icon

Nevěra po 25 letech manželství. Co dál dělat?

30. čer 2024

Bohužel,i já jsem se před dvěmi měsíci ocitla ve zlém snu,ze kterého se nemohu probudit...po 25letém vztahu a 19ti letech manželství mě a mé tři děti zasáhla nečekaná a nepochopitelná nevěra manžela. Vyšlo najevo,že poměr trval celé čtyři roky...Já jsem si ničeho nevšimla,manželovo chování ke mě ani v jiných směrech se nezměnilo...vždy jsme si vzájemně důvěřovali,nic si nezakazovali..věřila jsem, že naše láska je opravdová,čistá a hluboká.Žili jsme obyčejný,ale hezký rodinný život,běžný stereotyp,ale spoustu hezkých chvilek...nehádali jsme se ,jen běžné hádky o nepodstatych věcech, ale i ty byly zřídka..vyznávali jsme jsme si lásku,milovali se spolu...i když trochu méně často než jindy,ale to jsem přisuzovala času,věku,únavě...brala jsem to tak,že časem to tak prostě chodí...mluvili jsme spolu,plánovali budoucnost,vše vypadalo v pořádku...až se jednoho dne vše změnilo...
Manžela jsem požádala ať odejde,že si potřebuji vzpamatovat a rozmyslet,co budu dělat...byl pryč měsíc, přespával v autě...měli jsme spolu několik emotivních a bolestivých rozhovorů,které jsme oba proplakali...litoval,prosil,že chce být s námi,že si život beze mě a děti neumí představit a že to s ní byla jen hra a útěk od stereotypu a reality. Dala jsem mi šanci, věřila jsem, že si uvědomil,kdo a co je pro něj důležité a dohodli jsme se,že to zkusíme.Vrátil se, uplynul měsíc a vše vypadalo dobře,oba jsme se snažili pracovat na vztahu,dokonce jsme se pomilovali a bylo to nečekaně pěkné...měla jsem naději, že to zvládneme...dokud jsem nezjistila,že kontakt s milenkou nepřerušil,i přes to,že to byla moje hlavní podmínka jeho návratu. Věděl to a přesto to udělal...tvrdil,že ona to bere citově a že se s ní chtěl sejít,aby si promluvili,nechápu,jak mohl dát přednost jejím poraněným cítím před mými...myslím,že to nemá uzavřeno,i když tvrdil,že ano.Nevim

Strana
z4
vlastina71
29. srp 2024

No jistě to spokojené manželství nebylo, jinak by nechodil jinam. Má 4 roky vztah, po takové době už nelze mluvit jako o jednorázovém úletu,nebo občasné nevěře. U Vás má servis, milenka může být vdaná a proto bude slibovat hory, doly. Jen aby o servis nepřišel.... Jo v autě nespal, jistě byl u ní..... Mějte sama sebe ráda, vážíte si sebe???? Takový to udělá zas a znova..... Už by nebyl v mém životě.

lenkap16
11. únor 2025

No tak asi sem píšu s velkým zpožděním...ale chci se podělit také o neskutečně bolavou zkušenost. Můj druhý partner, s kterým mám druhé, jeho jediné vymodlené dítě, se objevil jako princ na bílém koni. Pomohl mi z manželství s psychopatem. Poznali jsme se už před dvaceti lety jako pubertaci...a pak se znova potkali,začali jsme si zničehonic po letech psát a svěřovat se. Jak mu nevycházejí vztahy a já nešťastná s manželem. Samozřejmě začala láska jako z pohádky. Sex úžasný. Myslela jsem, že on je můj osudový a ostatním příběh přišel jak z románu. No po pěti letech vztahu s dvouletým dítětem jsem mu přišla na to,že původně dávná bývalá první láska, o které jsem věděla,že si občas ,, nevinně" napíšou, se vyklubal možná až dvouletý milenecký vztah. Myslela jsem, že je to nejlepší chlap pod sluncem. Byl na něj spoleh, postaral se...občasná výměna názorů jako všude. Ale ne žádná Itálie, že by to bylo na rozchod a měl příčinu. Sex byl stále skvělý. Kdo nezažil,tak neví,jak to je neuvěřitelná bolest,když někomu bezmezně věříte. Věřila jsem,že zrovna on by nikdy neriskoval rodinu kvůli dlouhodobé milence. Opravdu jsem byla první měsíce jak tělo bez duše. Nakonec jsem po půl roce odešla, zaprvé když jsem nakonec zjistila, jak dlouho to trvalo a zadruhé, že by to trvalo nejspíš dále, kdybych na to nepřišla. On je moje největší zklamání v životě a nevím,jestli dokážu po takovém zklamání ještě někdy někomu věřit. Doteď ještě někdy nechápu, že toho byl schopen, vypadal jako zodpovědný čestný člověk. Kamarádky ho dávaly příkladem....

jizanka2423
12. únor 2025

S tou kamarádkou byl celý čas v kontaktu? A o dítě má zájem. No 2 roky je dlouho. Chápu, že je to velká zrada. Teď ti není nejlíp, ale zase je dobře, že ses odstěhovala a nemáš ho na očích.

lenkap16
13. únor 2025

@jizanka2423 Od těch 15 let si jednou za čas napsali, a že prý mezi něma nic nebylo. Až se to zvrtlo, když se ozvala před těma dvěma lety. Stěžovala si,jak má starosti s manželem.

jizanka2423
15. únor 2025

@lenkap16 A teď je manžel pryč? Myslím, že když to táhli tak dlouho, tak to určitě nebude jednoduché ukončit. Kór když se znají tak dlouho. Myslím, že z hlavy ji tak lehce nedostane. Asi bych mu už nemohla věřit.

lenkap16
15. únor 2025

@jizanka2423 Už jsem přes půl roku pryč, nedokážu si představit, že bych každý den žila přemýšlením, jestli mě opět nepodvádí a ještě fikaněji

Strana
z4