Nejistota z nevěry: Co znamená obtisk řasenky?
Holky, potřebuji se někomu svěřit… před Vánoci přišel manžel z práce s obtiskem řasenky na tričku, na hrudníku. On vůbec neměl tušení, že tam něco takového má, a když jsem se ho na to zeptala, tak….. eeee, utěšoval kolegyni, co se rozvádí. Nikdy jsem žádné podezření neměla ale teď to tak všechno zapadá, semtam o pár minutek pozdější příchod z práce (jinak je jak hodinky, spíš dříve) a to jeho schovávání telefonu - poslední rok jsem neviděla, že by někde ležel, pořád ho má u sebe. Já už nevím jestli mi hrabe, nebo co… holky, jak by jste se zachovaly? Mě snad víc bolí to že mi lže, než že by mě podváděl.
Já to tušila už jak jsem se dočetla, že se jeho chování změnilo. Ale je dobře, že to aspoň nakonec přiznal - jsou i chlapi, kteří volí heslo zatloukat, zatloukat, zatloukat, a dělají tím voly ze všech okolo a nejvíc ze sebe. Taky mám takovou zkušenost (a ty nevěry bych mu třeba i odpustila, ale to lhaní ne).
To dlouhodobý lhaní je blbý. Přeji pevné nervy. 🍀
Jen mě k tomu napadá, a nemůžu si pomoct, že možná i karma pracuje (jak já říkám, někomu bouchlo topení). "taky jsem byla milenkou ženáče"... To já bych třeba nedokázala (jedině když by teda o tom ta manželka věděla a neřešila to). Dlouhodobě by mě to sežralo, že takhle někoho podvádím (a toho někoho bych vůbec nemusela znát) a taky bych nedokázala být ani jako milenka s někým, kdo je takový hajzl, aby dlouhodobě podváděl svou ženu.
A souhlasím s @cilkat že důvěra a komunikace je v každém vztahu základ a když tam není, je to problém ať už tam nevěra je, nebo není.
Jinak já znám heslo mobilu manžela, ale nikdy jsem ho nepoužila bez zeptání. Teda vlastně jo, jednou když byl na WC a já mu to pak hned řekla, že jsem si přeposlala jednu fotku a nechtělo se mi čekat. Samozřejmě s tím neměl problém. A on zná moje gesto a ten ho nepoužil snad nikdy (já moc nefotím a nebo to většinou rovnou pošlu). Ale nevadilo by mi to. Vadilo by mi, kdyby mi tam někdo hrabal ze žárlivosti, mám ke svému muži důvěru a potřebuju, aby ji měl on ke mě. Takže by mi ani nevadilo to hrabání v mobilu, ale ten nedostatek důvěry. (a zas já kdyby byl průser, tak bych to svému muži řekla. Což znamená, že dlouhodobá nevěra u mě rozhodně nepřipadá v úvahu, krátkodobá - nevím, nejsme stroje, jsme lidi, ale tak bych to brala kdyžtak i u něj. Rozhodně to neplánuji testovat ani na jedné straně 😄).

Ty vogo, tak teď jsem to dočetla. No to je kretén. Je mi to moc líto.