Nechal mě a tři děti.
Ahoj holky, potřebuju to ze sebe vysypat, protože to vlastně pořádně nemám komu říct...
V podstatě ze dne na den ode mě a dětí odešel manžel.Spolu jsme byli 5.5 let, manželé jsme 3.roky.Dětem je 1.5 , 4 a 9...
Prý od tě doby, co je na světě ten nejmenší, žiju jen dětma, neumim přijít pohladit ho, dát mu pusu atd.
Úplně pravda to není, netvrdím, že sex jsme měli jak na začátku(myslim frekvenkci), ale měli...A když byl, tak byl dokonalej, to sám on psal a říkal, ještě před deseti dny...Stejně jako že mě miluje, že jsem nejlepší ženou jakou si mohl najít...
No a v neděli napsal z práce, v sobotu jsme se "pohádali" kvůli kravince a v neděli napsal, že už nemůže, že se dál nechce snažit...Ještě dva dny přišel domu, pak sbalil kufr a šel k rodičům...
Vím, že zoufalé ženy si neumí připustit chybu, ale já ano...Neříkám, že jsme se mazlili a milovali jako dřív, ale opravdu jsme si denně psali že se milujeme, plánovali jsme ještě 14.dní zpět výlety, dovolené, vánoce, dokonce jsme se bavili o baráku...Nikdy jsme se za těch pětl let ani pořádně nepohádali, a to opravdu...Myslela jsem, že je to ten on, že spolu zestárnem, on mi to říkal taky...Dokonce jsem si dneska jak blázen, pročítala naše konverzace od 1.6. a nikde žádnej náznak, spíš naopak, jakobychom znova ožili...
Řekl mi, že si píše s jinou, že ona mu aspoň umí napsat, že je kus...No tak ale to já mu říkala a psala taky, a to opravdu nekecám...
Tvrdí, že mě sní nepodvedl, dokonce tchýni řekl, že jí ani neviděl a vidět nechce, že tim jen "zabíjí" čas...
Do poradny jít nechce, na cokoliv, co jsme krz nás dva probírali, píše stále dokola tu samou větu, že on se snažil...
Holky, pro mě to je tak obrovskej šok a rána, že už čtyři dny pořadně nespím, nejim, nemít děti tak snad ležim v lihu a to nepiju...
Řikala jsem mu, že na tom zapracujem oba, že já se tedy budu snažit, ještě víc, že teď může jít na hlídání i ten nejmenší a můžem "začít žít" i my dva...Že on by měl začít víc mluvit, ale on pořád říkà to samé dokola...
Jediné o čem jsme se vlastně teď pobavili, že okamžitě rozvod podávat nechce, že si chce brát děti pokaždé když bude moct a domluvili jsme se co teď s penězma...
Mě je tak hrozně zle, prostě si vyčítám, že jsem nic nepoznala, že jsme ale opravdu neměli problémy, vyčítám si, že opustil a rozbil dětem rodinu, prostě šok...
Vůbec nevím jak dál, pro mě je rodina na prvním místě, jsem ochotna zamakat, jít do poradny, cokoliv...On nechce...
Vůbec netušim kudy kam dál...Představuju si věci jako Vánoce, výlety, že to bude vždy jen semnou nebo s ním a je mi zle 😕
Jsem moc ráda, že aspoň takhle jsem to mohla ze sebe vypustit...
No, za prvé si myslím, že časem bude na kolenou prosit, aby se mohl vrátit. Hlavně, když mu ukážeš, že bez něj v pohodě dokážeš žít. A za druhé, člověka, kterej toto dokáže udělat, bych už zpátky nevzala..
@tridetiaja Nehledej chybu u sebe, jen nad tím budeš zbytečně meditovat, kde jsi ty udělala něco špatně. Nejspíš nikde nic. Buď má on nějakou osobní krizi a chce to čas na utřídění priorit, nebo má někoho jiného. Nepřemýšlej vánoce apod, řeš že dne na den a ono to všechno nějak dopadne. Dej mu oddechový čas, máš-li možnost, udělej si něčím radost, potřebuješ to. Moc ti radím neanalyzovat vztah, jen do toho zabředneš. Strašně moc sil, ženská zvládne všechno na světě, hlavně když má děti 🍀
@eleanora84
@dk123
@mourovatakocka ja uz nad tim premyslim spis tak, ze to chtelo vice komunikace z obou stran...Ja mela obcas nekam vypadnout, a ne jen drepet doma, kde me ty deti poziraly😅Zni to hrozne, ale sama jsem zabredla do kolotoce nakup, uklid, deti...A ze se ho mam obcas vic ptat na jeho pocity..A on aby si uvedomil, ze prdel to neni ani omylem, a ze mu snad ty deti budou chybet...Ublizil mi hodne, kdyby rekl, balim se na tejden, proste vycistit si hlavu, a pak to budem resit, dame si vino a promluvime si, ale ne se ze dne na den sbalit, budu si brat deti ve volnu a ahoj...Ja porad doufam, ze se vzpamatuje a vrati se...Nepotrebuju hazet vinu jen na nej, taky jsem mohla byt lepsi, ale to on taky...
Vubec si nic nevycitej! Tri deti a domacnost neni jen tak a to musi ten manzel kruci chapat ne! Nekterym se nezavdecic proste. Co delal on, aby jsi byla ty spokojena? Drzim pesti, on si uvedomi chybu a vrati se. Drz se! 🙂
Kez by si sam uvedomil, ze to neni jen to jeho ty ty ty, ale neco spatne bylo i z jeho strany....Ve finale, jen spatna komunikace, jen jsme se meli oba vice snazit....Ja vlastne krom domacnosti nemela jiny zajmy, nemam tu kamaradky poradny, konicek nic...Ted jsem od vcera sama, boze ja toho stihla....I na prochazce jsem byla jak zamlada, sluchatka , slunicko a pohoda...On mel byt vic aktivni, jak doma, tak na vymysleni planu a ne nechavat vse na me...Mrzi me to, ze jsme opravdu byli super partaci, nasmali jsme se spolu jako s nikym jinym, planovali, sex kdyz byl tak byl opravdu celych 5.5 let naprosto spickovej...Snad i on pochopi tohle vsechno...
@tridetiaja však on si to uvědomí že přišel o ženu která ho milovala a o vlastní děti
Dneska je mi zas da se rict uplne na prd...Je to jak na houpacce, mam pocit, ze se uz snad nemuzu nadechnout...Jaka to je bolest...Deti se porad vyptavaji, ty dve starsi, malej je malickej, ja uz nevim co jim rikat...Jsem zoufala😔
@tridetiaja ahoj. Mrzí mě co prožíváš. Byla jsem v podobné situaci. Manžel si našel milenku řekla bych z podobného důvodu. Svět se netočil jen kolem něj. Já se starala o děti, měl full servis... Ale já žádný kamarády, koníčky... Prostě nic. S dětma nebyl sám dýl než hodinu. Od takových věcí je ženská že. No kdybych se po tom všem nesebrala a neodešla, ideálně by měl obojí. A můžu ti říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí v mým životě.
Můj život se otočil o 180°. Najednou jsem začala zase žít a byla šťastná. Nikdo ze mě nevysaval tolik energie jako on. Sebevědomí žádné. Připadala jsem si jako absolutně k něčemu. Strašně dlouhou mi tvalo než jsem si uvědomila, že nechci být s nikým, kdo si mě neváží. Že takhle žít nechi. A taky chtěl zpátky a když jsem si dovolila říct ne, nastalo peklo. Vydírání přes děti, jak jsem k ničemu... Šílený. Ale můj příběh se vymyká všemu normálnímu
@tridetiaja ahojky, bohužel se právě nacházím v hodně podobné situaci. 3 děti, manžel mi oznámil, že už takhle dál nechce a že se chce odstěhovat. Řekl mi spoustu věcí, co mu vadí a že potkal někoho, s kým mu je prostě líp a stěhuje se k ní. U nás je to o to horší, ze jsme se opravdu odcizili. Hodně jezdil na sluzebky a já byla věčně s dětmi sama doma. Řekl mi, že city vyprchaly. Já ho moc prosila, ať neodchází, ze všechno se dá řešit, ze nas nemůže opustit, ale on už je rozhodnutý, chce odejít. Já mám pocit, jakoby můj život skončil, vůbec nevím, jak dál. Pořád brečím, hrozně to bolí a nejde to zastavit. Teď nás čeká to nejhorší, říct to dětem, rodičům, rodině... nikdo nic netuší. Je mi hrozně zle, nevím co mám dělat ☹. Snažím se přesvědčit, ze mi bez něj bude líp, ale nejde mi to. Nechci aby odešel, nevím jak se s tím smířit. Jsme spolu 24 let, z toho 18 let svoji, nechápu, jak mi to může udělat.
@zoditka jezis to me tak mrzi😢Ja uz to sve mamce a babi rekla, obe sokovany, mysli si ze si jen potrebuje odpocinout...Tchyne a tchan to vi taky, deti taky...Nejmensi ten porad rika jen tata de je, prostredni se porad pta jestli uz orijde z prace, nejstarsi neni jeho, ale ma ji od malicka, miluje ona jeho i on ji, ta je z toho slusne receno b prdeli....Nevim jak zit, vubec....
Přijde mi strašně, že tolik žen prožívá ty samé osudy... A zároveň je i alarmující, jak po všech těch dnech bezmoci přijde uvědomění, že je nám líp. Nechápu muzkou logiku, myšlení.. Udělat si děti a když je to nebaví, jít o dům dál. Je mi z toho na nic. Držím palce všem maminkám s podobným osudem. Bude líp, věřte. Ale bude to taky ještě bolet 😐
@nnnadja Hlavne me prijde, ze plno veci se da zachranit, a ne utect...Pro me vzdycky rozvod byl proste az na poslednim miste vseho, nevim co by se muselo dit...Bohuzel asi mam ty hodnoty takhle jen ja
@zoditka
@tridetiaja Nejsmutnější na to je, že ti chlapi vůbec nepřemýšlí nad tím, že by mohli zkusit tu rodinu udržet, že odchod by měl být až posledním řešením. Místo to toho, aby se snažili problémy vyřešit, tak si najdou náhradu a opustí nejen ženu, ale hlavně ty děti, ktere tim budou vždycky poznamenané. Nechápu, že nějaký rodič takhke upřednostňuje své štěstí před svými dětmi. Chápu, že jsou vztahy, které se nedají udržet, někdy to prostě nevyjde, ale měly být tam být opravdu závazně důvody a snaha o nápravu a ne že se začal nudit, že ho omrzel rodinný život a tak prostě zmizí a všechny v tom nechá. Opustit rodinu aniž by pro záchranu cokoliv udělal, to je největší srabáctví, a najít si místo řešení problémů milenku, to je největší ubohost. Když chlap neustojí ani rodinný stereotyp, tak jak by se zachoval, kdyby přišla opravdová krize, nemoc nebo něco podobného? Tomu se říká v dobrém i ve zlém, v bohatství i v chudobě, v nemoci i ve zdraví 🤦😠.
@codal Mluvis mi uplne, ale uplne z duse...Ja to zazila u nejstarsi, ta jeho neni, ale byl semnou od jejich 3let, takze ona jeho miluje a on ji taky bere jako dceru...Tuhle jsme se zrovna bavili o tom, jak sileny obdobi to bylo, kdy jsem nemela skoro zadne penize, musela jsem na ukor casu s ni jit do prace, ze si vlastne z jejiho 1.5-3 let nepamatuju skoro nic...No a divej co me ted ceka?Se trema detma...Vubec tohle nechapu, ano chapu, ze asi vazla komunikace, chapu, ze se treba citil na druhe koleji, chapu, ze mel starosti a asi nemel az takovou podporu...Ale kdo chape me?Ze ja byla doma se trema detma, a ze to opravdu med neni, ze semnou on si taky extra neoovidal o mejch pocitech...Takze u nas proste maximalne vyhorela komunikace, tot vse...A on to chce ted proste zmuchlat a konec...Nechce na nicem co se tyka nas dvou pracovat...Nikdo ho netlaci do toho aby okamzite udelal caru a vse bylo zalite sluncem, ja vim, ze kdyby se vratil, bude to dlouha cesta, museli bychom zmenit hodne veci, hodne mluvit a tak...Ale pro ty deti, pro nas by to znamenalo ze budem mozna jeste vic happy nez jsme byli...Kdyz si predstavim, ze bude opravdu konec, a ze vim co nas vsechny ceka, je mi hrozne ouvej, ale hrozne
Já bych hlavné nakopala zadnici tem ženským který se tahají se ženáčem.Kdyby im nedali tak by byl klid.Já jsem sama a mám rúzne nabídky od chlapu a vúbec im nevadí že mají doma ženu a deti.Minulý týden jsem hledala nejaký gril tak jsem to konzultovala s kolegy.Za dve hodiny přišel kolega z nabídkou že me odveze klidne do obchodu do Prahy abych si neco vybrala (nemám auto).A pak mi řekl že manželka je v nemocnici že je sám že mi ukáže po ceste z krámu sklípek co si udelal na baráku.Prase jedno !Manželka je v nemocnici už dva týdny ponevadž jse im narodilo nedonošené miminko a čeka se až přibere.A jemu hučí v konzoli.Tu skvelu nabídku pomoci jsem odmítla.Poprosila jsem holky na MK o pomoc a gril mi dnes přivezou.Ale jsem si stoprocentne jistá že v práci nejakú husu najde.
@shaun40 On mi odprisahl teda ze si sni jen pise, to same sve mame, ale ver tomu, ze jo...To bylo prvni co me napadlo, zenatej, tri (nebo teda biologicky dve) deti a nekdo ma zaludek na to si vubec s takovym chlapem psat???Vzdyt on ma vsude jejich fotky, vsech tri...Ja bych to neudelala v zivote!!
@inkheart Vid....Ja taky ne, pro me to je a vzdy bylo naproste tabu...
@tridetiaja Opravdu je to nektrím ženským jedno.Mám kámošku(i kolegyni jsme spolu denne) tá nyni prožíva katastrofální období jsem zvedavá jak to dopadne má dva kluky 6a13 let a ten její si našel 23letu holku kámošce bude 41let.Od srpna minulého roku to z ní táhne řekl jí že ju miluje .Kdyby nejela před vánoci pro nej z koupeným stromečkem do práce tak dodnes nic neví.Kluk mel radost z koupeného stromečku tak chteli tátu překvapit.Přijeli k fabrice a v zastávce se táta vášnive loučil ze svojí milou.Kluk ich videl skrz okno auta.Tak jel z pravdou ven.A když se o vánocich opil tak se ji přiznal že podvedl i tu mladu na rozloučkové vánočni párty.Ona podala žádost o rozvod a pak ho stáhla nevím proč😕.Chce to dát do pořádku tak tu pipinu počkala před prací .Tá ji řekla že ať se na sebe podíva do zrcadla že ani čokl by ji neojel a smála se jí do tváře.A že si s jejím muže bude delat co chce že je svobodná.Kámoška říkala že s toho mela radost.Je mi ji líto hodne se trápí.Pořád se smála a nyní je smutná.Mám obavu že od ní odejde a ona to neunese.Začala jse ponižovat stratila sebevedomí.Ale v 41letech už žádna z nás nebude vypadat jako 23letá.
@inkheart Když jsem před 20lety přijela ze slovenska do čech tak jsem bydlela na ubytovne byli tam chlapi slováci a každý mel doma manželku i deti nám bylo dvacet tak po nás šli jak šílenci.No a pár mích sousedek to rodinu rozbili bylo im to jedno.A taky jsem z dotyčnými přestala komunikovat.Nesnašim podraz a já bych nikdy neveru neodpustila.Obdivuji ženy které to dokážou.Když jsem byla na mateřské tak kàmoška mela chúvu k holce .Odjeli na ples kámoška si tam dost vypila .Přijeli domú a ona si šla podnapilá lehnout a on na jejich sedacce ojel tu chuvu.Za dva mesíce si zabalil veci že odchází .Teprve v tu chvíli se dozvedela že za kým se stehuje.A po dvou mesícich volal že chce naspátek .Jsou spolu dodneška je to už 11let.Ale šťastný konec to není sveřila se mi že už ho nemiluje.Až holka vystuduje tak řekla že se rozvede.Nezapmela asi to nedokáže žije bez lásky a bez dúvery .Hřeje ji myšlenka že ho jednou opustí.Nikdy bych takhle žít nechtela.
@shaun40 hrozné. Až bude ta coura starší, snad se jí to vypomstí. Taky ve 40 nebude vypadat stejně, jak teď ve 23. A příběhů milenek, které jejich ukradený manžel opustil, jsou mraky. Jeden takový znám z okolí a můžu říct, že nikdo tu zhrzenou milenku nelituje (možná kromě její rodiny).
Nejsem psychológ ale myslím si že je to nejaká diagnóza.Že mají poruchu osobnosti a teší ich pocit že s nimi souloží človek který patří k nekomu jinému.Nekteré mladé nemají zájem o svobodneho bezdetného 28 letého chlapa.Chtejí proste ženáče.A to předse není normální.Proč se říti do tak komplikovaného vztahu.Je to neco v hlave,v psychice nevím😕.
Musí to být hrozné. Zakoukal se, má pocit svobody. Byla bych nekompromisní. Okamžitě vyřešit finance. A děti mu hodit na krk pěkně pravidelně (ne jak jemu se to hodí), každý víkend, protože jim chybí a ať si je užije. Klidně bych mu navrhla střídavou péči. Většina mužů pak velmi rychle vystřízliví a přileze zpět. Co byste mu to měla usnadňovat? Už vidím milenku, jak je nadšená, že z volných romantických, dobrodružných chvilek se stává tábor. Otázka pak je, zda ho budete ochotna vzít zpět a odpustit mu. Odpustit se dá ledacos, zapomenout to nejde.
@versatilka úplně souhlasím, už jen ta péče o tři cizí děti paní asi otevře oči.
Jinak ale maximálně soucitím, mám teď malého chlapečka a nedovedu si představit, že manžel si najde nějakou "přítelkyni" a malý se musí stýkat i s ní... Hrozně by mi to vadilo, ale bohužel se asi nedá nic dělat. Fakt jen doufat, že se manžel vrátí (i když chápu ženy, které by chlapa za takových okolností nevzaly zpět, - já sama nevím, i když asi bych chtěla kvůli dětem). Doporučuji hezky se oblékat, jezdit s dětmi po výletech, ideálně i občas jít mezi lidi, i když zrovna tohle je asi se 3 dětmi scifi... Ať manžel uvidí, že jsi soběstačná a žádaná žena, třeba mu to trkne...
@inkheart Tak on si sni pry jen pise, setkavat se nechtej, rekl i tchyni ze ona bydli az nekde hodne daleko, ze si sni vicemene jen zasira hlavu, aby na nej asi nedolehalo co se deje...Nevim...Ja snad ani to psani neresim...Resim nas dva, ze jsme jen diky nejake blbe komunikaci nejspis ztratili rodinu, on opustil deti i me, ze dne na den...
@tridetiaja moc mě to mrzí, je to hrozná situace... Asi nezbyde nic, jen doufat, že dostane rozum :(
@inkheart pro me je to o to silenejsi, ze jsme nikdy nemeli problemy...Nijake vazne...Jestli v nem se neco bilo, nedal mi to extra znat...Proto je to pro me uplna rana, cistej blesk, s kterym uz pres tyden bojujj a nevim jak z toho ven

přilezou, vždycky zpátky nakonec přilezou.... já byla opuštěná v 8. měsíci těhotenství... našel něco lepšího... nedalo se hold nic dělat, tak šel no... jsou tedy spolu dodnes, ale prakticky po pár týdnech už se dral ke mně zpátky.. já mu to ale neuměla odpustit a nikdy neodpustím. zpět ho nechci už nikdy, něco se ve mě tehdy zlomilo.. a on? má co chtěl, měli se už 2x brát za těch 7 let, ale nikdy na to nedošlo, ona ho podvádí kudy chodí a je prý dokonalá semetrika, moc chtěli miminko, ale ona zjistila, že je mít nikdy nemůže a věk už na umělé má prý docela hraniční... hodněkrát mi volal a brečel v telefonu, že to posral a ví, že s námi by se měl dobře.. oni žiji v jednopokojovým podnájmu, vyhodili ho z práce, ona ho naopak ještě ždíme.. já? na vysoký pozici, plat za dva, vlastním krásně zařízený a velký byt, nové auto, nemám žádné dluhy oproti němu... má co závidět a víte co? možná to zní hnusně, ale mě prostě hřeje ta satisfakce, že karma opravdu funguje. Asi by mi ho mělo být líto.. ale... ne není... takže závěrem.. neboj se, on zase doleze, pak už je to jen na tobě, jestli mu to odpustíš nebo se na něj vykašleš.. ono je bohužel dost velká pravděpodobnost, že to za čas udělá zase a já si upřímně takový život ve strachu si jen uprdnout, aby ho to zase nepopudilo a nezačal hledat povzbuzení někde jinde, nedovedu a ani nechci představit.. mysli na sebe a své děti, stres vede jedině do pekla, kterému se říká rakovina atd.. za to nestojí žádný chlap, který se takto zachová ke své vlastní rodině. Drž se a budu držet palce!!!