icon

Nelíbí se mi sex s manželem - mám milence

golde_n
11. srp 2017

Ahoj, mám manžela, se kterým jsem 7let a z toho 3roky manželé (máme dvouletého chlapečka). Klape nám dá se říct všechno (hádky jsou, ale nic hrozného), až na sex. Manžel není schopný mně uspokojit, nechce zkoušet nové věci, poloha nejlíp jen misionářská..a mohla bych mluvit dál. Prostě - našla jsem si milence (taky má doma malé dítě a přítelkyni) A já nevím. Nechci se rozvést, ale ani nechci ukončit můj milenecký vztah. Netrvá dlouho, viděli jsme párkrát a pokaždé jsem si to maximálně užila. Trávíme spolu vždy cca 3hodiny a 2h a 45m se promilujeme. Stýkáme se v autě jako dva puberťáci.. Manžel o tom, že jsem nespojená ví, jednou jsem mu dokonce řekla, že pokud se to nezmění, budu dotlačená k tomu někoho si na sex najít.. Asi to jen potřebuju někomu říct. Žádné kamarádce jsem se nesvěřila a dělat to ani nebudu. Vím, že je to hrozný, že by mu hrozně ublížilo, když by na to manžel přišel a je mi jasné, že to může skončit špatně, ale..

Strana
z6
lencak80
12. srp 2017

Procetla jsem diskusi. Nechci vubec radit..protoze tohle mi neprislusi. Myslim..ze ses potrebovala sverit. Ale tady kazdy rekne jen svuj nazor a nektere si rady zaryji. Jeste tedy bych rada a s chuti poznamenala...ze nekdy vsechno zle je k necemu dobre....takze mozna ted mit milence znamena...ze nastala nejaka zmena a ta se nekam posune. Kam..to zatim nikdo nevi. A jeste bych rada rekla...ze kdyz chlap neni spokojeny doma tak mi ver ze si milenku najde a vycitky z toho moc nema. A rozhodne neresi to co tady resi zeny. Oni si prece uzivaji....protoze to potrebuji. Jako ty! Kde jinde by ty milenky brali. Vzdy jsou dve strany mince. Vzdy je muz a zena. Znam tolik ale tolik spokojenych muzu...doma. a stejne maji milenky. Myslim ze je to pro tebe noce a vzrusujici....ale i to prejde. Verim ze to nejak dopadne a ze to bude nakonec ve vas prospech. Drzte se. A sex je opravdu ve vztahu dulezity....sblizuje. Pokud neni....neco neni jak ma byt. Tak se drzte!

golde_n
autor
12. srp 2017

@pasteta
@legelata
@marcicek84
@shine2015
@lencak80
My o tom vlastně už ani nemluvíme, protože to vždycky skončí hádkou. ze začatku se mi to s manželem líbilo, ale nikdy to nebyla uplná pecka, to si ale uvedomu až ted, když zažívám něco jiného-lepšího. Já vám opravdu děkuju za povzbuzení a za to, že me nesoudíte. Budu se opakovat, ale opravdu mě ta situace trápí. S milencem, říkejme mu třeba Marek, je to hrozně vzrušující..děláme spolu věci, na které by manžel nikdy nepřistoupil. Přijdou mu ujetý, zvrácený a já nevim co ještě. Manžel je hrozně fajn, je to srandista, ve společnosti hodně oblíbený a když o tom přemýšlím, ten sex je to jediné, co mě na něm vadí-trápí. A taky si myslím, že sex ve vztahu je hrozně důležitý. Jsou dny, kdy se děsně těším, až uspím dítě, manžel se vrátí domů a vlítneme na to. Jsem schopná o sexu přemýšelt celý den. No, ale pak přijde a ta jiskra tam prostě není.
A ano, potřebovala jsem se svěřit a počítala jsem , že některé budou rýpat. Myslím si ale, že ty, co tu do mě rýpou takovou situaci nezažily a sex jim doma klape na jedničku. KDybych to tak měla i já, "nehledala" bych jinde.. špatně se to vysvětluje, prostě kdo nezažil, nepochopí..

golde_n
autor
12. srp 2017

@kackakastanka No vidíš, já to stíhám. A k tomu ještě vařít, uklízet, postarat se o díte a 3x týdně si jít na hodinu zaběhat ;))))

kackakastanka
12. srp 2017

@golde_n jenom dotaz, fakt mne to zajima, kdo hlida, když jsi s milencem? 🙂

golde_n
autor
12. srp 2017

@kackakastanka Je u babičky.

kackakastanka
12. srp 2017

@golde_n tak uz chápu, proc to všechno stihas 🙂😝

golde_n
autor
12. srp 2017

@kackakastanka Své povinnosti zvládám i když u babičky není;)))

golde_n
autor
12. srp 2017

@uzivatelkapetra Já bych s ním do nějaké poradny klidně zašla a situace, co popisuješ, mi přijde uplně jiná. Manžel když by chtěl, tak se mnou normál asi spí, problém s erekcí už dávno nemá, ale prostě si na mě neudělá čas, všechno je přednejší a všechno co vyžaduju, mu přijde trapný.

golde_n
autor
12. srp 2017

@luska__ zapomněla jsem tě označit u příspěvku. Závidím, že je manžel pro všechny kulišárny, můj bohužel ne :(

luska__
12. srp 2017

@golde_n kdyz jsem ho potkala , tak to byl slušný chlap 🙂 pak jsem mu postupně řekla, co mi děla dobre a sice nez přišlo k první facce(ano, to se mi líbí) tak mu to neslo, Prtoze se bal 🙂 ted v tehu me šetří 😄 Ale uz, aby nemusel 🙂
Znám kolem sebe spustu holek, které by chtěly taky neco víc nez pritelove dělají.
Vlastně se na ne nemůže nikdo zlobit , ze neni na stejne vlně.
Hlavu vzhůru 😘 Ale mate to těžké.
Manžela neopoušejte..

golde_n
autor
12. srp 2017

@luska__ jsi hodná. Já mám právě taky sex radši drsnější. Svazovani, pouta (Marek dělá u kriminálky), takže takové věci ovládá dost dobře), plácání, tahání za vlasy.. je to prostě všechno hrozně vzrušující a já se tomu neumím ubránit.

nevesta2708
12. srp 2017

@golde_n taky tak

luska__
12. srp 2017

@golde_n tak to máme stejné 🙂 ale pro někoho to může byt desive, a mě to nebaví bez toho..

lassii
12. srp 2017

@golde_n a snaha o rozhovor s manželem o sexu byl?Že bez toho nemužete byt a že chcete to a ono atp.?Pokud ano a stejně nic,nemuzete si nic vyčitat.Na druhou stranu plno párů žije spolu a mají milence.Stejne bych to jeste s manzelem zkusila,přece jste se jednou hrozně moc milovali,ne?Musi si na to vzpomenout a posnazit se.Vždycky se musi snazit oba a chtit oba,jinak je to na houby. Meho nynějšiho muže jeho minula partnerka podvaděla kdyz meli doma 2lete dite...a on by se pro ni razkrajel.Vše o jeji nevere vedel,zkusil to jeste rok,sle pak to vzdal,protoze se snazil jen on.A o tom to je,ona proste nechtěla.Naštěstí pro mě jsem ho po rozchodu potkala já...lepšiho muže si nedokažu představit❤️

vanilllka
12. srp 2017

@golde_n To znám skoro přesně a úplně ve všem tě chápu. Manžel se nezmění, jsou prostě chlapi, co na to nejsou a nenaděláš nic. Ale rozhodně bych se s ním nerozcházela a UŽ VŮBEC bych mu nic neříkala. Pokud to neví a nemá ani stín podezření, tak ho to netrápí. A když budeš opatrná, tak se to neprovalí. A může to tak fungovat. Ty si užiješ, co doma nezažiješ, budeš víc v pohodě a ve všem ostatním vám to může doma o to víc klapat. A časem tě to třeba omrzí a částečně se i smíříš se situací a budeš si dál žít úplně v poklidu s manželem. Z vlastní zkušenosti....

amazonka.k
12. srp 2017

@golde_n Přemýšlela jste jestli se manželovi nelíbí spíš muži ? Vím, že to zní blbě, ale nebyl by první ani poslední muž s rodinou, který by to tak měl. Neumím si představit žádného heteráka, kterému by žena poslala polonahou fotku a s ním to ani nehnulo.

amazonka.k
12. srp 2017

@golde_n Ale já Vás chápu, ač se to může zdát povrchní, spokojenost v sexu je strašně důležitá, můžete mít skvělého muže a pokud v tomto ohledu nebudete uspokojená, nikdy nemůžete být v manželství spokojená. A špatně je, že manžel o Vašich touhách ví a nic s tím nedělá. Bylo by špatné mít milence aniž by manžel věděl o tom, že strádáte, ale řekla jste mu to jasně, takže je to, že máte nyní milence prostě jasné vyústění situace, takže já Vás nesoudím, ale chápu. Pokud bude manžel zatvrzelý, vůbec bych se nedivila, kdybyste si časem našla jiného partnera.

andelka
12. srp 2017

@golde_n já tě chápu. Měla jsem podobného manžela,a teď mám přítele jako ty máš milence. Nesoulad, nezájem a strádání sice nebyly jedinými problémy v manželství,ale důležitou roli hrály taky. Zvlášť když šlo o psychiku, sebevědomí atd. Zhoršovalo se to časem,po svatbě,po dětech..Když to tam není,těžko to dolovat. A takoví chlapi fakt existují.

legelata
12. srp 2017

@amazonka.k Tak to máte asi ještě málo zkušeností 🙂 Můj manžel je 100 procentní hetero, ještě zamlada docela střídal holky, s mužem nikdy nic neměl. Povídáme si otevřeně. A on ví, že jsem v tomto ohledu nespokojená, ale když to musí dělat častěji, než má on chut (to je tak jednou za měsíc), jen kvůli mně, tak se do toho nutí a já si to pak ve finále neužiju, protože to cítim. Mému je 40, hodně pracuje a říká mi, že je prostě unavený a tu chuť nemá. Nutno říct, že byl vždy takový. Třeba pro mě je ale můj manžel tak důležitý a jinak je tak skvělý, že ten sex prostě oželím, i když občas tím trpím. Jenže v každém vztahu je něco, nikdo není dokonalý. Pro mě je třeba to, že se na něj vždy mohu spolehnout a je skvělý táta prostě ve finále důležitější, než ten sex. Což samozřejmě může být pro někoho jinak.

amazonka.k
12. srp 2017

@legelata Je to možné, ale přiznávám, nikdy se mi to nestalo. Ovšem co by mi vadilo v roli zakladatelky i té Vaší je to, že Vaši muži berou ohledy pouze na sebe. Pokud Vás Vaši muži milují, měla by pro ně být Vaše potřeba stejně důležitá jako ta jejich. Existuje tolik druhů uspokojení, dá se to vždy udělat tak, aby byli spokojení oba. Tím že Vás Vaši muži budou ignorovat si o milence vyloženě koledují.

legelata
12. srp 2017

@amazonka.k Já když jsem byla zoufalá, tak jsem se zkoušela radit na jiném foru a tam mi pár mužů napsalo, že jsem určitě tlustá a ošklivá, jinak to není možné. No řekla bych, že nejsem 😀 Ale dost lidí tomu nevěří, že je to možné. Ale nejen tady jsme narazila na holky, které zažívají podobné věci.

Jo měla jsem období, kdy jsem si říkala, že je sobec. To jsme mu i řekla. Jeho to hrozně trápilo a fakt se pokoušel snažit. Jenže to moc nebylo ono, prostě tam byla vidět ta křečovitost a já při pokaždé myslela na to, že se do toho nutí.

Třeba když jsme na dovolené, je to mnohem lepší. Ale jak je doma, pracuje atd., tak prostě ztratí chuť 🤒

golde_n
autor
12. srp 2017

@amazonka.k
@andelka
@legelata Tak na muže není určitě. Stále mi ohrabává prsa, ale to je tak všechno. Chybí mi vzrušení. Manžel je taky hrozně hodný, skvělý táta, hooodně pracovitý, když je potřeba tak o domacnost se postará fantasticky. Ale pro mě je sex hodně důležitý. Já ho neopustím, ani me to nenapadlo. Ale Sex s Markem je něco nepopsatelného. Ještě to jeho povolání, to mě taky dost vzrušuje..už jen ta představa. Například dnes má nějaký velký zásah na "hulícím" festivalu a já jsem z toho celý den hrozně v rozpacích - vzrušená.

andelka
12. srp 2017

@golde_n kouzlo uniformy a zakázaného. Podle mě,pokud jinak je manžel skvělý ( můj teda nebyl), opustit ho ti nejde ani na mysl,tak časem se možná nasytis a bude.

golde_n
autor
12. srp 2017

@andelka To já upřímně doufám, že se nasytím a pak toho nechám. Já bych si fakt přála, aby byl manžel aspon z poloviny tak akční, jako je Marek.

andelka
12. srp 2017

@golde_n chápu. Asi se budeš muset smířit s tím že takový prostě není. Mně to pak taky došlo. Kdyby jinak bylo vše v pořádku,asi bych se nakonec přizpůsobila,člověk asi nemůže mít všechno no. Byla by škoda kvůli 20% zahodit 80%, i když těch 20 bude chybět no.
Blbý je,když člověk zkusí jaké to může být a ví že doma to takové bohužel nebude. Není to snadné ustát a aby to neovlivnilo vztah k manželovi.

golde_n
autor
12. srp 2017

@andelka Ano, buď se rozvést, nebo to přijmout, tak jak to je..

hani007
12. srp 2017

@golde_n me z te cele diskuze jeste vyvstala otazka, jestli manzel nahodou taky nema milenku, kdyz je doma tak neakcni a neudela si na tebe cas. Jinak ja te naprosto chapu. Pritel taky ma sex neni nijak zatizenej, ale ted po porodu jsem tomu teda vic nez rada 😅

golde_n
autor
12. srp 2017

@hani007 Hani těžko říct, nic tomu nenasvědčuje. Teda az na ten sex 😀

pavcik123
12. srp 2017

@kackakastanka jsi trapná 🙂

smallinka
12. srp 2017

Proc mu nekoupis nejake povzbuzovadlo. Afrodiziakum nebo vitamíny pro muže? Např. Energy man....asi by byl taky rad kdyby Te uspokojil nebo ne?

Strana
z6