icon

Nedokáže si vybrat mezi mnou a svou přítelkyní

nicolenic
10. zář 2014

Jsem rok a půl milenka, resp, spíš byla.Klidně mě suďtě, já sama vím, že si za to můžu především já.
Ze začátku mi nic nesliboval, šlo jen o sex a oběma to vyhovovalo..S letníma prázdninama to měla skončil, byť nestalo se.Dostaly se do toho city a bylo to v háji..
Byl nám spolu krásně,o to žádná..První problémy začaly v lednu letošního roku, tj po půl roce vztahu. Jeho přítelkyně se o nás dozvěděla a bylo zle.Chodily mi sprosté urážlivé zprávy, bylo to terno.Samozdřejmě, byla jsem ta nejhorší. Napsal mi, že si uvědomil, že ji miluje a že už se neuvidíme.Bolelo to,ale pochopila jsem. Jenže se mi asi za týden ozval a zase jsme se začali vídat..Když to prasklo po druhé, bylo to snad ještě horší..Chtěla ho vyhodit, což neudělala..Psala mi z jeho mobilu sms a vydávala se za něj.. Pravdu mi napsala až po hodině dopisování..Jaký byl šok, když jsem zjistila,že on o všem celou tu dobu ví,dokonce se tomu směje..Byla jsem na dně, cítila se podvedená..Trvalo to asi 3 týdny, a my byly zase v kontaktu..Od té doby to bylo relativně v pohodě..Přítelkyně mu od té doby dávala najevo, že už o něj nestojí a ať si jde..Vydržela to až do teď, tj 8 měsíců..Je to pár dní zpět, co jí oznámil, že odchází..Mě řekl že o mě vážně stojí a že semnou chce být, že si mě vybral. (Jak jsem byla naivní 😀 ) A ona, při brouzdání po netu narazila na můj inzerát na byt.. Došlo jí, že to spolu chceme zkusit , a najednou se začala snažit..Prostě, nechce být ta, co to prohrála..On mi řekl, že si zatím ani jednu nevybral, ale je jasné, že si ZASE vybral ji.To jsem čekala, jen nechápu, jakej to všechno má smysl..
Podotýkám, že ona je žárlivka a to velká.Takže nevěru nezkousne, jen to hraje.Navrhla jsem mu, že pokud o nás nechce přijít, bude jí náš vztah muset přiznat..Ale prý to nezkousne..Aha?! Takže jakákoliv moje snaha o rozumné řešení je v podstatě blbost..Jsem s toho v háji, nervy na dranc a nevím jak dál..Věčně má miliony výmluv proč to nejde..Přitom mě prý má rád, přijít o mě nechce..Ale situaci řešit taky nechce..Vím že to sním musím skončit, ale zajímá mě, máte někdo takovou zkušenost? Budu ráda když mi to napíšete 🙂
Omlouvám se za hrubky..

Strana
z6
kacenka1111
Odpověď byla odstraněná
gepe
19. zář 2014

@nicolenic proc jsi prisla na Modreho kone? Je plno jinych diskusi na internetu, kde je stejne tema, jako si zalozila tady. A dle vseho mi prijde, ze to z Tve strany bylo primo, konkretne cilene.

kacenka1111
Odpověď byla odstraněná
lemonela
19. zář 2014

K původnímu příspěvku nemám a nechci nic dodávat, myslím si, že už bylo ostatními řečeno vše ze všech úhlů pohledu.
Jen snad jedna poznámka obecně k nevěře, rozbíjení rodin a právu dětí na tátu - ono ne vždy je všechno tak černobílé, někdy partnerské vztahy dlouhodobě nefungují, partneři už třeba nemají sílu hledat řešení a jsou spolu jen tak ze zvyku. Umím si představit, že v takové situaci se jedna nebo obě strany uchýli k nevěře. A upřímně? Asi bych to v takové situaci neodsoudila. Partnera potřebuje ke spokojenému životu většina z nás. A to, že jsou v nefunkčním vztahu děti, je jistě citlivější, ale poměrně běžné a nemyslím si, že by spolu partneři měli zůstávat jen z tohoto důvodu. Dítě žijící v nefunkční rodině prostě šťastnější nebude, když nebudou šťastni jeho rodiče...

zickemartina
19. zář 2014

ten chlap ji jen tak neopusti - poridil si s ni dite a jestli se nepletu tak to nebylo jen tak, ale vic jak na 1000% cilene a promyslene. Pak jsi se pripletla ty. Ja bych ho vykopla, ale tohle kazdy sam za sebe.

Jak by jsi si ty predstavovala snim byt. Ma dite se zenou a ty pro ni vzdy budes pricina jejich rozbyteho vztahu, nikdy ti to neodpusti a kdyz ne ona, tak ani to dite. To chces vzit i tomu prckovi tatu, aby jsi ho mela pro sebe? Stejne by ti lepe nebylo, kdyz by ji chtel opravdu opustit uz by to udelal on utika pred jejich problemi k tobe. A on za vzdy bude vracet k ni, ma jeho dite. mela by jsi je nechat na pokojii at mu odpusti nebo ne a vykopne - pro tebe tam neni misto.
Ja byla v podobne situaci - on se rozesel s byvalou a ona mu pry nerekla o tehotenstvi - a on mne taky ne. po roce vztahu jsem si vsimla fotky ditete v penezence a on ze ma syna ze mi to rikal a pak zacali problemi mezi nama rekl ze mi to rekl a ze ho vida jednou za 14 dni, ze se o diteti dozvedel az kdyz mu byl mesic od kamaradu. mi se do pul roku rozesli a on se potom vratil k ni a k diteti ( to jsem se dozvedela az hodne dodatecne) po dvou mesicich za mnou prilezl ze je mu to lito ze to chce napravit tak to zase par tydnu fungovalo az mu jednou volam a zvedne to ona. rve na mne a urazi mne. potom mi volali spolu a byl klid asi mesic potom mi zase napsal. a ja jen preposilala sms ji at si ho teda hlida. a on dal pokoj. a doporucovala bych ti udelat to same kdyz za tebou prileze - proste ji ty zpravy jen preposli. Ona mi za to tenkrat podekovala.

hojda
19. zář 2014

Taky to může mít ještě další důsledky tyhle bokovky. Je tu maminka, která prožila něco podobného, manžel od ní nakonec odešel a jako bonus jí diagnostikovali rakovinu (pohlavím stykem přenosné viry). 😔

karlos12
19. zář 2014

@nicolenic tak hele, mnoho odpovědí není odpověď, pouze ubohá urážka.Nejsem pro nevěru, ale děje se.Býtb Tebou, vyprdla bych se na něj.Jestli si nemůže, nebo není schopen si vybrat nyní, lepší to nebude.A názory některých holek ?Ubohé, uráží Tě a jsou horší, mnohem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asi jsou také podváděny, ale když čtu jejich názory, nedivím se jejich chlapům.Kdo by chtěl šuk.... protivnou ženskou ? Nikdo.Ty si zařiď život podle sebe a neohlížej se na něj, on to také nedělá.Bude líp 😉

prostenika85
19. zář 2014

@kacenka1111 Trochu silná slova... I když si milenka lítost nezaslouží, tak pochybuju, že dotyčnému pánovi držela nabitý revolver u hlavy, aby ji povalil do postele. Na to musí být vždy dva. A vzhledem k tomu, že v jiné diskuzi si oficiální partnerka stěžuje, že partnerův koníček je erotické psaní s různými ženami na internetu a přeposílání erotických fotek, tak si pán se svým otcovstvím asi moc hlavu neláme...
Kdyby to nebyla nicolenic, byla by to jiná a pravděpodobně i je. Nicolenic tady akorát zbytečně čeří vodu, aby hnula žlučí své soupeřce v lásce a pokořila ji, čímž ze sebe dělá jen tragikomickou postavičku.
Nicolenic se nezastávám, ale myslím, že dítěti tátu ani nemůže vzít. On totiž ten "táta" na otcovství moc nehraje, jinak by nedělal, co dělá a dělat bude.
Teď trochu mimo. Kdysi jsem četla pěkný citát... "Nejlepší způsob, jak se pomstít milence svého manžela, je přenechat jí ho." Myslím, že na tento milostný trojúhelník sedne jak prdel na hrnec. Nicolenic se s dotyčným pánem vzájemně zaslouží. A partnerka by konečně měla možnost mít po boku opravdového chlapa, který by byl nejen otcem, ale i vzorem malému.

kacenka1111
20. zář 2014

@prostenika85 Mas pravdu a naprosto souhlasim s timto:

"Kdyby to nebyla nicolenic, byla by to jiná a pravděpodobně i je. Nicolenic tady akorát zbytečně čeří vodu, aby hnula žlučí své soupeřce v lásce a pokořila ji, čímž ze sebe dělá jen tragikomickou postavičku."

Potom taky s :
"Nicolenic se s dotyčným pánem vzájemně zaslouží. A partnerka by konečně měla možnost mít po boku opravdového chlapa, který by byl nejen otcem, ale i vzorem malému. "

Vlastne s tim celym souhlasim🙂 Napsala jsi to skvele, ja holt mam pifku na podobny exotky, ale je fakt, ze on je proste na kulku celou dobu, takze at ta, ci jina....

netopejr
3. kvě 2019

Bez ohledu na ostatní "Psala mi z jeho mobilu sms a vydávala se za něj.. Pravdu mi napsala až po hodině dopisování..Jaký byl šok, když jsem zjistila,že on o všem celou tu dobu ví,dokonce se tomu směje.."
Jestli chces dobrou radu, tak bojovat o takovyho krivaka je hloupost od vas obou. To je posly člověk s tak krivym charakterem, ze jestli ho vybojujes, tak si užiješ

zuzineckah
3. kvě 2019

@netopejr tak už to snad rozlouskli😉 je to pět let stará diskuze 👍

Strana
z6