodpovidam...
Vypadá to, že fungujeme, ale kdykoli je hádka, pořád slyším svoje prohřešky. Navíc zakázal mojí rodině nas navštěvovat, ale já jim to nedokážu vysvětlit, takže většinou o lzu, že nebudeme doma nebo někam jedeme....ale jeho rodina mi pořád přikazuje co a jak mam dělat, věčně je mám za zadkem ...chodí mi domů nepozvani a musíme jim jezdit dělat dřevo, pomáhat se zahradou....azahradou....ale proč bych měla? Sice naší bydlí v bytovce, ale babicce je 86, ta jako si netaslouzi pomoct? Ona uz nezvladne umyt okna atd....
Jak mu vysvětlit, že buď fifty fifty nebo on u nich, já u našich?

luckylee
10. srp 2019

A proc mu to chces vysvetlovat?Ty nemas obcanku?

lilian2111
10. srp 2019

Vůbec bych se s nim nes*ala. Jsi snad jeho dítě že ho musíš poslouchat? Jste oba dospělý a jak se chová on, chovala bych se já. Pokud vám tvoje rodina nic neudělala nevidím důvod proč se s nimi nesmíš stýkat a proč k vám nesmí když u jeho rodiny je to jedno. Neposlouchala bych je, ani jeho.
To má nějaký komplexy co si na tobě musí léčit? 🤦🏻‍♀️

nanyh
10. srp 2019

Pokuď si to neumíš prosadit, tak to je tvůj problém. Jakmile ho posloucháš na slovo, tak bude ještě hůř. Jaký si to uděláš, takový to máš🤷🏼‍♀️

urtica
10. srp 2019

A co by se stalo, kdyby jsi ho neposlechla?

sudylichozrout
10. srp 2019

@duhova_puncocha Kdyz si nechas dlouhidobe srat na hlavu, nemuzes se divit, ze to graduje. Manzelovi jasne a strucne rekni, jak to bude, jak se k tobe smi a nesmi chovat a na tom trvej. Pokud to nezabere, zvaz odchod.

popelka1984
10. srp 2019

Jakou botu, podvedla jsi ho snad? Ani přes to se tak nemůže chovat. Má pocit že tě za něco musí hovadsky trestat? Trochu to rozveď. Jsi děcko že ho budeš poslouchat a žádat o svolení, vzchop se nebo toho bude jeho rodina využívat.

beatty
10. srp 2019

@duhova_puncocha bud opatrná, tohle je dost na hrane nejakeho psychickeho tyrani.
Partner nemusi mit rad tvoji rodinu, ale nesmi ti nic zakazovat a deptat te.
Oba jste rovnocenni, bud si vymez svuj zivotni prostor a práva, nebo seber sily a odejdi.

denny27
10. srp 2019

Normálně se seber a jeď za svojí rodinou. Co ti má co příkazovat

jirovapa
Autor odpověď smazal
Zobraz
nazka
10. srp 2019

@duhova_puncocha a co jsi provedla tak hrozného, že to máš stále na talíři? Abychom mohly říct neco rozumného, měly bychom vědět víc..
Proč nemá rád tvou rodinu? Udělali mu něco?
Jak se k Tobě jinak chová? Miluješ ho?

aselluska
11. srp 2019

Co chceš vysvětlovat debilovi?

alla007
11. srp 2019

Taky by mě zajímalo, co se stalo tak strašného, že je z tebe nesvéprávná chudinka? A kdo se vám stará o ty 4 děti, když jsi očividně tak neschopná? Taky jeho famílie?!!?

dominikaromanova
11. srp 2019

@duhova_puncocha, každý dělá chyby, někdo větší někdo menší, ale každý za ně platí, takže to hoď za hlavu a nenech si to vyčítat, je úplně jedno o co šlo, je to již dost dlouho. Tak ať se přes to Tvůj chlap už konečně přenese. Pokud Ti odpustit nebo pomoci nechtěl, měl to řešit hned a třeba odejít, ale ne to neustále vytahovat jako nějaký ubožák.
A začni si vážit sama sebe, pokud si nevážíš sama sebe, nemůžeš čekat, že si Tě bude vážit Tvůj muž a vlastně kdokoli ve Tvém životě.

iulia
11. srp 2019

Taky by mě zajímalo, co jsi provedla, že to má tvůj můž pořád v hlavě.

matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
izz76
12. srp 2019

@duhova_puncocha Nevysvetlovat!! Nejsi dítě aby jsi potřebovala povolení. Docela by mě zajímalo pro jsi ve vašem vztahu v podřízené roli. 🤔