icon

Muž nemá rád intimnosti. Jak to řešit?

21. únor 2024

Ahoj, mali ste uz niekedy skusenosti s chlapom co sa nerad bozkaval, nerad robil zene oral. Proste jemu vadia sliny atd ja to nechapem. A oral ked mi robi tak ako keby nikdy zenu nevidel. Vobec sa nesnazi, ja uz neviem co robit. A to mi este parkrat vycital ze mi to dlho trva kym sa spravim, no co sa cuduje ked mi to nevie spravit… som z toho nestastna

Strana
z2
zlorenka
23. únor 2024

Kdyz je levej, vraz mu do ruky
https://www.pilulka.cz/luxusni-intimni-masazni-...

Thank me later 😁

zlorenka
23. únor 2024

A jeste si tu odlozim poznamku, ze jsem potkala dost muzu (pac sex byl vzdycky my oblibeny diskuzni tema, hehe), co rikali, ze nemaj radi oral, ale jeste jsem nepotkala chlapce, kteryho by nevzrusoval facesitting, pac to maj najety z divadylka pro dospely - tak jen treba by stacilo zmenit uhel (pohledu) 🤣

sorboni30
23. únor 2024

@zlorenka teď jsem si musela vygooglit co to facesitting je 🙈🤣 Tak když jsem byla před porodem, měla jsem krásnou postavu, mému muži jsem se producirovala v obleckach s podvazky takže tento typ pro mě nebyl problém..ale od té doby co mám nadváhu 10kg tak se stydím a víceméně do těch podvazku nevlezu 🤣 Takže tento typ u nás nefrci.. Jsou různí muži, taky jsem jich měla hodně a taky vím, že ne každý je mistr světa v sexu 🤣 ale co mám partnera, budem spolu 5 let..je pro mě nejlepší. On miluje orální sex, ráda mu ho dělám, on si nechává dělat a udělal byl pak pro mě cokoli na světě, protože je to pro něj jako droga kterou mu dopravam kdykoli on chce.. A taky říká, že to umím tak, že nechápe co tam s ním provádím, ale s tím se ještě nesetkal a to měl ženských taky hodně.. Takže umět dělat "orál" je asi taky dobrý..páč pokud to muži dělá žena špatně, tak už to pak nechce a raději volí jiné praktiky.. Toš tak 😉😁

Strana
z2