icon

Nelíbí se mi sex s manželem - mám milence

golde_n
11. srp 2017

Ahoj, mám manžela, se kterým jsem 7let a z toho 3roky manželé (máme dvouletého chlapečka). Klape nám dá se říct všechno (hádky jsou, ale nic hrozného), až na sex. Manžel není schopný mně uspokojit, nechce zkoušet nové věci, poloha nejlíp jen misionářská..a mohla bych mluvit dál. Prostě - našla jsem si milence (taky má doma malé dítě a přítelkyni) A já nevím. Nechci se rozvést, ale ani nechci ukončit můj milenecký vztah. Netrvá dlouho, viděli jsme párkrát a pokaždé jsem si to maximálně užila. Trávíme spolu vždy cca 3hodiny a 2h a 45m se promilujeme. Stýkáme se v autě jako dva puberťáci.. Manžel o tom, že jsem nespojená ví, jednou jsem mu dokonce řekla, že pokud se to nezmění, budu dotlačená k tomu někoho si na sex najít.. Asi to jen potřebuju někomu říct. Žádné kamarádce jsem se nesvěřila a dělat to ani nebudu. Vím, že je to hrozný, že by mu hrozně ublížilo, když by na to manžel přišel a je mi jasné, že to může skončit špatně, ale..

Strana
z6
veroniquecz
15. srp 2017

@zuza733 při 3 dětech to chápu ;) hlavní je, ze vám to vyhovuje 👍

veroniquecz
15. srp 2017

@golde_n Co zkusit ten víkend ve 2? Jen vy sami s mužem, žádné starosti, čas jen pro sebe. Třeba nějaký wellness - soukromá virivka, masaz....

golde_n
autor
15. srp 2017

@veroniquecz já potom odepisu, musím si to důkladně všechno pročíst. Ted mám frkot

editah222
15. srp 2017

Jsem s manželem 17let a ano máme rozdílný názor na četnost intimnosti, ale milování s ním miluju a je rok od roku lepší.
On je rád,když jsem uspokojená a já to mám stejně tak.

Dřív jsem tvrdila, že sex není to nejdůležitější, ale teď s tím nesouhlasím. Pokud není v pořádku intimní život nemůže být v pořádku nic. Bez mazlení, milování... se z manželů stanou přátelé? Bratr a sestra? Asi to tak může fungovat, ale nepovažuju to za normální.
Já bych takový vztah opustila.

lassii
15. srp 2017

@editah222 konečně další s normálním pohledem, díky 🙂

editah222
15. srp 2017

@bruckner Vím, že jsou lídé, kteří mají malou potřebu sexu, ale většinou je to důsledek něčeho. Protože i my lidi jsme jen zvířata a bažíme po uspokojení. Někoho uspokojí peníze, kariéra, děti, ale ten zvířecí pud v nás je a chceme sex :D

A ne nejsem dokonalá ženuška a ani nemám dokonalé manželství, nežiju na obláčku a nemám růžové brýle. I přesto mám svého může moc ráda a věřím, že on to cítí stejně.

ttm
Autor odpověď smazal
sisstin
15. srp 2017

@editah222 ja to tedy mam tak odjakziva, sex me nijsk extra nezajima, byla jsrm bez nej i nekolik let a bylo mi to jedno.

S ex jsme meli velmi rozdilnou potrebu, ale zhnusil se mi sex a nim, az kdyz to prestalo fungovat celkove. Do te doby jsem sicr ja potrebu nemela, ale nevadil mi.

Ted se soucasnym partnerem jsme mnohem vic slazeni, neni to ten typ, co musi mit sex 2x tydne, oba mame na prvnim miste deti a sami spolu jsme byli ted poprve na pul dne po 20,5m, nevadi nam to, on je extremne pracovne vytizeny a ja mam narocnatko, starsi syn uz je samostatny. Jak pro me, tak pro chlapa jsou na prvnim miste deti a vzdycky budou.

Dulezite je, aby to ten par mel stejne, ja jsem ted moc spokojena ve vztahu 🙂

journals
15. srp 2017

Holky buďte v pohodě, @bruckner je taková u každé diskuze. Matky, které mají děti a nemají stejně pesimistický pohled na svět jsou sluníčkářky a ty, které děti namají, jsou naivní, plné ideálů a plánů, které se jim nikdy nesplní. Štastný manžel? Přijde milenka. Šťastná žena na mateřské? Naivní sluníčkářka. Plánující budoucí maminka s odhodláním další realizace? Naivní mladá holka, která neví o čem je život s nedostatkem pokory. Nesnáším matky, které svým komplexem straší všechny okolo.

@bruckner Proč do takových diskuzí přispíváš? Proč každého hned shazuješ, útočíš a vysvětluješ všem, jak jsou všichni naivní, nevidí realitu a časem budou nešťastní (pokud už samozřejmě nejsou a nepřetvařují se, že?)? Když tu někdo napíše, že je i po letech zamilovaný, tak ho tu setřeš v tom smyslu, že je jen otázka času, kdy přijde do vztahu někdo jiný - milenka. Když tu někdo napíše, že má i jiné životní plány než být matka, tak se do něj pustíš, že už nebude nikdy nic jiného, než unavená, vystresovaná a znechucená matka, která na sebe nebude mít chvíli času. Když tu někdo napíše, že i po letech FUNGUJÍCÍHO vztahu a rodičovství, má rád sex, tak tu napíšeš, že je sluníčkář.

Není to tak, že všichni jsou mimo. Mimo jsi ty, svým způsobem života, svým negativistickým uvažováním i nechutí být matkou. Už jsem to psala několikrát a napíšu to klidně znova. Pro mě jsi příklad toho, jak přesně skončit nechci! Jako zatrpklá, zlomená máma plná komplexů, která ve všem vidí to špatné a v každé diskuzi píše, jak dítě mít neměla. Je mi to strašně líto, ale ne, to, co ty považuješ za normální, normální vůbec není.

babanci
15. srp 2017

Znám lidi a taky mezi ně patřím, co mají hezký vztah i po x letech. Sex je sice fajn, ale už to není taková priorita, co byla ve dvaceti. Když na něj občas dojde, není to špatné, ale když tři týdny nebude, taky se to nepo. 🙂 Tak to obvykle po letech bývá. A pamatuji si, že když byly děti malé, že jsem se moc nevyspali a taky to zrovna 3 x v týdnu nebylo.

sisstin
15. srp 2017

@bruckner no @journals to napsala celkem vystizne... ja byla v takovem modu jako ty s prvnim neplanovanym synem a chlapem, se kterym nam to neklapalo a byla jsem v tezce depce ;) se synem se to pak uplne spravilo, s chlapem ne... zkus zapracovat na psychice ;)

sisstin
15. srp 2017

A tez jsem tu uz v tehotenstvi psala, jak syna nechci, po porodu jen same stiznosti atd. Pak jsem zacla resit synovy zdravotni problemy a to mi teda otocilo zivot a uvedomila jsem si, jak moc mi na nem zalezi... ted dcera byla planovana a uzivam si ji od prvni minuty, i kdyz je to narocnak, tak jsem proste maximalne matersky naplnena. S chlapem na sebe mame malo casu, sex je tak max 3x mesicne, ale kazdy den si dame pusu, obejmem se a i kdyz ne vzdy je vse na ruzovem oblacku, tak si to bez nej neumim predstavit.

belleelle
15. srp 2017

@veroniquecz s druhym ditetem temer okamzite.
S jednim jeste ok. Ale bylo nam prano, takze mam deti hodne u sebe.

bruckner
15. srp 2017

@journals tady asi někdo nepochopil, že si tady z toho všeho dělám jen prd.l😂, celkem mě bavíte, holky!😀👍

sisstin
15. srp 2017

@bruckner tak jestli si delas prdel a trollis vsude, tak to moc nechapu, co je to za zabavu... ja mela skutecny problemy jaky ty tu popisujes, tak jsem se ti snazila poradit, tak teda skoda casu na trolla....

lassii
15. srp 2017

@bruckner tak co na to máš napsat,že?Doufám,že se ti změní život k lepšímu,upřímně.

journals
15. srp 2017

@bruckner Jsem ráda, že nemám tvůj smysl pro humor! A ne, fakt to nezní, jako že si všude děláš takovouhle pr..el! Myslím, že jediný kdo to tu chápe jako srandu jsi ty a jestli tomu věříš, že jsi spokojená sama se sebou, tak je mi tě líto ☹ fakt, upřímně

journals
15. srp 2017

Pokud to, jak všude píšeš, jak tvé dítě bylo neplánované, nejsi za něj ráda, nenávidíš mateřství a podobné věci co tu píšeš, se ti zdají vtipné, tak nemám slov ☹

ttm
Autor odpověď smazal
veveruse14
15. srp 2017

myslím že dělat žebříček je z podstaty nesmysl:manžela znám devět let,máme dvě malé děti brzy po sobě a nedokážu říct kdo je pro mě "důležitější". Prostě v okamžiku kdy se narodily jsme se stali rodinou a to je to podstatné-takže někdy dostanou přednost děti,někdy se modlíme,aby koukaly na pohádku nebo už usnuly a my se mohli věnovat sobě ať už jakymkoli způsobem - protože na nás dvou ta rodina stojí. Znám několik párů,kde po porodu ženě "přeskočilo" a z dítěte je úplně nemocná a pro mě osobně je to docela děsivé.

golde_n
autor
15. srp 2017

@veroniquecz On nikam jet nechce, říká, že má hodně práce (stavíme barák, ve kterém tedy už bydlíme, ale dělá se plot, terasa..). Vím, že toho má hodně, ale taky bych chtěla, aby si na mě udělal čas. On si ho udělá - o pulnoci, když dodělá všechno co potřebuje. A ono když mi malej v 6 vstává, tak nic moc, takhle ponocovat.. Všimla si toho už i jeho maminka, že se mu nikam nechce. Tak mu koupila k svátku poukaz do restarace, na večeři pro dva. Tak v září vyrazíme, protože musí..

golde_n
autor
15. srp 2017

Jinak se v těch ostatních komentářích tady docela ztrácím 😀 Každopadně bych jen chtěla dodat, že jsem se opravdu maximálně snažila, škemrala, prosila a já nevim co ještě a stejně je to tak nějak k prdu. Budu doufat, že se to aspon maličko změní, jinak nevím, jak to dopadne. Výš už někdo psal, že jak nefunguje sex, tak pak hůře fungují jiné věci - s tim souhlasim 100%!

kajalka
15. srp 2017

@bruckner Tak kvůli tobě jsem si přečetla kus diskuze a je mi tě teda nadvakrát líto. Život tě asi neuspokojuje a tak žiješ pochybnou "zábavou" na sociální síti.
Taky se řadím mezi ty uspokojené vztahem, jsme s mužem skoro 12 let a nikdo mi nevoní víc, než on, každý den se dotýkáme a mazlíme se spolu. Děti náš vztah posunuly na vyšší level, jsme tu jen pro ně. Oba. A dalo to našemu partnerství úplně jiný rozměr. Sice přiznávám, že moje a mužova ideální frekvence sexu se neshoduje, ale od toho máme pusu, abychom se domluvili.

sisstin
15. srp 2017

@golde_n u nas je chlap pryc opravdu temer porad, ja mam zas hodne narocne kontaktni batole a skolaka, k tomu chlap predelava sam barak. Ze by jsme nekam jeli sami nehrozi (dcera je kojena), fakt si vazime i tech 15 minut denne, co se vidime, byť s detma pohromade. Ale my to mame oba nastavene stejne, sex nekdy je (rozhodne ne xkrat tydne), ale proste je, nechcem dopadnout tak, ze by nebyl vubec. Ale treba pokud by bylo na mne, tak ho mit nemusim vubec, spis to delam pro udrzeni intimity. Ono je to slozity, ja bych treba neodjela pryc, dcera beze me nevydrzi a prave to kojeni, kdyby to po mne chlap chtel, tak bych rozhodne nejela. Ale on by zas nejel kvuli praci a baraku. Blby je, kdyz ma kazdy jina ocekavani...

golde_n
autor
15. srp 2017

@sisstin Pár tvých zpráv už jsem četla a vím, že jsi na to více méně sama. Právě, každá chce po svém partnerovi něco jiného a každý má hranice jinde. Já se tu prostě chtěla jen "svěřit", vypovídat..

sisstin
15. srp 2017

@golde_n jinak se do toho neumim vcitit v tom smyslu, ze je sex jako potreba. Ja ho proste mam jako vyjadreni lasky k tomu druhemu, prave ta intimita, je to spis na takovy "duchovni" urovni, ze by mi to fyzicky delalo neco, to moc ne. Bez sexu budu klidne uz na furt, ale bez pohlazeni, pusy atd., to si neumim predstavit....

golde_n
autor
15. srp 2017

@sisstin A taky jsem ted hrozně ráda, že jsem tu diskuzi založila. Nejdřív jsem dost váhala. Ale přišlo mi hrozně moc soukr. zpráv, tady jsem se dočetla taky dost a tak nějak to teď celé musím vstřebat a něco s tím udělat.

sisstin
15. srp 2017

@golde_n prave je blby, kdyz se sejdou dva, kde jeden ma tu prirozenou potrebu nizkou a sex je spis na duchovni urovni a druhej, kterej to fakt "musi mit". Ja jsem hodne sexualne aktivni v tech pocatcich vztahu, pak kdyz uz to nejsou ty motylci v brise, tak se projevi me prave ja. Ale prave chlap neni zadna sexualni masina, co by musel mit sex denne nebo obden, takze my si ho vylozene planujem, kdy bude. Ex byl fakt narocny na sex a to pak pro me byl problem a jakmile se ten vztah postal celej, tak uz se mo pri tom chtelo zvracet.

sisstin
15. srp 2017

@golde_n ja jsem ex "neverna" byla jednou, kdyz uz to bylo na prd, ale sex jsme nemeli, bylo to prave o tom povidani, vodeni se za rucicky a tak. Proste pro me je ve vztahu zasadni to porozumeni, sex jako takovy pro me moc dulezity neni... a verim, ze jsou takovy i chlapi nekteri, jen vseobecne panuje nazor, ze kazdej chlap je na sex. Mam treba kamaradku, s niz chlap spi 2x za rok uz x let....

sisstin
15. srp 2017

@golde_n jak to resit netusim, bo ja si neumim predstavit mit fajn vztah s partnerem a mit milence, protoze pokud nekoho miluju, nikdy nebudu neverna jen kvuli sexu. Ale chapu, ze pro velkou cast lidi to dulezity je a tvoji situaci ti teda nezavidim ani za mak :/

Strana
z6