Jsou to 2 mesice co jsem odpustila neveru. Vsude si ji blokl, nemaj zadny kontakt, chce zustat se mnou, lituje, ze me podvedl, snazi se. Prisla jsem na to tak, ze mi nekdo napsal na facebook, jesti jsem opravdu jeho zena protoze pokud jo, tak me uz 2 mesice podvadi. Nevim jak intenzivni ten pomer byl, ani to vedet nechci ale podle toho co jsem si procetla, psal ji kazde rano hned po zobuzeni dobre rano jak jses vyspala, porad ji psal jak by ji vybozkaval, co by s ni delal v posteli. Psal ji i ale to, ze kdyby nahodou otehotnela tak by se o nich s laskou postaral a ze ji nema jen jako hadru ale taky s ni rad mluvi, protoze je rozumna a blablabla. Pak na to pravdepodobne prisla ona, protoze ji zatajil nas vztah a napsala mi. Moje podminka za odpusteni byla, at ji zablokuje a at ji uz nikdy nekontaktuje. Moc se ji za vsechno omluvil a poslal ji k vode, zablokoval. Na nasem vztahu dal pracujeme, odpustila jsem, miluju ho. Myslite ze na ni jeste obcas pomysli? Myslite ze obcas mu probehne hlavou, ze kdo vi, jak se ma, co dela? Vim, ze to byl jenom ulet a trapi ho to ale i tak, nejsem si jista zda jde neco take vymazat z hlavy.
Pokud nemate deti tak bych s nim dal neztracela cas
Rozhodla jsi se, že to přejdeš, tak přesně to dělej. Neřeš, jestli na ni myslí, jestli ji miloval, co bylo - respektive snaž se o to. Protože tím si leda ubližuješ a nepomáhá to ničemu. Pokud tomu vztahu chceš dát druhou šanci, tak se soustřeď na to - třeba i s pomocí poradce, protože tohle nemůže být snadné... Když se budeš soustředit na to, co udělal, tak se s ním můžeš rovnou rozejít
Autorko to mě moc mrzí,
Žažila jsem to stejné jen s tim,ze už jsem byla těhotná a ex hledal šukec radši jinde. A doma vše fungovalo stejně než si na to přišla? Myslím,sex ,vztah jako takový ,fungování v domacnosti apod.? Já tam cítím z té SMS i city,nevím jak moc hluboké či ji chtěl jen pobláznit ale já už bych to nedala. Tím ,že mě to ex dělal ještě v tu dobu co jsem čekala jeho syna a byla tzv. v takovým tom nejzranitelnějším obdobím tak o to to bylo pro mě těžší. Důvěra ve vztahu je prostě základ a tohle ji výrazně naruší. Já bych s ním už dál existovat nemohla. Ta nejistota, jestli to teď hraje na tebe jakože si uvědomil co udělal nebo jestli to nehraje a opravdu to tak myslí. To by mě ubíjelo. Držím palce ať to dopadne co nejlépe.
A je nutný ztrácet dalších 8 let s chlapem, který chce okotit další skočnu? Ty možná uděláš nejlépe, když se vrátíš zpátky na ulici pro to sebevědomí, které si patrně na chodníku ztratila. Víc netřeba dodávat.
Podle té sms mi přijde že byl do ní zamilovaný až po uši, určitě stále je. Vědomně to chtěl a udělal to. Kdyby mu šlo jen o sex tak si zatrtkaj a nazdar ale chtěl s ní trávit více času, ba co více, uvažoval s ní o dítěti. Moc nechápu co jste mu odpustila. Pokud to u něho je tak silné, jistě si k ní najde cestu.
@sedouana tak s ním asi těch 8 let strávila z nějakého důvodu. Jasně, může být za ochotou to skousnout nízké sebevědomí, ale taky za tím může být to, že ho nechce ztratit kvůli jednomu selhání. 8 let je dlouhá doba a vztah za tu dobu prochází různými fázemi...
Evidentně chce dítě bych řekla??
Ahoj, z vlastní zkušenosti vím, že pokud se rozhodneš odpustit, musíš být natolik silná a vnitřně natolik přesvědčená, že to tak chceš, jinak to nikdy nebude fungovat.
Důvěra je velmi křehká věc. Z toho, co píšeš, cítím, že bys mu ráda odpustila, ale nejde ti to, protože vašemu vztahu nevěříš. Máš tendence svého manžela omlouvat a přemlouváš sama sebe, že to bude dobrý.
Zkusila bych být pár dní o samotě, abych si utřídila myšlenky a snažila bych se přijít na to, jestli jsem opravdu připravená odpustit.
Fungovat to bude pouze v případě, že se budete snažit oba, že za tím uděláte tlustou čáru, nebudeš mu to při každé příležitosti vmetat do tváře a hlavně budeš vnitřně přesvědčená, že tě to nezlomí. Držím palce, ne vždy se to podaří.
@vladi88 to me mrzi ze jsi si musela tim taky projit. Jsem pripravena odpustit, neomilam mu to kazdej den, ani nic. To ale neznamena ze ho nemiluju ale ani to ze me to netrapi. Co to ale pro meho manzela znamenalo? Proc to udelal? Rika mi ze me miluje to jo, ale pak co? Proc mel tu potrebu to udelat?
U nás to bylo trošku jiný - začali jsme spolu chodit a on mě po pár měsících opustil a vrátil se ke své ex, se kterou měli vztah hodně na houpačce.
Zlomil mi srdce a strašně jsem se trápila. Za dalších pár měsíců se mi ozval a prosil o druhou šanci. Už od začátku, co jsme se poznali, jsem byla přesvědčená, že je to ten pravej, i přesto, že se ještě jednou potřeboval vrátit k té paní. Nebránila jsem mu, nikdy se nechci nikoho prosit, aby mě měl rád.
Po návratu jsem měla spoustu otázek, na vše mi odpověděl, viděla jsem, že je za druhou šanci vděčný a zkusili jsme to znovu. Nepřestanu být šťastná, že jsem do toho šla - jsme svoji, čekáme miminko, máme krásné bydlení a užíváme si každou společnou chvíli.
Ovšem já věděla, že mě miluje. Jen prostě potřeboval na čas odejít. Nemazal mi med kolem pusy, což se o tvém manželovi říct nedá. Ať už udělal, co udělal, nejvíc by mě znepokojovalo, že vědomě hrál na obě strany a oběma vám lhal, aby vás dostal, kam potřebuje. Bála bych se jeho neupřímnosti. Ty zprávy, co té paní psal, plus jeho řeči o jejím případném těhotenství... Měla bych se na pozoru, kočko.
Mě přijde největší prasárna, že tě zapřel a nehodil hned karty na stůl. Chtěl jí prostě dostat za každou cenu a věř, že takový typ to brzy zkusí na další. A ano věř, že na ní myslí. Je to teprve krátká doba, aby jí měl vytvořenou jako vzpomínku. Navíc chlapi to mají jinak než ženy. Ženskou dokáží nenávidět, jen pokud jim provede nějakou fakt velkou prasárnu. Jinak na ní myslí a vzpomínají v dobrém. Ty jsi mu "odpustila" ale stále je to v tobě. To je důvod, proč plno vztahů nezvládne ustát nevěru. Stále to bude v tobě, začneš mu vyčítat, hlídat ho, nebudeš mu věřit a budeš dělat scény.
@veronicka89 Je pravda, že v reálu udržovat milenecký vztah je pěkná fuška a málokdo má na to časově. A už jen to, že dá přednost cizí paní před rodinou, aby jí mohl vidět je hrozný. Kolikrát si sama představuji sex s někým jiným. V reálu, kdybych to při mé časové vytíženosti měla absolvovat, tak by to musel být člověk, do kterého jsem zamilovaná
@kecalka2 ja si dokazu predstavit jednorazovy ulet.
..ale tohle ne - pokud mi ve vztahu nevyhovuje sex neni to vztah v pohode a je treba to resit...
@veronicka89 Já tedy jednorázový ne. Spíš milenecký, ale v reálu bych to ani nedokázala podniknout. To bych do dotyčného musela být zamilovaná, abych to všechno mohla postupovat
@kecalka2 jo presne to mu ta pani psala, ze kdyby vedela ze me ma tak by se ho nikdy nedotkla. Nevim, proc ji tak moc chtel, jako byla pekna, takova mlada nevinni, kdyz mi psala tak moc s uctou a byla mila, nekdy se i stydim jak jsem se k ni vyjadrovala ja, ale mela jsem ji v zubech to je jasny. Myslim, ze on ji nenavidi, napsala mi ona sama, byla to z jeji strany snaha o to nas rozdelit. Nebylo ji to lehostejny.
@vladi88 a nevis jestli tu pani miloval? Neboli jak se k ni choval co ji vypisoval? Protoze jo ten muj mi sice tvrdi ze ji nemiluje ani nic ale jako pardon kdyz si clovek procte jak ji psal ze by se staral, nebo at mu posle fotku protoze mu chybi, a jak moc po ni sexualne touzi tak nevim. Na druhe strane zase, muzi udelaj vsechno pro sex, jsou schopni toho tolik nalhat dokonce i predstirat vztah a city jen aby zenu dostaly do postele.
Tvl co to máš za představy o chlapech?jak ze jsou schopni udělat vše pro sex?však on doma sex nemá?na sex má tebe a né jinou
@bara88 je celkem bezne. Chlap holce nakeca blbosti jen aby ji dostal do postele.
no 17 svobodny pubertak 😅
Běžné?proboha otevři oči, tohle není běžné. Začni pracovat na svém sebevědomí
Ahoj, urcite vyhladaj nejaku terapiu,lebo toto bude dlhy a bolestivy procès...Bud z neho vyjdete silnejsi a zacnete odznova alebo sa aspon budete vediet slusne rozist....Znie to ako blabol z Noveho casu pré zeny,ale ver mi,ze nie je.
Aj keby ti tu 159 zien napisalo,ze ju nemiloval ale chcel si s nou uzit, tak naco ti to budé dobre....
Je uplne jedno,kto to bol a ci bol do nej zamilovany.
Ale nie je jedno,ako sa citis Ty a ako vidis vasu spolocnu buducnost.
Vies,zivot nie je ciernobiely,taketo veci sa obcas stanu,ze sa zamilujes niekde,pripadne niekto ide dalej a vypisuje s niekym atd.
Ale mat paralelny vztah je hnus.Nie je to konanie hodne zenateho muza.
To si potom zacnes klast otazky,ze v com vsetkom ti este dokaze klamat,ked ti toto robil....Chapes?
N'a toto si odpovedz.Ci mu este dokazes doverovat.
Inak Mala si stastie n'a slusne dievcinu podla vsetkeho, to je vzacnost.
A u vas doma to bolo PO tejto stranke v poriadku?Vyhovujete si?Mate radi rovnake veci?
Chlap toto robi iba z urcitych dovodov.Normalny chlap,co to ma doma (kvalita,kvantita a vsetky paramètre uspokojiveho intimneho zivota splnene),plus harmonicky vztah si predsa nebude komplikovat zivot neverou.
Vies kolko s tym je starosti? A vydavkov?
Nevravim,ze nie su take tie lovecke typy,co idu po zenach jak po udenom a ze nemoze prist zvrat vo vztahu,ale normalny chlap nie je schopny pracovat a udrzovat dva vztahy naraz v rovnakej kvalite.
Hele na to, že nebyl zamilovaný bych nesázela. Napíšu ti mojí zkušenost. S muži se vídám opravdu pravidelně. Troufnu si říct, že se v nich dost vyznám a dost i odhadnu, zda je muž slušný, nebo chronický sukničkář. A pokud mám napsat za sebe, tak i když jsem se ženatému moc líbila, nepokoušel se o nic dál. Zůstalo to max u hezkého flirtrování, kdy mi dal i najevo, že se mu líbím, ale pak šel domů a ani se nesnažil o kontakt, nic. Prostě je to v rovině, líbíš se mi, ale nic z toho nebude. Muži si rádi zaflirtrují, ale jsou také pohodlný a takovéhle schůzkování a vypisování je stojí moc energie. A buď to dělají chlapi, co jsou fakt na ženský, nebo jsou do ní zamilovaný. Obyčejný muž se raději na to vykašle, protože hodně přemýšlí. Pokud se mu možná žena nenabídne na nezávazný sex na toaletách. Podle mě to to udělá zas. Bude to taková povaha
Ze začátku určitě, ale pak už to byl zvyk. Jejich vztah byl prý jedna velká sinusoida. Když se definitivně rozešli, po pár měsících jsme si spolu začali. Paní se to dozvěděla a začala ho lanařit zpátky. Takový ty kecy, jak si vše uvědomila, a že si ho už bude vážit, že o něj bude bojovat.
Já měla tu nevýhodu, že jsme spolu byli krátce, tudíž jsme neměli společné vzpomínky, neměla jsem na něj žádné páky, nic, co použila ona, aby se k němu znovu dostala.
Ale já o nikoho bojovat nechtěla. Rozhodnul se sám a pamatuj, nikdy se nikoho nepros, aby zůstal ve tvém životě a měl tě rád.
Po návratu mi říkal, že už když se k ní vracel, tak věděl, že to nedopadne dobře, že s ní nemá být, dobře věděl, jaký scénář bude následovat.
Stejně je to zvláštní, miloval mě, ale nedokázal jí říct ne, protože s ním manipulovala celý jejich vztah. Vydrželo jim to dle očekávání ani ne měsíc. Za pár měsíců se mi ozval. Dokážu pochopit, že ten vztah potřeboval uzavřít, že si to potřeboval zkusit a prožít ještě jednou, i za tu cenu, že bych mu už druhou šanci nedala.
Jenže můj muž hrál fér, na tvého prasknul průser a zajímalo by mě, jak by toto pokračovalo, kdyby se jeho nevěra neprovalila. Fungoval na obě strany a věci, co jí psal, by mi opravdu hodně ublížily.
Myslím, že po tomhle mu zasw důvěřovat nebude snadné a podle mě i oprávněné.
@kecalka2
To si vystihla uplne presne
@vladi88 no nevim ja nevim jestli bych dokazala snest a dat druhou sanci kdyz mozna ma city jeste u byvale pritelkyni. Stejne jako mi ted vadi ze mam mozna doma muze ktery je miluje jinou i kdyz si ji bez reptani vymazal ze zivota.
A jak jako víš že si ji vymazal že života?
@kecalka2 to ja moc dobre vim. Nechtela jsem verit ze ma milenku poprve kdyz mi ta slecna napsala protoze kdy by to sakra stihal? Ma dve prace, domu chodil vzdycky na cas, jako ne ze bych to kontrolovala ale nikdy se nestalo ze bych nevedela kde je. Zadne pofiderni sluzobky nebo nadcasy v praci. Proto jsem se tak divila kdyz jsem cetla tou konverzaci, ze to opravdu nebyla nejaka kamoska na sex ze by si napsali jednou za cas, on ji psal nonstop, kazde rano dobre rano jiz hned v 5 kdy vstava. Ja opravdu netusim co si mam myslet holky. Ja vim ze chci odpustit a miluju ho i on se snazi ale co ak v koutku duse ji ma rad?
@helen_h nemame deti. Jsme spolu temer 8 let.