icon

Nejistota z nevěry: Co znamená obtisk řasenky?

1. led 2023

Holky, potřebuji se někomu svěřit… před Vánoci přišel manžel z práce s obtiskem řasenky na tričku, na hrudníku. On vůbec neměl tušení, že tam něco takového má, a když jsem se ho na to zeptala, tak….. eeee, utěšoval kolegyni, co se rozvádí. Nikdy jsem žádné podezření neměla ale teď to tak všechno zapadá, semtam o pár minutek pozdější příchod z práce (jinak je jak hodinky, spíš dříve) a to jeho schovávání telefonu - poslední rok jsem neviděla, že by někde ležel, pořád ho má u sebe. Já už nevím jestli mi hrabe, nebo co… holky, jak by jste se zachovaly? Mě snad víc bolí to že mi lže, než že by mě podváděl.

Strana
z3
lucieevita
2. led 2023

Tak z mé vlastní zkušenosti. Já bych se pokusila do toho telefonu podívat. Heslo se dá hodně nenápadně okoukat. Můžeš třeba svůj někde doma "ztratit" nechat v autě nebo co já vím.. a poprosit ho, ať ti zavolá, že ho nemůžeš najít. Ať se mi tu někdo směje klidně, ale být za podváděnou jistě nechceš a ani být hysterická ženská a nějak ho hlídat, ptát se, kontrolovat. Ten telefon je bohužel jistota. Já jsem po druhé vdaná. První manžel (tichá voda mimochodem) mě podváděl s kolegyní. Dozvěděla sem se to opravdu náhodou. Škoda, že mě nikdo neporadil podívat se mu do telefonu dřív. A mě nikdy nepřišlo divné, že jsem jeho telefon pomalu rok neviděla 🤦Do té doby jsem mu totiž bezmezně věřila.. ten telefon je prostě jistota. A máš klid🙄

autor
2. led 2023

No, bylo to rychlejší než jsem čekala… není to kolegyně, ale nějaká puberťáčka z baru, kterou tam poznal na 16 oslavě… a netrvá to rok, ale dokonce 2! Supr ne? Řasenka byla její samozřejmě. Uhodila jsem na něj s tím, že to prostě vím, že někoho má a že už nechci slyšet nic kromě pravdy… tak už pravdu vím no, ženská intuice se nikdy neplete hold. No nic, zatím vypadnul, jen mě mrzí že to slyšely děti.

babe_lka
2. led 2023

Ou,to je mi líto. Snad toho neslyšely děti moc a nebudou z toho mít trauma,nevím,jak jsou staré.

Asi předpokládám,že odcházet kvůli nějakému sotva plnoletému teleti nebude. Omluvil se aspoň? Jakou má představu,co bude dále?

A co ty? Zvládáš to nějak?

sticker
jana_a_jan
2. led 2023

A kolik mu je let ze se tahá s takovou mladou?🙈🙄🙄 to je fakt vůl

autor
2. led 2023

@babe_lka čekala jsem to a musím být v pohodě teď kvůli dětem, tak mam aspoň lahev proseca… nějakou omluvu jsem zaslechla, ale letěl hned jak se přiznal. Nevím, jestli ho chci zpátky, kdyby to byl úlet, tak bych to možná zkusila překonat, ale 2 roky lhaní…to asi nedám…

Je mu 46, ale nevypadá na to, bůhví kolik ji napovídal…

lilian2111
2. led 2023

Ty blaho 🙁 je mi to moc líto,… drz se 🙏🏻

autor
2. led 2023

@lilian2111 děkuji ❤️

veronicka89
2. led 2023

Je mi to líto ...

Je to hovado ale asi to dělal chytře ...

novamamina
2. led 2023

Ty brdo... Tak to je drsny... To je na flakanec tohle!

jana_a_jan
2. led 2023

Drž se!!Je to teda síla

vero987nika
2. led 2023

no tak moment moment... fakt nikomu nepřijde divný že chlap skoro 50 let to táhne s 16 letou tzn nezletilou holkou ? jasně chápu že sex může mít legálně od 15 ale sakra tvl tohle je nechutný, chce se mi blejt ... když si vzpomenu na sebe a svoji mentální vyspělost v 16ti letech, ta holka vůbec neví, a ten chlap je normální prase

klokanka31
2. led 2023

To je masakr 😤 přeju ti hodně sil 🍀

veronicka89
2. led 2023

@vero987nika bůhví jestli to je pravda
..

autor
2. led 2023

Jako vždycky byl na mladší i já jsem o dost mladší, ale... nemám slov radši. Vždycky se mi líbilo jak se o sebe stará, ale teď je mi zle když si představím že to dělal pro takovou kozu.
Děkuju vám holky ❤️

westie
2. led 2023

Tak to mě opravdu mrzí!! A já při čtení diskuse začínala věřit tomu, že utěšoval kolegyni a že jsme tu jen paranoidní☹ Upřímně tě chápu s tím chtít ho zpět/nechtít ho zpět, protože představa, že partner dělá z toho druhé dva roky úplného blbce...😢 Posílám sílu, abys to ustála alespoň před dětmi!

leymea
2. led 2023

Tak to je mi lito, to bylo opravdu rychly ☹

lucieevita
2. led 2023

Drž se😔
Jak už sem psala, vím o čem mluvím. U nás to byla naopak starší paní 🤦ale my neměli děti a to jde všechno snáz. Bohužel ti nikdo nemůže poradit, co teď. Ale určitě se tu můžeš z toho vypsat. Držím palce a myslíme na tebe... Je to teda příšerný 🙄

cilkat
2. led 2023

@vero987nika ono já když si to po sobě přečtu, tak vím, že nedokážu nikomu nic... ale... vlastně se mi nelíbí svět, kde bych musela dokazovat. Vlastně fakt myslím, že mít tu důvěru je základ. A pokud tam není, je něco špatně bez ohledu na to, zda k nevěře dochází, nebo ne.

cilkat
2. led 2023

Auc. Tak se drž. Ať je brzo nějak líp.

30bar
2. led 2023

Tak zaheslovany telefon ve vztahu je podle me velky problem. Tak to mel byvaly a neverny mi byl. Manzel ma telefon volne,obcas si prohlížím fotky, nema absolutně problem s tim,abych si telefon pujcila. S byvalym jsem resila,ze mi vadi,ze ma telefon zaheslovany. A reknu ti,ze ja jsem se mu do toho telefonu jednou podivala. Nejak asi ho neměl momentalne zaheslovany. No jsem rada,ze uz s nim nejsem.drzim pestu,at to dopadne jak nejlepe je mozno

ai30
2. led 2023

Tak jedna vec je dva roky lhani a druha vec je s*kani pubertacky.. Vzdyt 16 let je jeste dite, to je jak Bohus Matus v bledemodrem..

blondynka400
2. led 2023

@30bar v čem je zaheslovaný telefon problém? Za mne partner nemá v mém telefonu co dělat. Toto nikdy nepochopím, jak může někdo někomu lézt do telefonu. Vždyť to je totálně no go ať má sebelepší důvody. Manžel mi tam "natajno" lezl roky, tušila jsem to, ale až nedávno se oficiálně přiznal. A to byl i důvod, proč jsem to zaheslovala tak, že už se tam nikdy nedostane. A to nemám co tajit. Ale lézt druhému do telefonu z jakéhokoliv důvodu je prostě úplně mimo.

klokanka31
2. led 2023

@blondynka400 Ale když nemáš co schovávat tak není problém ne? A zase, někdo může nechávat mobil volně a stejně může být nevěrný...Není problém mít dvě simky, nebo si zablokovat číslo milence/milenky když je doma...

blondynka400
2. led 2023

@klokanka31 je to problém v principu, není to o obsahu. Co je komu do toho, ať je to klidně manžel.... Toto fakt nepochopím..... Já mám mobil nechaný volně všude, ale zaheslovaný, velmi důkladně, skrytý obsah. Mně nejde o nevěru, spíš o to, že se někdo sníží k tomu, že vleze na tajno někomu do telefonu. A musím říct, že toto mému manželovi nikdy neodpustím, to už bych lépe zkousla, že někde nějakou obtáhl....

30bar
2. led 2023

@blondynka400 proc by mel byt zaheslovany? Ja manzelovi do telefonu nelezu a on me taky ne. Na druhou stranu nemam problém, ze se manzel podiva na nase spolecne fotky v mem telefonu a nsopak. U me byl prostě zaheslovay tlefon v byvalem vztahu znamka nevery,tajnosti a vidis,ze v pripade zakladatelky taky

30bar
2. led 2023

@blondynka400 a proc ti tam manzel lezl? Co hledal a cetl? Me je uplne fuk co si muj manzel pise s kamosema a memu manzelovi taky. Odsuzuje naruseni soukromi,do telefonu by mi nevlezl

blondynka400
2. led 2023

@30bar já ale nemám problém, aby se manžel nebo děti podívali. Klidně jim ho odemknu a dám jim ho. Ale je to něco jiného, než že tam natajno poleze.... Asi nikdy nepochopím, jak toto může přijít někomu normální. A rozhodně to není náznak tajnosti nebo nevěry. Naopak v některém zaměstnání je to základ, já se třeba ani firemní programy nemůžu mít v nezaheslovaném telefonu, to prostě nejde. A takto má má řada firem. To je třeba další důvod už řadu let 🙂 A proč mi tam lezl.... Protože je žárlivý typ a když tam nic nenašel, byl spokojený, že je to ok a jsem mu věrná. Jako kdyby toto něco znamenalo.... I kdybych byla nevěrná, musela bych být úplně blbá se prozradit přes věci nechané v telefonu

jajinka25
3. led 2023

Cetla jsem to cele, je mi moc lito co jste zjistila😰jako mazec.
Ale chci napsat i do vlákna... a myslim ze kdyz si dva veri a miluji se tak proc by meli pred sebou tajit neco? A mit zaheslovany mobil je opravdu hodne divny, prece kdyz pred sebou nemáte tajemství tak proč ho heslovat. My s manzelem mame heslo... Ale mame otisk a heslo kazdy i k tomu druhemu. Kolikrát mam slaby mobil tak mi pujci svuj a to ze mi ho půjčí... To mi stačí ani by me nenapadlo tam šmejdit , mozna pred 20 lety😂😂 hesla mame kvuli práci detem a tak proste soukromi... Dcera kdyz chce hrat se zepta a muze heslo zna ale sama by tam nikdy nevlezla. A kdyby ,tak jsem ji rekla ze jestli se to stane, ze heslo zmenim a ma smulu. Nechci aby byla závislá na hrach 😅 je to stejne hrozna doba, ty mobily kolik problemu lidem uz nadelali, nebylo to lepsi driv .. kam to vse spěje 🤯🤷🏼‍♀️
@blondynka400 take v práci musime mit na vsem hesla a pravidelne je menit... Někdy mazec pak napsat správně heslo😂

marcicek84
3. led 2023

No ja nevim,mi prijde normalni mit soukromi,nekdy mi manzel leze na facebook pres PC,aby si prosmejdil kamose,sam ho nema,vetsinou si pisu s lidmi pres messenger,nemam co skryvat,ale i tsk mi to neprijemne,kdyz mi to oznami az pote,jsem mu rekla,kdyz to rekne predem,ze to na me pusobi lip,tak rika dopredu...ono jde o to,ze si taky nekdy muzu chtit na neco postezovat a nemusim chtit aby si to tam cetl...

lvl16
3. led 2023

Já jsem hodně kontaktní člověk a o kamarády se taky "otírám" (objímáme se na přivítanou, rozloučenou, několikrát mě některý z kamarádů utěšoval), takže za řasenkou na tričku bych nevěru nehledala. Co mi přijde podezřelejšího, je ten mobil. To je fakt zvláštní. Máš dvě možnosti. Buď se ho narovinu zeptáš a smíříš se s odpovědí, nebo se mu do mobilu třeba v noci podíváš a získáš jistotu. Já, pokud bych byla ve vztahu spokojená, partner se ke mně choval hezky a krom dvou výše uvedených "podezřelých věcí" bych neměla ve vztahu žádný problém, tak volím první možnost.

Strana
z3