Něco pro zábavu. Kdo má tchýni na zabití, prosím recept....
Kdo má tchýni na zabiti 😂 do všeho se plete...od praní , vaření až výchovu deti 😂bába na zabiti .. recept pls 😂😂😂
@amazonkajanik To je teda úroveň mít ještě takové kecy 🙄 moje tchýně se zas hrozně ráda převlíkala zrovna když jsme tam byli na návštěvě, a před námi v obýváku. Bylo mi to nepříjemné nejen kvůli mně, ale přišlo mi úchylný, aby dospělý syn musel koukat na mámu v podprdě. Jednou už jsem to nevydržela a něco naznačila, a ona na mě že co řeším, že z těchhle koz ho kojila 😫
@klokanka31 No to bych asi vrhla, protože bych si to představila za dané situace... 😨
Na druhou stranu, nám tchán lezl do pokoje když jsme souložili, nevím jestli na to čekal, nebo měl fakt tak podělané štěstí...
@klokanka31 u vas mozna ne. Ja mam od te doby klid. 😉
@gramar No měla jsem co dělat... Jako já si říkám že můj chlap musí být adoptovaný, ona má IQ tykve.
@gramar Doufám že tchán aspoň hned odešel... 😯
@barborka1920 no tak to je jasný a i kdyby nebyl nevlastní,tak péče o kojence a pubertaka je diametrálně odlišná. Babička taky dělala pořád rozdíly, brácha se ségrou z tatova prvního manželství dostávali nové drahé dárky. Děti mamky nic a já většinou levné blbosti,nebo z druhé ruky. A když přijeli na léto na baracek (je tátovo ,ale oni ho užívali jako letní chaloupku) tak po dědovo smrti si tam zvala tátovo ex . Za dědy by měla smůlu,ten by hnal obě svinskym krokem.
Dokonce se naši tajně brali,když mi byly 2měsíce a s ní to málem svihlo. Prostě máma byla jen dělnice,rozvedená s 3 detma, kdežto táta s maturou,jeho ségra ekonomka a ex účetní 😟
@klokanka31 😃 tak ještě, že si před vámi nepřevlékala i gaťky...z těchto místo ho přece porodila.
@klokanka31 Ne stál tam jak idiot a čuměl, já už ho pak podezírala že to opravdu dělá schválně. Pak ho manžel jednou prostě poslal do hajzlu, al e nebylo to zrovna příjemné... :D
@klokanka31 no,on jí to pak táta vysvětlil. Ten klepal od mých 15let,nikdy nevstoupil,dokud jsem neřekla "volno"
@michaela666 Ne, to děláš schválně, že... 🤒
@mamikry No uvidíme řekla ze to přídě se mnou řešit a od včerejška tu nebyla a když přídě .. tak za malou .. Malu ji už nedám ... má 6 měsíců a už ji cpala piškoty ... ... a rohlíky mě jeblo ...
@amazonkajanik hlavně je velký soběstačni kluk lítá po venku a mě za prdeli nepotřebuji hlavně bydlí u mamky .. a u nás jen vikend Jsem rikala ze si hodím máš-li .. a když přídě tchyně .. ať přídě .. rada ji to vysvětlím a výběru z domu ...
@michaela666 No fuj budu zvracet 😨
@barborka1920 Tak to máš ještě dobrý, když bylo mojí malé 6 měsíců, tak naši i tchánovci by do ní cpali už svíčkovou s knedlíkem 😒
@klokanka31
@barborka1920 Náš syn v necelém půl roce dostal slaninu a "panáka" domácí... Když si vzpomenu na ten ublížený výraz když jsem začala řvát jestli si dělá prdel... Ale prý musí už od dětství vědět co je dobré (výhoda je že pochopil že tchánovo domácí samohonka to není :D )
@gramar
@klokanka31 Já mám bohužel tu osobní zkušenost s maminkou od kamarádky. A to už mi bylo přes 20, žádná malá holka co to nevnímá. Když ji vyhodila z obýváku s tím, že má návštěvu ,tak se jí dostala přesně takhle odpověď. Přiznám se, že od té doby chodí kamarádka k nám...znovu tohle zažít nechci.
@gramar 😂😂😂
@gramar Tak to by si u nás zkusili jen jednou... 😨
@barborka1920 recept na tu tchyni?Obavam se,ze tak stare maso uz jedle asi nebude 🙂
@zelenaesmolda Babička říkala, že staré hovězí je nejlepší řádně udusit 😀
@michaela666
No ale tech penez za elektrinu...
@zelenaesmolda Do dubna se to musí vydržet a při pálení čarodějnic se to spojí s prvním kotlíkovým vařením...
@michaela666 tak to ta hranice bude muset byt sakra vysoka
@zelenaesmolda Ještě by mohl nastat problém ve velikosti kotle. Kde sehnat dostatečně velký - adekvátní k proporcím tchýně.
@barborka1920 já nemám tchýni na zabiti ale tchána,jsem měsíc bez práce v únoru mám nastupovat do nové a pn aniž by se kohokoliv zeptal domluvil mi brigádu ve fabrice ale ne ze by se mě zeptal on mi rovnou domluvil čas a hodinu v kolik tam přijdu ..takže taky mazec.Je hodně na peníze a tak se zřejmě boji aby jsme nepřišli pak náhodou k němu zebrat domu o nějakou korunu.Poridili jsme si nové hodiny do kuchyně a to sem si vyslechla ze sem bez práce a takhle utracime.Pekla sem jim na Vánoce cukrovi,taky špatně pracny byli moc tvrdé .. a vrchol všeho byl když mi na stole ležela výplatní páska a ten drzoun drzá řekl “ukáž tak se podíváme jak si na tom “ to sem myslela ze vyletim z kůže ..přítel na to nereaguje to je k zblazneni takže bohužel recept nemám ale neboj se nejsi v tom sama
@katanovobran aspoň ze on drzi s vámi
@barborka1920
U me je obcasxnq zabiti moje vlastni matka
@michaela666 spíš pritanci Blatný zase a nějakou hovadinou a ty jedubaby budete pálit až za rok 😂
@zelenaesmolda peníze za elektřinu by člověku byli fuk, za ten klid a mír 🤣
@michaela666 Na Aliexpressu tam mají vše i velký kotel určitě 🤔
@orisek56 nestraš to už by Blatného přiložili taky 🙏
@gramar
Taky pravda :D

@amazonkajanik no my jsme tady přes druhy rok ... ale v březnu by nám měli schválit hypotéku s jít do svého nemám daleko .. od ni .. hlavně se to aj víc spetri nam be vztahu a kedze se nám narodilo miminko tak mi vytika to ze dělám rozdili... proto ze to dítě je malé a potřebuje víc pozornosti ? A starší kluk kterému je 11 z bývalého vztahu je vulgární jsk prase a má svoji matku .. tak určitě tam bude rozdíl když tohle je moje první dítě ... u nás platí pravodlo .. jsk ty ke mě tak Ja ktobe