Nadávání od manžela. Jaký máte názor?
Ahojky, holky,
Potřebuji znát váš názor,
Bydlime v pronájmu od ty doby co se narodil syn 8 měsíců, teď se stěhujeme do jiného. Nucene( byla jsem donucena se přestěhovat) uklízí mě a stěhujeme, já se věnovala malému a moc neuklizela, a teď mi manžel za každou špínu na podlaze, nadává, protože to musel vytirat, já si musela odpočinout mám vytáhane ruce od malého má 11kg, a jeste mě manžel rika pořád že pronájem se nemůže využívat naplno, myslíte že je to normální? Jinak uklízí normálně (tohle jsme si už zažila od bejvaleho manžela, plus Teda mě mlátil. Dělá aji vám to vaši manželovi? Děkuji za názory.
@jakreb jako,můj chlap si srat na hlavu nenechá a když mám bezdůvodně štěkací (pms,že) tak mě územní. Ale jak jsem v právu,tak srazí paty a jde. Můžeme být rády za automatické pračky,někdo myčku a robovysavac. Naše báby a i moje máti pěkně na louku a hrabat seno...A doma rozdělat v kamnech,aby bylo na čem vařit a rovnou uvařit vodu na nádobí a prádlo, a zvládly takhle i 6 capartu na krku ...
@jakreb teď mě "vyhlásil " za koment z konika a že by ho zakázal 😂 ale aspoň si vzpomněl,že zapomněl vynést sklo 🤣 nakonec to stejně udělám sama,páč mi nebaví to připomínat jak malému dítěti ...
@amazonkajanik jenze jak?na ukor pece o dite.
@zelenaesmolda záleží na tom, jak se chová dítě,že jo. Ale jak jsem psala,malého jsem dala do krosny,zehlila prádlo,do toho rytmicky trsala na hudbu a za chvilku šel do postýlky...pěkně ho to uspalo. Lepší,než nervne chovat dítě,že už nemůžu na ruce a doma kopa práce. Před 10min jsem vypla svíčkovou a syn mi mezitím usnul u pohádky,která nám leze už na mozek,aneb "ať žijí Všetečkovi..."
Jinak,i když naše báby dřely jak mezci,tak to bylo právě pro dobro dětí. Ale to jsme nějakých 100let nazpět. Ale když se vrátíme o 50,jak to ty naše mámy zvládaly bez jednorázových plen,jednoho druhu umělého mléka,ve spoustě vesnic sotva zavedena elektřina,natož vodovod ... V tomhle,když si říkám,že mám jako matka dost,tak mě posílí a inspiruje předchozí generace. Daly to ony,dám i já!
@somalicats 4,5 m, 7,2 kg a 70,5 cm, jen kojen 😄 Oba kluci vždy vypadali jako starší a málo krmený vyžlata 😄
@jakreb prostě jsme si promluvily. Vážně. Je možný že zase začne, ale třeba se polepší
@kamoulinek no,tak aspoň krok k lepšímu,že jste si promluvili
Metoda úklidu bytu 5x5 min - to ve svém harmonogramu jistě zvládnete. 😉
Moji kamaradce manzel také nadává. Jestli to tady můžu napsat, neváhá pouzit slova jako pi*a a ku*da. Klidne kvuli tomu ze hned neumyje po obědě nádobí. Je s nim.8 let. Ja jsem jí oporou a vim, ze jeste nenastal ten čas. Kdy ona rekne dost a pochopí, ze takhle to teda fungovat nemá. Já mam sama problemy v manželství, ale nikdy mi nikdo nenadaval takhle nechutně sprostě.

@kamoulinek
Ted lzes nam nebo sobe?