Nedokáže si vybrat mezi mnou a svou přítelkyní
Jsem rok a půl milenka, resp, spíš byla.Klidně mě suďtě, já sama vím, že si za to můžu především já.
Ze začátku mi nic nesliboval, šlo jen o sex a oběma to vyhovovalo..S letníma prázdninama to měla skončil, byť nestalo se.Dostaly se do toho city a bylo to v háji..
Byl nám spolu krásně,o to žádná..První problémy začaly v lednu letošního roku, tj po půl roce vztahu. Jeho přítelkyně se o nás dozvěděla a bylo zle.Chodily mi sprosté urážlivé zprávy, bylo to terno.Samozdřejmě, byla jsem ta nejhorší. Napsal mi, že si uvědomil, že ji miluje a že už se neuvidíme.Bolelo to,ale pochopila jsem. Jenže se mi asi za týden ozval a zase jsme se začali vídat..Když to prasklo po druhé, bylo to snad ještě horší..Chtěla ho vyhodit, což neudělala..Psala mi z jeho mobilu sms a vydávala se za něj.. Pravdu mi napsala až po hodině dopisování..Jaký byl šok, když jsem zjistila,že on o všem celou tu dobu ví,dokonce se tomu směje..Byla jsem na dně, cítila se podvedená..Trvalo to asi 3 týdny, a my byly zase v kontaktu..Od té doby to bylo relativně v pohodě..Přítelkyně mu od té doby dávala najevo, že už o něj nestojí a ať si jde..Vydržela to až do teď, tj 8 měsíců..Je to pár dní zpět, co jí oznámil, že odchází..Mě řekl že o mě vážně stojí a že semnou chce být, že si mě vybral. (Jak jsem byla naivní 😀 ) A ona, při brouzdání po netu narazila na můj inzerát na byt.. Došlo jí, že to spolu chceme zkusit , a najednou se začala snažit..Prostě, nechce být ta, co to prohrála..On mi řekl, že si zatím ani jednu nevybral, ale je jasné, že si ZASE vybral ji.To jsem čekala, jen nechápu, jakej to všechno má smysl..
Podotýkám, že ona je žárlivka a to velká.Takže nevěru nezkousne, jen to hraje.Navrhla jsem mu, že pokud o nás nechce přijít, bude jí náš vztah muset přiznat..Ale prý to nezkousne..Aha?! Takže jakákoliv moje snaha o rozumné řešení je v podstatě blbost..Jsem s toho v háji, nervy na dranc a nevím jak dál..Věčně má miliony výmluv proč to nejde..Přitom mě prý má rád, přijít o mě nechce..Ale situaci řešit taky nechce..Vím že to sním musím skončit, ale zajímá mě, máte někdo takovou zkušenost? Budu ráda když mi to napíšete 🙂
Omlouvám se za hrubky..
Nebudu tu psát sprostá slova, protože by mě blokli, ale mladý pán je prachsprostý zbabělec. Divím se, že jste ho ani jedna nekopla do zadnice. Jak je vidět, lže vám oběma. A tvému vyjádření "Podotýkám, že ona je žárlivka a to velká.Takže nevěru neskousne, jen to hraje." se musím hlasitě smát. To sis opravdu myslela, že si to nechá jen tak líbit?! Umíš se vůbec vžít do její situace? Víš, jaké to muselo být zjištění (v těhotenství!), že jí podvádí přítel? Vykašlete se na něj obě dvě, protože on se nezmění...
Kyz ti nevadí byt az druha....pokud už neodesel,tak to neudela..a ty budeš jen cekat..na přítelkyni se nezlob,jak by jsi reagovala ty?????snad se ti to jednou nevrati..nechci nikoho soudit,ale je fakt,ze nikdy za to nemůže jen jeden...a navic..pokud on nemá zábrany odcházet od ditete,kdyz už přítelkyni neresi,tak pokud nebudeš ty,tak bude jina...
@a.n.d.y No protože normální ženská přeci nežárlí a nevěru skousne hned, ne?😀 A ještě ho ováže červenou mašlí a s vypraným prádlem a lahvinkou vína ho pošle rovnou milence😀 Zatímco žárlivka žárlivá užárlená dělá scény a chce to řešit, kor když spolu mají dítě, že... 😀 Já se fakt musím smát.
Nechtěla bych být v kůží jeho ženy/přítelkyně ani za nic...Tobě nevadí, že takovouhle věc udělal ve chvíli, kdy ho partnerka nejvíc potřebovala? To vypovídá o jeho charakteru...Nicméně dobrá, neznám okolnosti, za jakých spolu žili a holt někdy ani dítě není důvodem sestávat ve špatném vztahu. Pokud by o tebe opravdu stál a váš vztah měl být perspektivní, tak už byste byli nejspíš spolu. Není pod tvou úroveň neustále čekat, jak se vyjádří, jak to dopadne, budete spolu nebudete spolu? A nemáš strach, že tohle udělá jednou i tobě, když mu není nic svaté?...Podle mě je to neskutečný sobec, zahrává si s city partnerky, se kterou má dítě, s tvými, obě vás nechává doufat, do toho malé dítě....Ničí životy dost lidem kolem sebe....Měl by dostat nůž na krk, aby se konečně rozhodl...ale já bych takového člověka nechtěla. Měla bych kontinuálně obavu, kdy přijde nějaká zrada... 😒
@kajovaevicka A ještě milence napíše sms: "díky, že jsi mi ho půjčila, zítra vrátím" 😀 Neříkám, že každý chlap, který podvede, bude podvádět navždy, ale tenhle případ to určitě je. Je to notorický "holkař" 😠
@a.n.d.y Je rozdíl zamilovat se jinde, ale jako chlap se sebrat, vyřešit a odejít. Stane se, bohužel. Ale to,co předvádí tady ten zmetek, to je na poblití a divím se slečně, že vůbec chce zahazovat čas s takovým.... i když dle projevu bych tipla, že se k sobě vlastně asi i docela hodí😀
@kajovaevicka Sice se to netýká mě, ale strašně mě rozčiluje, když vidím, že takový chlap podělá životy tolika lidem a přitom je pořád na koni 🙄 To, co dělá se nedá pochopit, ani omluvit. Ještě bych pochopila, že si ho bude chtít udržet jeho žena, ale že i milenka? Já jsem z toho příběhu lehce (kecám, hodně 😀 ) v šoku 🙂
@nicolenic jako celý tvůj dotaz je kapku mimo a zrovna na tomhle foru :-O to sis jako vážně myslela že tě tady všechny budem utěšovat jaká si chudinka????tak to opravdu né podle mě si v koncích a nevíš jak na sebe upozornit aby si jeho přítelkyni naštvala a ona ho kopla do zadku a ty si byla po ruce ho utišit že??? ....jako musím se ti smát
@a.n.d.y Přesně, nějak nechápu, proč se o něj obě přetahují 😕 Jestli s ním má manželka dítě, tak dobře, dejme tomu že se snaží "udržet rodinu", ale proč ho chce milenka? Měly by ho vykopnout ze dveří obě 😝
No a začít si s ženatým mužem, který má malé dítě nebo těhotnou přítelkyni, dlouhodobě to s ním táhnout a ještě tu pomlouvat jeho ženu, na to teda taky musí mít člověk žaludek 😅 😝
Tak holka dostala už kartáč....ale nedivim se, na druhou stranu ji nesoudim....pokud nemá děti sama,tezko se v žije do manželky...
Každopádně pro ni - v zájmu tvém, nohy na ramena a honem pryč....nejen ze by te mohl dostat do te same situace kdybys byla těhotná, ale závazky s ex, miminkem....a nejistota v budoucnu, plus charakter toho muze....
Možná kdyby ti ho manželka přenechala, byl by to pro tebe nejvetsi trest......ale chudák děcko......
A ze se holky tady do tebe pustily, se nediv, tady hodně těhotné nebo s deckama.....az budeš mít sama mimi, tak. To popochopís.......
Ano, ano. Taky "máme" takovouhle šikovnou milenku. Jakoby jsem vyhrála (po roce šílenství, kdy jsem si nepřála nic jiného, než aby se manžílek rozhodl). A teď? Fakt nevím. A ona? Přestože se rozhodl jasně, vysvětlil jí to poměrně jasně - tak mu nedá nedá pokoj. Dál jezdí na společné akce s jejich partou (údajně bez nich nemůže být) a zkouší to dál. A já si ho přestávám úplně vážit a vztah jde stejně do kytek. Takže tak. Zkušenost z opačné strany.
@nicolenic Uniká mi smysl této diskuze, asi si libuješ v tom, když se do tebe hromadně pustí co nejvíc lidí ... litovat tě rozhodně nebudu a výmluvy typu, že jsi byla důvěřivá, jsou trapné ... pochopit se to dá u puberťaček ... já absolutně nechápu, kde bereš tu drzost soudit přítelkyni toho zmetka ... ze srdce ti přeji, aby si tohle zažila také a až se ti to stane, nezapomeň nás o tom informovat, ráda bych si přečetla tvoje pocity a hlavně mě bude zajímat, jak si nevěru skousla ty 😝 znám takový slogan, který mluví za vše: "KDYŽ SLEPICE NENASTAVÍ, KOHOUT NESKOČÍ." Doufám, že jsi to pochopila, i když jisté pochybnosti o tvém rozumu mám.
Každopádně doufám, že k tobě potáhne a najde si novou milenku 😅
Anebo autorka dobře ví, že se tu pohybuje přítelkyně milence a chce počeřit vodu...
takovýma ženama opovrhuju, nejprve jí šlo teda o sex, proto se nabourá do vztahu, kde je rodina, těhotná manželka a malé dítě, nakonec si stěžuje, že má nervy nadranc a co druhá strana, ta je happy? hodně bolesti si rozesela kolem sebe, si to uvědom, o tom chlapovi radši ani nemluvím, tam je o jasný..
O tom, že se tu jeho přítelkyně pohybuje jsem neměla nejmenší tušení.Zjistila jsem to až z Vašich komentářů, nicméně je mi jedno, jestli mi to někdo věří.Vím co jsem způsobila, vážně. A zrovna nejlíp mi taky není.. Ale myslím si, že některé soudy jsou poněkud přehnané.. Kdo si tímhle neprošel, nepochopí, může jenom soudit..
Nejsem hrdá že jsem se to téhle situace dostala..A snažím se to řešit, i když je pozdě..
@nicolenic pro tebe opravdu nejlíp, když se na něho vyprdeš...udelá ti to samé...navíc, když by jsi s ním do budoucna byla, až budete mít spolu rodinu, budeš mít nervy na pochodu, aby neodešel, nekoho neměl...a navíc, jsi si jistá, že jsi jediná??
já tě neodsuzuji, on když člověk nemá svoje deti, tak to ani nemůže uplně pochopit, navíc taky by jsi byla ráda, kdyby jsi ho potkala a byl volný....
problém dnešní doby je ten, že my ženy nemáme funkční rodiny, dobré vztahy s otcema, nemáme zázemí...a pak se snažíme být spokojené a štastné...vytvářet si svoje zázemí ....a nekdy jsme s chlapama co si to nezaslouží....
ale s někým, kdo malé děcko to nejde a nepujde...neříkám, že nejsou vyjímky...ale !! hodně opatrná bych byla...
tak se drž, nediv se holkam, jak jsem psala...já mám malé deti a manžela a narovinu, jsem proti všem babám, který by šly do ženáče a hlavně táty od dětí :D
je mi pak líto jak manželek, tak i decek a to hlavně....každé dítě má mít zázemí a hodného tátu....i proto se mají manželky snažit, ne si nechat delat na hlavu....možná právě proto se snaží i od tveho milence žena a nediv se ji...má s ním decko....jsou rodina....a nechce aby ji to kdokoliv rozbíjel...možná je to jediné zázemí, které má....
a narovinu, to že by s ním byla, to by byla pro tebe jenom záchrana...v budoucnu si na ni vzpomeneš a ještě ji podekuješ, až budeš se svým chlapem/manželem doma, v postýlce vám bude spát mimi...a chlap si s tebou dá dvojku vína u filmu....a až si bude hrát s vašim deckem, kteremu bude dva tři i víc, nic ti neudelá větší radost....
v nedeli jsme chystala obed, mezitím napichovala maso jako špízy na grilování a slyšela jsem, jak se směje muj chlap s našima holkama a to, je pocit k nezaplacení...když je z dálky slyším, jak všicni skáčou na trampolíně, nebo se nahánějí, kopou do balonu či se mečují....to je neco nepopsatelného a v tu chvíli děkuji Bohu za t, že je mám, za manžela, který se deckám venuje a smeje se s nima....já mám skoro slzy v očích...pro někoho běžná věc, pro mě zázrak a nepopsatelný pocit štěstí..
nebo když se vykoupu, sedí v pyžámkách u pohádky a pijou čaj....a smejí se...neb když je jdeme uspat.....a dalších tisíc situací...
moc bych přála i Tobě tohle zažívat, se svým chlapem, co nemá nikde děti....co je rodina s tebou a vašimi dětmi...
věř mi, to jsou pocity k nezaplacení...
@nicolenic Mně můj bývalý manžel nevěrný byl a dokonce v době, kdy jsme neměli absolutně žádné problémy a věř mi, že kdyby se přede mnou objevily všechny tři nádhery, asi bych se neudržela ... navíc jedna z nich suveréně nakráčela k nám domů, když jsem byla v porodnici a vůbec jí nevadilo, že je tam připravená postýlka pro miminko, proto jsem psala to s tou slepicí ... prošla jsem si to z opačné strany než ty, ale přesto budu tvrdit, že moje soudy vůči tobě rozhodně přehnané nejsou ...
Chápu Tě, to mi věř.. A věř, že celá tahle situace mě štve..Myslím, že do budoucna jsem hodně poučená..
nevěra se hold vždycky provalí,chlapi prostě neumí dát bacha aby se to teda aspon nikdo nedozvěděl

@nicolenic vím že jsi zamilovaná, ale ukonči to. Jiné řešení není. On lže tobě, lže jí - a jediné o co mu jde, o jeho spokojenost a mít Vás obě - s ní má dítě, tebe má na sex. Vzpamatuj se, a vykašli se na takového chlapa. Představ si že by od ní odešel ... za chvíli by tebe podváděl s jinou, takový chlap se jen tak nenapraví ..... a pořád bude lhát, hledat milenky atd. Nebudu tady rozvádět svůj příběh o tom tato diskuse není, ale věř že ten chlap od ní neodejde, tam má své jistoty, pohodlí, dítě ... a když nebudeš ty, bude jiná .... a manželce i tobě namluví to, co je pro něj nejlepší. Takže mu nevěř ani slovo