Rozchod

babovka33
7. dub 2022

Ahoj, mám takový problém.
S přítelem jsme spolu byli 5 let, už jednou jsme se rozešli kvůli tomu že se zamiloval do jiné slečny. Po půl roce jsme se vrátili k sobě a nastěhovali jsme se do bytu který jsme společně začali předělávat před rozchodem. Bohužel po roce a půl si začal psát zase s jinou holkou a ta ho tak pobláznila, že se začal chovat úplně jinak. Náš vztah byl do té doby úplně bez problému, ale on mi začal tvrdit že to není pravda, že už měsíc to není v pořádku. Nakonec se semnou rozešel se slovy “mám tě strašně rád, ale láska už to asi není” zatím bydlíme spolu, než dostanu byt. Týden spal na gauči, teď už 4 dny spí semnou v posteli, říká mi jak jsem krásná, pořad na na mě sahá, hladí mě a tak dál… ale když se začneme bavit o tom že se budu stěhovat, tak nic nenamítá… je mi to všechno strašně líto, stále ho miluji. Bohužel tyhle gesta které dělá každý den mi strašně ubližují, pokaždé čekám nějaký posun k lepšímu…

helmon
7. dub 2022

@babovka33 Ahoj, mrzí mě co prozivas a věřím, jak se citis a jak moc veris, doufas a cekas v posun, pze ho milujes. Jenže rekni si sama pro sebe. Neměla bys předně milovat víc sebe? Opravdu chces dat srdce někomu, kdo te tolikrát zradil a tvé srdce ti hodil k nohám? Umíš si představit, ze mas s nim dítě a on opustí vás oba? Kvůli jiné? Opět? Nechceš raději dat šanci někomu, kdo bude šťastný, ze ses mu objevila v životě? Kdo te bude milovat a hyckat? I když bys s nim zůstala, plné štěstí stejne už citit nebudes. Vždy budeš mít obavu, aby se situace neopakovala. Teď citis bolest, pze ho milujes a to ze budete zase spolu ti přinese jen úlevu od bolesti, kterou citis. Jenže….. žijeme jen jednou a člověk má být ve vztahu, kdy miluje beze strachu a citi se být druhým skutečně milovan. Najdi v sobě sílu, zachovej si úroveň a vykopni ho z postele a bez vstříc nové budoucnosti, kde bude někdo, kdo za to bude stát 💪🏼😉❤️

klokanka31
7. dub 2022

@babovka33 Z toho co píšeš mám pocit že ho nějaká kopla někam tak se k tobě zas lísá aby měl třeba sex, a až se najde jiná, zas tě odkopne, a takhle pořád dokola. Od takového chlapa pryč. Zbytečně si s ním ztrácíš čas.

mishka87
7. dub 2022

Takového chlapa bych hnala svinským krokem. Tohle není mužský pro život a jen se kvůli němu trápíš. Rozum ti určitě říká, že tenhle chlap není pro tebe. Takže ho poslechni, odejdi a časem si k tobě najde cestu normální chlap.

camelinka
7. dub 2022

@babovka33 Kopni ho do řiti a hlavně si s ním nedělej dítě🙏

laraes
7. dub 2022

@babovka33 uteč! respektive ukonči to a už nikdy se k němu nevracej, nedávej druhou šanci, nic! Vím o čem mluvím, bohužel. Tohle se nikdy nezmění a ty budeš jen trpět

lv
7. dub 2022

Za*ukal by si, vedle sebe ženskou.. Je to chuť, ne láska.

lv
7. dub 2022

Holka peláši pryč, já takto ztratila pár nejlepších let

rozitta
14. dub 2022

Nebuď naivní, chce si jen užít. Buď šťastná, že se ho střepeš, toto NENÍ partner pro život!!!!! A už ho prosím tě nikdy neber zpět, protože beztak zase přileze až ho tamta kopne do řiti. Miluj sebe, měj svou hrdost, měj svou důstojnost!! Jinak si s tebou každý další zase jen vytře 🍑, pošlape tě a odkopne. Bože, raději bych byla sama, než se nechala takto špinit.

mourovatakocka
14. dub 2022

@babovka33 Tohle snad musí být vymyšlené, že by si nějaká holka sama sebe tak málo vážila, aby se trápila kvůli takovému materiálu. Teď ještě zbývá si na potvrzení lásky udělat mimíska.

alla007
14. dub 2022

Ví, co k němu cítíš a využívá toho. Nikdy by to nebyl rovnocenný vztah. Jdi hledat štěstí s někým, kdo si tě zaslouží.

lutu11
14. dub 2022

@babovka33 chce sex a teplý jidlo. Nic vic tam z jeho strany není.

orisek56
14. dub 2022

Ty na tom budeš jako moje kámoška....jednoduchá matrace.....a přitom nemusíš.. mas na víc

martiniquest
14. dub 2022

Jestli milujes takoveho vola, asi nemilujes sebe. A to je podle me vec, na ktere bys mela poradne zamakat. Vul pak poleti oknem, ani nebude vedet jak.