Nechtěné těhotenství
Ahoj holky,
cekam dite s byvalym pritelem s kterym dite nechci. Zjistila jsem to pozde a interupce uz nebyla mozna.
Je to hrozny venkovsky balik a bojim se, ze dite bude po nem a ja ho nebudu mit rada. Ani ted to mimco nemam rada a nejradeji bych o neho prisla. Je to hrozny co rikam a nikdy by me nenapadlo, ze bych neco tak hrozneho mohla rict. Ale dokud se Vam takovahle situace nestane, nepochopite. Chtela jsem si otce sveho ditete vybrat sama a ne mit dite s nejhorsim pritelem s kterym jsem kdy byla.
Chodili jsme spolu necele 2 mesice a rozesla jsem se s nim, protoze ne ze by nebyl hodny, ale oba jsme zili v uplne jinem svete. On z vesnice, nikam nejezdi, nic nepodnika a jedina jeho cinnost je prace a prace kolem baraku. Ja jsem mestsky typ, ktery rad cestuje, sportuje a podnika ruzne vylety.
Rozesla jsem se s nim, protoze jsem nechtela menit ani jeho, ale ani sebe a stastna jsem s nim nebyla. A ted s nim cekam dite. On chce abych se k nemu nastehovala a zkusili to znova, ale ja uz ted vim, ze to je spatne a ze to dobre nedopadne. Uz ted me na nem vadi skoro vsechno. Nevim jestli to jsou jen hormony… Je mi 32, takze uz jsem o diteti premyslela, citila se na to a hledala vhodneho tatinka 🙂. Ale urcite jsem to nechtela takhle a ne s nim…
Jen pro predstavu, kdyz si vzpomenu, ze napr. Kdyz jsem mela narozeniny, odpoledne si pro me prijel , odvezl me k nemu na stavbu a abych mu pomohla s uklidem. A ja naivka si myslela, ze si dela srandu a ma pro me pripravene nejake prekvapko, ale myslel to opravdu vazne. V 9 vecer kdyz jsme byli porad na baraku a ja zdimala spinavy hadr od podlahy prisel s kytkou – Vsechno nejlepsi milacku, ty jsi si myslela, ze jsem zapomnel? A pak, ze se pujdeme najist. Ja uz zpruzela nikam nechtela, protoze takhle jsem si den mych narozenin rozhodne nepredstavovala. Nakonec me presvedcil do restaurace jsme prijeli v 10 kde v 11 zavirali. Rychle jsme do sebe nahazali jidlo, za name uz personal sklizel stoly a kdyz jsem si chtela jeste objednat sklenku vina, tak mi rekl, at nezapomenu, ze v 11 zaviraji….. Nejsem holka, ktera ceka od kluka diamanty nebo podobne veci, ale kdyby to aspon udelal obracene, ze bychom nejdriv sli odpoledne do restaurace v klidu se najedli, popili, popovidali a pak bych mu klidne sla pomoct na barak. Takhle mi ale ukazal jak moc o me stoji a jak me asi miluje. Na prvnim miste je barak a pak teprve ja. A nebo je to vazne jen nevychovany venkovsky balik, ktery si to ani neuvedomil. Nebylo to jen tohle. Napr. dalsi susak. "chtel jsem Ti koupit susak, ale na pokladne jsem zjistil, ze nestoji 350, ale 1000, tak to ja si ho necham pro sebe". Ok nemusi mi kupovat susak za litr, ale at mi to aspon nerika. Takhle jsem si rikala, tak jakou mam pro neho asi cenu... ???? Ja proste s takovymhle clovekem nechci zit :(.
Za celou dobu co jsme spolu byli jsme nikam nesli, krome narozeninove vecere. Vzdycky prijel ke mne s tim co bude k veceri, ale ze by on nekdy neco privezl, to ne. Vino, nic… A takovyhle vztah me opravdu prestal brzy bavit. O vikendu jsem mu ze zacatku jezdila porad pomahat na barak, Ale jakmile to uz bylo opravdu kazdy vikend zacala jsem si pak na vikend uz neco planovat s mymi kamarady. Protoze misto toho abych byla po vikendu odpocata, jsem byla strhana jak pes 🙂. Kdyby tam byl alespon nejaky kompromis. Tento vikend budeme na baraku a pristi vikend si dame relax nebo nejaky vylet. Ale preci nemuze chtit od holky hned od zacatku aby mu makala na baraku. Jediny co bylo super byl SEX. A na to jsem taky doplatila. Nebrala jsem antikoncepci, ale davali jsme si pozor a zadne nehody si ja ani on nejsme vedomi. Jsem nastvana sama na sebe, ze jsem byla tak nezodpovedna, ale kdyz vam doktori od 15 let rikaji, ze az budete chtit mit deti, tak budete mit problem a bude se muset nasadit nejaka hormonalni lecba, tak by me opravdu nenapadlo, ze otehotnim, ze ani nevim jak.
Ted jsem nestastna z cele situace. Jeho nechci, ale bydlet v male najemni garsonce s ditetem nemuzu. Nedala bych to ani financne. K mame jit taky nemuzu, protoze ma taky svoji garsonku a tam bychom se opravdu nevesli. JEdiny reseni je jit k nemu, ale ja vubec nemam chut s nim davit neco dohromady. Nerikam, ze to je zly clovek. Chce abychom spolu byli jako rodina a ze se postara, ale ja nechci zit s venkovskym balikem. Chtela jsem si proste otce sveho ditete vybrat sama. Cele tehotenstvi prozivam jen stresy co a jak bude a jak jsem si zkazila zivot… Na miminko se vubec netesim, nehladim si brisko, nepovidam si s nim a bojim se, ze az se narodi, ze ho nebudu mit rada. A jestli jeste bude podobny jemu, tak, to uz asi vubec nedam… a to ho uz nebudu mit vubec rada .
Jsem fakt z cele situace nestastna a obcas si rikam, ze kdyby me srazilo auto, ze by to bylo asi nejlepsi reseni…. Vubec nevim co mam delat. Ted v sobotu mame jet na vylet, ale mne se s nim vubec nikam nechce. On vi co mi vadilo a proto se ted snazi, ale…. Nechci zit a mit dite s nekym koho nemiluju a protivi se mi. Zatim to vypada, ze se k nemu v rijnu mam stehovat, ale z me strany je to jen z rozumu a ze bude o dite a o me postarano. Kdybych zustala sama, financne bych to opravdu neutahla. Co vy by jste delaly? Sly by jste do toho? Jsem fakt zoufala ... :(

Ahoj, jsem tak ráda, že to takhle dobře dopadlo 🙂. Neměla jsi to snadné, ale rozhodla ses dobře a zvládáš to na 1* a možná ještě lépe 👍. Máš můj obdiv. Chlapeček je kouzelný a je ti tolik podobný 🙂. Jsi opravdu krásná a myslím, že nebude dlouho trvat a objeví se báječný chlap, kterého si oba zasloužíte 🙂