Návrat po rozchodu a sex s jinou. Máte zkušenost?

13. bře 2023

Ahoj.
Měli jsme s přítelem pár měsíců problémy, před 2 měsíci se se mnou rozešel, já se snažila vztah zachránit, ale on byl rozhodnutý, že je to definitivní, takže jsem se smiřovala s definitivním rozchodem, on mezitím přijal pracovní nabídku a odjel na 3 měsíce do zahraničí. Včera se mi ozval, že si uvědomil, že beze mě nechce být a rád by se vrátil, ale přiznal se, že minulý týden měl sex na jednu noc který mu měl pomoct se s tím rozchodem vyrovnat a zapomenout na mě, ale byl to důvod proč se chce vrátit, protože díky tomu si uvědomil, že mě miluje. Já samozřejmě chci být s ním a chápu i to, že v té době jsme spolu nebyli a mohl si dělat co chtěl, já na nikoho jiného ani neměla pomyšlení, takže jsem s nikým nic neměla. Vím, že bych to neměla řešit, protože řekl že to pro něj nic neznamenalo a po pár minutách to stopnul, protože mu to prostě nešlo. Já se ale bojím, že až se vrátí zpět a budeme spolu, že to budu mít pořád v hlavě, že už neměl jenom mě, ale i někoho jiného a sex už nebude takový jako předtim, alespoň ne teď, když to vím jen chvíli co se stalo. Proto se chci zeptat, je tu někdo kdo měl vztah nebo byť jen sexuálního partnera během pauzy nebo rozchodu a pak jste se k sobě vrátili zpět, jak jste to nesli? 😒
Opravdu to nechci nějak hrotit, ale je to pro mě teď těžká situace, protože přítele opravdu miluju a představa, že spal s někým jiným mě teď hodně bolí a nevím jak na to reagovat

slecnami
13. bře 2023

Ahojky, to je teda blbá situace, ale pokud ho miluješ, tak to prostě zkus... Zásadní asi bude, co budeš cítit s ním a pak třeba v krizových situacích (jako třeba v hádce, jestli budeš mít tendence mu to předhazovat, nebo tak) a časem se ukáže, jestli jsi schopna to přejít a jít dál, nebo ne... Rozejít se můžete koneckonců vždycky.

zelenaesmolda
13. bře 2023

Nepodvedl te,nebyli jste spolu tak co resis?

antoinet
13. bře 2023

Hlavně v něm neprobouzej vinu, on nic nemorálního neudělal. Buď ti to vadí a najdi si nějakého jiného muže nebo to hoď za hlavu. Ať nejste jako Ross a Rachel 😀

laxesis
13. bře 2023

@antoinet přesně na ty dva jsem si vzpomněla :D

cherie24
13. bře 2023

A on předtím nikoho neměl? Že ti vadí, že neměl jen tebe? Rozešli jste se, takže se dalo čekat, že dřív nebo později si s někým vrzne. Chlapi to mají jinak a dost chlapů řeší rozchod sexem. Neberou to jako emoční splynutí, prostě jen upustí páru a mají rozptýlení. Nevidím v tom nic tragického.

sorboni30
15. bře 2023

Rozešli jste se takže si mohl každý dělat co chtěl.
Muži jsou prostě v tomto jiní a dokážou se oklepat ze vztahu rychleji. Ženy jsou víc emocionální, vše řeší. Muži dokážou spát s ženou i bez citu, prostě jen kvůli chtíči aby si udělali dobře. Žena musí cítit aspoň nějaké city..a to je právě ten problém. Pokud to budeš řešit, bude tě to žrát. Zbytečně a kvůli tomu váš vztah nemusí pak fungovat. Můžeš začít během vztahu žárlit, budete se hádat a nakonec to skončí. Ale kvůli tobě.. Nebyli jste spolu, prostě to zkusil jinde a nevyhovovalo mu to. Tak si řekni, že jsi poste nejlepší a chce tebe.. 🙏 hotovo. Tecka

l_
15. bře 2023

@sorboni30 prosim, naskatulkuj.. opravdu neplati ze 'Muži dokážou spát s ženou i bez citu, prostě jen kvůli chtíči aby si udělali dobře. Žena musí cítit aspoň nějaké city.'.. fakt ne a znovu ne 🙈 zeny si umi.jen uzit s cizincem a jsou muzi, co maji sex jen s dlouhodobejsi partnerkou..

sonaxoxo
15. bře 2023

Dala bych mu šanci, vždyť se ti i sám přiznal, že někoho měl na noc a to ti přitom říkat nemusel..

autor
15. bře 2023

Vůbec nejde o nějaký city,on je člověk kterýmu trvá si vybudovat s někým vztah a já jsem až první kterou miluje,předtim vztahy neměl,jen holky na sex protože nikdy si k nikomu nevypestoval city až ke mne - jak řekl. Ten sex nebyl o nějakém citu nebo neslo o něco víc což mi řekl,udělal to jen z důvodu,protože to byl jeho první rozchod a myslel si,ze sex s jinou mu pomůže zapomenout na náš rozchod,ale nepomohlo mu to..řekl ze mu to ani neslo a celou dobu myslel na mě. Takže se nebojím ze by to v budoucnu udělal někdy znovu pokud jsme spolu. Spíš je problém v moji hlavě,nemám mu co vycitat ani nechci,bylo to v době,kdy byl sám,ale bojuju s tou myšlenkou že vím že už měl sex s někým jiným..asi to moc všechno řeším,ale nedokážu si pomoct,chci být s nim jen na to musím neustale myslet.

sorboni30
15. bře 2023

@l_ tak je pravda, že některé ženy si dokážou užít na dívčí v cizině i bez citu..to je fakt.

l_
15. bře 2023

@sorboni30 o v cechach 😎 a ani to nemusi bejt na dovce.. tohle nema meze ani pravidla ;)

zelenaesmolda
16. bře 2023

A tys nikdy v zivote s nikym jinym nespala?

jerrabina
19. bře 2023

Je potřeba pracovat se svojí hlavou. A pozor na to, je fajn, že si uvědomuješ, že máš šnečím takovým problém. Vím o situaci, kdy žena takhle v podobné situaci s někým něco měla, muž ne, pak se k sobě vrátili a muž myslel, že to překousnout dokáže, ale nedokázal. A ten vztah už nebyl nikdy takový, podvědomě jí to dával za vinu a v drobnostech se podle toho choval, i když nechtěl. Rozešli se pak definitivně.
Ale jestli si to chceš v sobě srovnat, zkus se zamyslet proč Ti to tak vadí. Většinou jakákoli žárlivost je převlečený pocit "nejsem dost dobrá". Ale tady to platí naopak ;) Jsi pro partnera tak dobrá, že ani nedokázal spát s nikým jiným.
A píšeš, že nez byl s Tebou, měl nějaké holky jen na sex. S tím problém nemáš? Proč? V čem je tady rozdíl?
A znova vypichnu, přijde mi důležité, že ten sex už mít nedokázal. V podstatě by to podle mě ani úplně nebyla nevěra i kdybyste spolu byli - natož když ne.
A taky mi přijde nádherná ta důvěra, kterou k němu můžeš mít, když Ti řekl takovéhle věci.

lvl16
19. bře 2023

S partnerem jsme spolu začali chodit v 16 a než nám bylo 20, měli jsme 2x pauzu na pár týdnů. Oba jsme v tu dobu měli sex s někým jiným. Nikdy mě nenapadlo to řešit, byli jsme přeci rozejití 🙂.

veronicka89
19. bře 2023

Meli jsme pauzu meli jsme oba par znamosti i sexu na 1 noc … dali jsme se do kupy a jsme spolu dyl jak 12 let

veronicka89
19. bře 2023

@lvl16
@lvl16 uplne podobny vek 🙂

codal
20. bře 2023

Ano, byli jste rozejití, což ale neznamená, že tě to nemůže bolet. Může a bolí a věřím, že bys v tvé situaci nebyla jediná , koho by to trápilo. Vyčítat mu to ale nemůžeš, neudělal nic špatného, nepodvedl tě a je potřeba se s tím vyrovnat, což nemusí být snadné. Zkus to brát tak, že vám to vlastně pomohlo k sobě najít znovu cestu.. byl to jen sex, žádná láska, miluje tebe, i když k tomu musel dojít tím, že se vyspal s jinou. Je to blbý, ale dějou se horším věci, snad to v sobě zpracuješ a budete zase šťastni 🍀.

hanca78
20. bře 2023

@l_ nehledě na to, že kdyby nebyly ženy stejné, jako muži, tak s kým by ten sex měli....?

lvl16
20. bře 2023

@veronicka89 My letos oslavíme 15 let spolu, 6 let od svatby a čekáme 2. dítě. Popravdě si myslím, že nám to rušnější období v nižším věku pomohlo. Kdyby se to nestalo, tak nevím, jestli později nemáme s partnerem pocit, že nám něco uniklo 🙂.

veronicka89
20. bře 2023

@lvl16 citim to uplne stejne 🙂 a mame k sobe i diky tomu ze jsme i pres tu pauzu nasli zpet cestu , mnohem silnejsi pouto a tak nejak tam je porad ten naboj 😍