icon

Nelíbí se mi sex s manželem - mám milence

golde_n
11. srp 2017

Ahoj, mám manžela, se kterým jsem 7let a z toho 3roky manželé (máme dvouletého chlapečka). Klape nám dá se říct všechno (hádky jsou, ale nic hrozného), až na sex. Manžel není schopný mně uspokojit, nechce zkoušet nové věci, poloha nejlíp jen misionářská..a mohla bych mluvit dál. Prostě - našla jsem si milence (taky má doma malé dítě a přítelkyni) A já nevím. Nechci se rozvést, ale ani nechci ukončit můj milenecký vztah. Netrvá dlouho, viděli jsme párkrát a pokaždé jsem si to maximálně užila. Trávíme spolu vždy cca 3hodiny a 2h a 45m se promilujeme. Stýkáme se v autě jako dva puberťáci.. Manžel o tom, že jsem nespojená ví, jednou jsem mu dokonce řekla, že pokud se to nezmění, budu dotlačená k tomu někoho si na sex najít.. Asi to jen potřebuju někomu říct. Žádné kamarádce jsem se nesvěřila a dělat to ani nebudu. Vím, že je to hrozný, že by mu hrozně ublížilo, když by na to manžel přišel a je mi jasné, že to může skončit špatně, ale..

Strana
z6
andelka
14. srp 2017

Jinak mě intimnosti a čas s manželem chyběly i po porodu,i když byly děti malé,i když jsem v noci nespala a přes den to bylo náročné,ta část života prostě chyběla. O to horší byl nezájem. Když čtu že to takhle mají ženy,že jim chlap nevoní,sex je nebaví,dítě je nadevsim tak je mi líto těch chlapů. Protože jsem to zažila.

lassii
14. srp 2017

@andelka to je fakt přesný. Určitě to není jednoduchý taky myslet na sebe a ne jen na mimino, ale pokud se oba snaží, jít to musí. A psycholog má většinou pravdu a zkušenosti, takže blábol to nebude. Nerada bych skončila jako @bruckner pardon...

bbn
14. srp 2017

@lassii
@andelka souhlasím s oběma. My to takhle máme i při 2 dětech, bez hlídání a babiček a jde to.

andelka
14. srp 2017

@lassii já tak skončila ale z druhé strany.
Neříkám že to bylo snadné,některé období byly náročnější než jiné,ale vždycky jsem šla cestou postupného odpoutavani,abych třeba v 7 měsících mohla na dvě hodiny ven,v 10 měsících na půl dne,v roce večer jít ven..Já to teda nevyužívala na zpevňování vztahu,ze strany manžela nebyl moc zájem,ale dá se to právě takhle. Myslet na to,těšit se,najít si chvilky, zážitky,i když mimi spí po obědě,dá se přitulit,když někdo pohlídá jít třeba na kafe do nové kavárny.. cokoliv. Obě děti byly náročné,ale i hlídání občas bylo,a na něco není ani potřeba,prostě to šlo..Jen kdyby odezva byla.

ttm
Autor odpověď smazal
lassii
14. srp 2017

@ttm naše PA nám to řekla moc hezky..."vy jste jako firemní partneři, kteří mají nějaký důležitý projekt" ten projekt je dítě a my dva jsme ho navrhli a postavili a teď bychom měli plánovat co s ním dál...oba dva společně 🙂

ttm
Autor odpověď smazal
lassii
14. srp 2017

@ttm To je moc pěkný, mám doma něco podobnýho...i když už je trochu porouchanej z minulýho vztahu a už mě tak moc nerozmazluje jak by třeba mohl. Ale i tak si moc vážím toho, že jde do všeho znovu. Takže bych se pod váš příspěvek klidně podepsala.

aktakd
14. srp 2017

@lassii naprosto s tim souhlasim a jestli to jsou ruzovy brejle, tak je fajn je mit a s tim do toho zivota jit 🙂 Jsou to super myslenky a drzela bych se jich zuby nehty 😉 Ja ditko mam, priority se mi mozna zmenily, ale na prvnim miste je stale manzel ❤ nase dite miluju a abychom mohli fungovat jako rodina, je potreba nase partnerska laska a tak i kdyz k nam pribyl jeden clovicek snazim se na ni i dal pracovat, i kdyz ten cas a energie je ted potreba investovat na vice frontach 🙂
@ttm taky si myslim, ze sex je tresnicka na dortu... 🙂

legelata
14. srp 2017

@ttm Moc vam preji, ze vam sex klape. Ale predstavte si, ze to treba neni o tom, ze vzajemne neklape sex, ale o rozdilne chuti na sex. Opravdu jsou chlapi, co to tolik nechteji, to by pak nemeli narok na pevny svazek? My mame sex v pohode, jen proste muz ho chce desetkrat min nez ja. Ale jinak ho bezmezne miluju a prozili a zvladli jsme toho tolik, ze vim, ze je to ten pravy. Videl me zeblitou, krvavou po porodu, staral se o me po operaci, videl me pri potratu, proste pri vsem co si clovek dovede predstavit a vzdy stal pri me a pomahal mi takze kvuli tomu, ze mame jinou chut na sex prece neznamena, ze nas vztah nestoji na pevnych zakladech.

bruckner
14. srp 2017

@aktakd
@ttm
@lassii ježíši!🙏😲

ttm
Autor odpověď smazal
lassii
15. srp 2017

@bruckner to jsou věci na tom světě,co?😂

veroniquecz
15. srp 2017

@bruckner po 4 letech chceš mít "pokoj" od sexu?? 🤔 To mě trochu zarazi.... Taky máme 2 letou holčičku, ano, je to s ni hodně náročné, ale vždy si na sebe tu chvilku najdeme, nenapadlo by mě říkat, ze chci mít pokoj... A to už spolu budeme 16 let ;)

@golde_n Napadlo mne, co kdyby babička hlídala malého a vy si s mužem jeli užit nějaký wellness víkend. Jen sami dva, bez starosti, o ničem nepřemýšlet a jen si to užit ❤️

veroniquecz
15. srp 2017

@morningstar Já třeba dítě mám, akční batole už a s
@lassii naprostou souhlasím. To ze se par stane rodiči neznamená ze už budou jen rodiči, musí se pracovat i na partnerské lásce. Ano, prvních par týdnu/měsíců to bude hlavně o miminku, ale důležité je slovo HLAVNĚ a ne JENOM o miminku.

@lassii Držím pěsti a věř, ze to jde. Bude to těžké, než se s prckem vše zabehne, možná to bude trvat a pokulhávat ze začátku, ale jde to. Jsem s mužem 16 let, 4 roky manžele a dva rodiče a přesně jak jsi napsala, az za hodně dlouho děti vyletí z hnízda, tak abychom byli radi, ze se máme a ze se stále milujeme, a ne abychom zjistili, ze jsme s dětmi žili jen vedle sebe.... ❤️

veroniquecz
15. srp 2017

@belleelle
@zuza733
Na jak dlouho se vám změnilo poradi - muž/dítě?? 🤔 Nerypu, jen mě to zajímá, jak to mají ostatní.

veroniquecz
15. srp 2017

@andelka Perfektně napsané 👍❤️

veroniquecz
15. srp 2017

@ttm Tak jsem asi taky slunickova, ale máme to "nastavené" úplně stejně 👍☀️

bruckner
15. srp 2017

@veroniquecz co tě na tom zaráží? Prostě mi sex připadne jako naprosto zbytečný výdej energie a ztráta času, no. A že ty to máš jinak, je mi celkem jedno....no ale stejně jsi spíše menšinový případ

veroniquecz
15. srp 2017

@bruckner Chápu to tedy dobre, ze sex je dobrý jen na zplozeni potomka a pak už není třeba 🤔

lassii
15. srp 2017

@bruckner mě příjde že jsi hrozně frustrovaná. A @veroniquecz určitě není menšinový případ a pokud ano tak je to smutné, páč pokud existuje většina ženských jako ty, tak je to dost průser a už se ani těm chlapům nedivím, že mají milenky ☹

lassii
15. srp 2017

@veroniquecz díky za podporu. Já pořád doufám, že nám to s mužem prostě vydrží a pokud nám to klapalo dotěď, proč by to nemohlo klapat i po dítěti a s dítětem, to se přece nevylučuje. Pokud by dítě bylo jako lék na vztah, tak jasně, tam je to špatný. Ale příjde mi, že když tu člověk napíše, že miluje svého muže, tak to hned všichni lynčují, přitom si myslím, že právě to je v pořádku...navíc pozitivní přístup je vždycky lepší než negativní, takže já se hodlám do budoucna snažit, páč jsem si toho svýho vybrala a slíbila v nemoci i ve zdraví, takže nám to prostě vydrží. 😉

zuza733
15. srp 2017

@veroniquecz to neumím odpovědět. Mame dceru a když ji byly dva roky, tak se nám narodila dvojčata. Ted jim je 5 měsíců. Nejspíš jsme ještě nevyjeli z miminkovskyho módu 😉 Chápu, jak to Lasii mysli, snad nikdo si nedělá dítě proto, aby ho vymenil za muže. Je dobře, ze pro ni jejich vztah tolik znamená. My to pořadí od narozeni děti mame deti a pak my. Nevim, jestli se to kdy zmeni, ale takhle nam to ted vyhovuje.

bruckner
15. srp 2017

@veroniquecz tak možná pro někoho ano, ale u nás byl potomek omyl....A já samotná jsem měla taky na začátku vztahu období pominutí smyslů, už jsem to někde psala, ale připisuji to takové té klasické zamilovanosti, kdy toho partnera zbožňuješ, ale postupem času to vyprchá a člověk se do intimností musí spíš nutit. To je běžné, řekla bych...

bruckner
15. srp 2017

@lassii jé milenka, kéž by😄. A frustrovaná asi jsem, ale z těch všech dokonalých ženušek, které si myslí, že když svého partnera bezmezně milují a obětují mu všechno tak že on to bude samozřejmě opětovat. Nesmysl

zuza733
15. srp 2017

@lassii Hodně štěstí. Nechtěla jsem, aby to vyznělo jako rýpáni. Jen jsi ro napsala trochu zvláštně. Je dobre, ze nad tím takhle premyslis. I kdyz si myslím, ze než nějaké pořadí je ve vztahu důležitější tolerance, upřímnost a ohleduplnost. Taky si nemyslím, ze se manželství s dítětem zhorší. Naopak 😊 ale asi jsme zakladatelce vzali vlákno na vypovidani. Omlouvám se

lassii
15. srp 2017

@bruckner že se musíš nutit do intimností to fakt běžný není...
Mě příjde že ti musel snad někdo hrozně ublížit, nějakej chlap, páč o vztahu žena-muž mluvíš hrozně negativně.

golde_n
autor
15. srp 2017

@zuza733 vůbec mi to nevadí, klidně diskutujte;)) já si ráda počtu i tohle téma.

legelata
15. srp 2017

@ttm Tak my jsme to hold nezvládli, protože mě prostě přijde blbé, aby to chlap dělal z donucení jen kvůli mě, ale naučila jsme se s tim žít 🙂

veroniquecz
15. srp 2017

@bruckner nikdo tady nemluvil o obětování se a podobně.... Partneři jsou rovnoceni ne? Myslis ze kdYby dítě nebylo, ze by byl sex pořad ztráta času? Ve svém okolí mám spoustu žen, které už jsou s partnery opravdu dlouho a nutit do sexu se opravdu nemusí.....

Strana
z6