Nejistota ve vztahu po hádce o financích. Co dělat?
Byla jsem sama s 2 syny po predchozim manželství 5 let a pak jsem si nasla pritele. Ten byl do ted v docela v pohode vsechno bylo hezke .. S detmi pomahal , me pomahal vse bylo ok.. Jsme spolu pres 3 roky a narodil se nam syn ( ted 8 měsíců) a ted tyden před vanocemi jsme se pohádali o financich a na to vztal rekl ze se jde projit a nerekl ani slovo vzal všechny své penize a jel si 200 km pryc k rodine s tim ze si musime odpocinout od sebe a ze prijde po vanocich ze se mam uklidnit a bude vse dobry .. Ale on mezitim si u rodiny udelal fake profil na fb a pise si s holkama a hleda asi jiny vztah . a nevim co si o tom myslet protože kdyz mu to pisu ze o všem vim ze to co dela neni dobrý ze mw tu nechal s detmi pred vanocemi samotnou ze to v poradku neni jeste k tomu ze si pise dal ..a jeho odpoved zněla ze vybouchl moc ze musel utect aby neudelal neco ceho by mohl litovat a vadi mu nazory mych rodičů ze ho nuti do veci co on sam nechce ale ja u neho vzdy stojim tak nevim proc si to dava tolik do hlavy , proro jel se uklidnit a ze me na nervy ale ze by me nikdy nepodvedl ale ja uz beru toto ze jo . no proste nevim .nevola nezveda mi telefon a kdyz pisu tak jen odepisuje ze at se uklidnim ze se ted musime od sebe odloucit ze to bude dobry ze prijede ..tak muzete mi poradit co mam delat jestli ho mam vazne nechat uklidnit a cekat nebo uz to neni dobry ? Treba se vazne jen ukklidni a prijde ja nevim no ..protoze mi rekl ze prijde ze se bat nemusim ale uz jsem tim prosla s prvnim vztahem a nevim co dal diky holky snad nebudu dostavat hnusne komenty nebo jsem ted vazne ve stresu sama na děti děkuji
Jestli mate nektera tuto situaci
@salinecka
A co jste si teda vyjasnili?Co bys delala kdyby se to opakovalo?

@bereni ano prijel jeste pred stedrym dnem a vse jsme si vyjasnili.. Chapu, ze asi musel na chvili vypadnout ale i tak ho to neomlouvá.. Aspon pro příště uz vim co a jak budu delat kdyby se to opakovalo.. Dekuji za optání 😊😊👍