icon

Nelíbí se mi sex s manželem - mám milence

golde_n
11. srp 2017

Ahoj, mám manžela, se kterým jsem 7let a z toho 3roky manželé (máme dvouletého chlapečka). Klape nám dá se říct všechno (hádky jsou, ale nic hrozného), až na sex. Manžel není schopný mně uspokojit, nechce zkoušet nové věci, poloha nejlíp jen misionářská..a mohla bych mluvit dál. Prostě - našla jsem si milence (taky má doma malé dítě a přítelkyni) A já nevím. Nechci se rozvést, ale ani nechci ukončit můj milenecký vztah. Netrvá dlouho, viděli jsme párkrát a pokaždé jsem si to maximálně užila. Trávíme spolu vždy cca 3hodiny a 2h a 45m se promilujeme. Stýkáme se v autě jako dva puberťáci.. Manžel o tom, že jsem nespojená ví, jednou jsem mu dokonce řekla, že pokud se to nezmění, budu dotlačená k tomu někoho si na sex najít.. Asi to jen potřebuju někomu říct. Žádné kamarádce jsem se nesvěřila a dělat to ani nebudu. Vím, že je to hrozný, že by mu hrozně ublížilo, když by na to manžel přišel a je mi jasné, že to může skončit špatně, ale..

Strana
z6
golde_n
autor
12. srp 2017

@smallinka máš s tím nejake zkusenosti? Pomáhá to? Můžeš mi doporučit něco určitého?

smallinka
12. srp 2017

@golde_n ENERGYMAN zvyšuje chuť na sex. Funguje vyzkoušeno. Manžel to už pak nechtěl brát že na to myslel furt i v práci 😀 My ale meli problém s otěhotněním...toto taky zlepšuje spermie.

golde_n
autor
12. srp 2017

@smallinka manžel mel tenkrát, když měl problém s tou erekcí, nějaké prášky od dr. ale nějak extra to nepomohlo. Tohle zkusím, děkuji!

janapetrvalska
12. srp 2017

Tak je to o dialogu, a pokud je odrazen hned ze startu blbyma kecama, tak by me tez presla chut .. nikdy neni chyba jen na jedne strane ...pokud byl takovy od dameho zacatku a pro Vas je toto tak dulezite, proc jste s nim zakladala rodinu? Pokud nebyl gak chyba neni jen v nem .. je treba komunikovat .. muj nazor .

golde_n
autor
12. srp 2017

@janapetrvalska Pokud máte čas, přečtěte si všechny komentáře, pak uvidíte, jak to doma máme.

rajecka
13. srp 2017

Tohle vždycky dopadne blbě, když jeden chce a druhý ne. U nás je to taky velký problém, akorát v obrácených rolích - manžel chce a já vůbec. Není chyba na jeho straně, nedělá nic špatně, ale já jsem na to nikdy moc nebyla a po dětech už jsem o to ztratila zájem definitivně. Takže teď s tím taky bojujeme, buď bude frustrovaný on, že to neděláme, nebo já, že dělám něco, co se mi protiví. Myslím, že člověk svoji sexuální potřebu a náturu nemůže příliš změnit, alespoň u sebe si to nedokážu představit, co by mi mohlo pomoct. Takže si myslím, že i kdyby se manžel začal snažit, stejně to nebude z jeho přirozenosti a bude se přemáhat. A to si myslím, že je cesta do pekla, když v posteli děláme něco, co nejde z nás, ale protože musíme. Takže já bych na tvém místě milence s relativně klidným svědomím měla, pokud to doma jinak funguje a nechceš se rozcházet. akorát si dej pozor, abys zůstala nohama na zemi a nezamilovala se. Já jsem teda svému muži milenku dovolila, ale nechce toho zatím využít 🙂

bethys
13. srp 2017

@rajecka tohle vůbec nechápu (i když nechci odsuzovat) jak může někdo partnerovi "dovolit" milenku? vždyť tím se ho dost do velké míry vzdává, ne? i bych se bála, že se z toho vyvine něco více a chlap pak už u milenky zůstane, resp. k ní odejde navždy. zdá se mně to příliš tenký led.

rajecka
14. srp 2017

@bethys No jo, jenže co není tenký led? Když budu souložit, ačkoli se mi z duše nechce, může se stát, že časem budu manžela nesnášet a sama ukončím celý vztah. Když manžel přistoupí na to, že spolu nespíme, stejně si tu milenku najde sám. Bohužel tahle situace nemá moc šťastné řešení, jedině kdyby se mi zázračně vrátila chuť k sexu 🙂 Myslím si, že dostatečně vyzrálí lidé se srovnanými hodnotami dokážou zůstat nohama na zemi a udržet milenku i rodinu. Ale těch případů je asi méně, než těch, které nakonec stejně skončí rozchodem.

golde_n
autor
14. srp 2017

@rajecka
@bethys já to chápu, na druhou stranu nevim, jestli bych tohle já dokázala. Každopádně mi to přijde jako nejlepší řešení, manžel si užije, ty jsi spokojená, že tě netlačí do něčeho co nechceš. Rozumím tomu a absolutně nemám nic proti, každé manželství je jiné a pokud jsou dva schopný talhle žít, proč ne. Otázka je, jak by jsi to nesla, když by si tu milenku opravdu našel. Já bych to asi ani nechtěla vědět..🙂 🙂 já jsem přesvědčena o tom, že můj manžel se o Markovi nikdy nedozví. Nikdy se nepřiznam a nikdy nedovolim aby se mi kvuli němu rozpadla rodina. Stejně tak když bych vedela, že markovi na nevěru přišla jeho přítelkyně, taky tooh okamžitě nechám. Ale souhlasím, ne každý zvládne netahat do toho city a zůstat jen u sexu. V mém případě božského.

lassii
14. srp 2017

@golde_n no...pokud na jeho nevěru příjde jeho přítelkyně, tak už by bylo dost pozdě a určitě byste způsobili zánik minimálně jedné rodiny...už to by mě dost hlodalo ☹

guinea
14. srp 2017

@rajecka To je smutná situace, napadá mne - co jsi ty udělala pro to, aby se ti chuť vrátila? Mrkni na tohle video, mluví se tam i o tom "ukončení" sexu po porodu, myslím, že by to mohlo být řešení!
https://video.aktualne.cz/dvtv/sex-jako-klic-k-...

golde_n
autor
14. srp 2017

@lassii my to máme doma docela podobně, bohužel. Spí s ním taky pomálu, protože je hrozně unavená a do toho začala chodit na brigádu, protože potřebuje přijít na jiné myšlenky. Pres tydenr ho doma nechává samotného a jezdí s malou k mamince. Nevím, je mi vlastně docela jedno jak to doma maji, jak často spolu spí nebo nespí. Já si jen říkám, ze kdyz vidim, co provádí se mnou, tsk mu to doma taky asi dost chybí. Ale taky rodinu rozbít nechce. Pozor si dáváme oba, důkladně. Já bych samozřejmě taky byla radši, když bych si to talhle mohla užívat s manželem..

bruckner
14. srp 2017

@golde_n a nechceš mýho chlapa?! Ten může kdykoliv, jakkoliv, kdekoliv, jen zatím ne s kýmkoliv, už tolikrát jsem mu říkala ať si na to někoho najde, ale on pořád nic a pořád s tím otravuje jem mě😥. Jsme spolu čtyři roky, máme skoro dvouletou holčičku, když jsme se poznali, byla jsem z něho v sedmém nebi, určitě nejsem frigidní, s ním nemám problém dosáhnout třeba tří orgasmů po sobě, ale mě to zkrátka nebaví😕 a hlavně nemám na to čas a ani pomyšlení. Nechápu, jak to děláš ty s malým prckem a ještě si do toho dáváš milence? Mě by trefil šlak! Já na tyto hovadiny fakt nemám čas a občas je mi z toho celkem nevolno😨.

lassii
14. srp 2017

@bruckner zajímavý říkat sexu hovadina 😀 ale každý to bereme jinak, to je v pohodě. Já beru sex jako sblížení se se svým milovaným mužem úplně maximálně. Čuchat k němu a všechno okolo...prostě to k životu potřebuju moc moc, ale jsou i takoví lidi co to nepotřebujou...ale je to možná škoda. Nejhorší je, když se najdou dva, kdy jeden chce a druhý ne. Pak je potřeba si najít někoho k sobě.

golde_n
autor
14. srp 2017

@bruckner pro me to právě tak úplně hovadina není, kdyby jo, nebyla bych v takové situaci. Tvého muže si nech 🙂 já nepotřebuju šuk*t zadaný mužsky, jako že bych je vyhledavala. Tohle bohužel tak nějak přišlo.

golde_n
autor
14. srp 2017

@lassii to ti závidím a upřímně moc přeju. Pro mě je to prostě taky důležitý.

bruckner
14. srp 2017

@lassii a jak dlouho jste spolu? Ja uz prave sveho pritele nemuzu ani cuchat!!!😂. To je sranda samozrejme, ale proste kazda to mame jinak, ja mela taky sve obdobi euforie, ted uz bych ale chtela mit klid od vsech telesnych "pozitku" (krome jidla teda!)

golde_n
autor
14. srp 2017

@bruckner 7let a z toho 3 roky manželé

lassii
14. srp 2017

@bruckner Jsme spolu skoro 5 let a já ho děsně žeru a asi mě to jen tak nepřejde. Už je to můj manžel a čekáme mimino. Nicméně i v těhu máme sex obden a furt se objímáme a mazlíme. vypadá to že jsme se k sobě prostě našli, potřebujeme to oba dva stejně a to je myslím základ při hledání partnera. Neříkám, že se to nezmění až příjde mimino, ale to nemůžu vědět. Ale doufám, že ne, protože hormony se mnou nemlátí a když budou po porodu, tak to taky netrvá věčně...navíc je důležité si uvědomit, že na prvním místě jsem JÁ, pak je můj muž a nakonec dítě. Dítě jednou vyletí z hnízda a zbyde mi jen ten můj muž a s ním pak budu až do smrti, že...

milacicka
14. srp 2017

@lassii řekla bych že po porodu bude na prvním místě miminko potom vy a potom až Váš muž! 😉

belleelle
14. srp 2017

@lassii po porodu se to zmeni. to, co pisete, jsem si take rikala 🙂 kdysi...

zuza733
14. srp 2017

@lassii teda takový pořadí jsem ještě neslyšela. Ze tvého příspěvku je hodně cítit, že dítě ještě nemáš. Myslím, ze se pořadí změní

lassii
14. srp 2017

@milacicka
@belleelle
@zuza733 Já neříkám, že hned,ale PA mě hodně varovala, že si mám seřadit priority a nezapomínat na muže, protože ti se pak cítí odstrčení a to je největší blbost, kterou ženská může udělat-upnout se jen na dítě. Bohužel s ní dost souhlasím, ale jak se budu chovat já, to nevím, ale snažit se budu.

bruckner
14. srp 2017

@lassii zase další růžové brýle, ale přeji ti, aby vám to vydrželo.....a počítej s tím, že po porodu bude na prvním místě mimi, pak hoooodně dlouho nic a nikdo, potom někde tvoje základní potřeby jako je záchod a jídlo a pak někde úplně na konci tvůj manžel, ani si to neuvědomíš. A jestli spolu s manželem pořád budete až vám vyletí dítě z domu, tak klobouk dolů, ale myslím, že vonět už si potom nebudete😂

lassii
14. srp 2017

@bruckner Tak to s tebou opravdu nesouhlasím. Znám plno párů co se mají rádi a klape jim to i s dětma. kdyby to takhle bylo u každýho, tak spolu nevydrží nikdo...a myslím, že takovéhle uvažování je právě dost destruktivní pro celý vztah 😉

morningstar
14. srp 2017

@lassii opravdu je vidět, ze nemáš dítě 🙂

lassii
14. srp 2017

@morningstar Však já se tomu nebráním, ale nechci dopadnout jako závislá matka na dítěti, to je celý. Vím, že pro něj udělám první poslední, ale nechci být pak zoufalá bez koníčků a osobního života, až mi dítě vyletí z hnízda.

ttm
Autor odpověď smazal
lassii
14. srp 2017

@ttm Díky žes to napsala 🙂
Ono je to určitě těžký, nic není zadarmo a na vztahu se musí "pracovat", ale základ je chtít a neodcizit se si. Jasně že dítě bude důležité, ale od toho jsme partneři a máme se starat oba, abychom pak měli na sebe víc času 🙂

andelka
14. srp 2017

To,že na předním místě má být partner nám říkali i v manželské poradně. Není to blbost. Jen když je vztah spokojený,jsme spokojení i my,a i rodičovství se lépe zvládá. Z toho profituje i dítě. Naopak když na prvním místě je dítě,pak já a až nakonec manžel, vztahu to neprospeje a dítě může žít v nespokojené rodině,kde se vztah rodičů hroutí a může o rodinu přijít úplně.

Strana
z6