icon

Nevěra přítele

elis1234
31. led 2017

Ahoj maminky. Prave ted jsem zjistila, že me pritel podvádí. Vůbec nevím, jak se mám k němu zachovat, jak mu říct,že to vím a co dělat dál. Máme spolu pětiměsíční miminko, do toho studuji a když potřebuji nejvíce oporu, tak přijde toto. Jsem zoufala. Co byste udělali vy? Potrebuji asi nějak podpořit...

Strana
z4
katkati
1. únor 2017

@zuzineckah No áno, on by mal mať záväzok voči svojej rodine, ale normálna slušná žena by mala mať záväzok voči sebe, že nebude "spať" so ženatým mužom. A podvedenú ženu by nemal nikto odsudzovať, keď sa rozhodne skontaktovať alebo vynadať milenke, lebo to je to najmenej v porovnaní s tým, akú ona zažíva bolesť. A ešte, aby sa bála a rozmýšľala, či má vynadať iba jemu alebo obidvom?

kika_21
1. únor 2017

@elis1234 Tak když vyhrožuje, asi není spokojený-kdyby byl rád, jak je pěkně pryč, tak by asi nevyhrožoval.Takže to je pozitivní-nebo mám zkreslený pohled.

zuzineckah
1. únor 2017

@kika_21 katkati to se shodneme. Ale především by měla být tabu jiná "dáma" pro muže, který žije s matkou svého dítěte. A myslím, že o slušné normální žene s rovným charakterem tady opravdu řeč není 🙂
Já v tom prostě vidím rozdíl. Ona je evidentně bez zábran a nemá co ztratit, kdežto on má možnost volby a ta volba by měla být jasná. To je důvod, pro který bych já nevěru neodpustila. Protože ON se zachoval jako zvířátko, ona by mi byla docela volná... Už nikdy bych si ho nedovedla vážit.

zuzineckah
1. únor 2017

@elis1234
takže místo toho, aby se chytl za nos vyhrožuje???
Na tvém místě bych mu vpálila, že se střídavkou rozhodně počítáš. Vezmeš mu tím z ruky jeho patrně jedinou "zbraň". Mít dvě děti ve střídavé péči opravdu není sexy - jakože, čau kotě, jsem svobodný a volný, akorát takový detail - mám dvě děti ve střídavé péči - to jsem zvědavá, kterou by na tohle ulovil...😉 Vyhlídka, že si mladá baba nabrnkne chlapa a kromě něj ji čeká servis pro další dvě cizí děti není vůbec atraktivní 😉

kkaminka
1. únor 2017

@elis1234 chápu tě😞😞To se nada nic delat,jestli te nema rad,mozna je jen zaslepeny tou slepici a az za cas zjisti co ztratil..Ja vim.ze ted si myslis,ze skoncil svet a mas pravo na smutek,plac,vyplakej se..bude lip!!Kdybys cokoliv potrebovala napis....Sice nemas 4 ruce,ale mas velke srdce!Zvladnes to i bez nej!

jarkamilf
1. únor 2017

@elis1234 stridavku bych nedovolila. Maly je moc malicky a jeste dlouho bude. Pred par lety jsem na to kyvla a byla to nejvetsi hloupost. Pet let vse super, vzdy skvela dohoda ... Pak najednou pritelkyne s patricnym nazorem a vsechno spatne. Postvava proti me deti, spatna domluva ohledne penez, utoky na cokoli,co udelam dle nich spatne. Ted premyslim co s tim.

biedronka10
1. únor 2017

Je mi to hrozne lito. Nechci ti zasazovat bolest, ale jak to tu ctu, prislo mi na mysl, neni on to spise takovy maly semenacek? Zije s zenou, udela dite, najde jinou a tak furt do kola? Znam par takovych.

jajalame
1. únor 2017

Ahoj maminky, mám stejný problém. Nejsme spolu tak dlouho, asi 2,5 roku a mě dceru 15 měsíců.. ve vztahu jsme mívali Itálie, dvakrat stěhování, teď už ve svym, rekonstrukce baraku, hádky s mou rodinou(neměli se v lásce) Poslední půl rok jsme si nerozuměli. Doma mi s ničím moc nepomáhal a skoro vždy po práci byl přítel unavený a buď ležel na gauči a datloval do noci, nebo spal.. ted kámen úrazu.. v září jsem zjistila, že si píše nechutné esmes s cizí slečnou, jen virtuálně a slíbil, že toho nechá. Na Vánoce mě požádal o ruku. A dva týdny na to, že si s ní píše dál a přibyla dalsi, se kterou chodívali i na pivo po hokeji..Rána po pás.. tak jsem ho vyhodila. Bydlí u sestry. Jsme prý pro něj všechno a dělal vše pro nas..Moje rodiče obviňuje, že za to můžou oni, že spolu nejsme, protože ho nebrali a že se sem do toho baráku už víc nevrátí... teď se ptám, co mám dělat? Stále ho milují, ale cítím se jak schizofrenik a nevím co dál..Jeden den brečím a chci zpět,a druhý den ho nenávidím.😢

monikabans
1. únor 2017

Je mi to lito, ale neboj, stridavou peci mu stejne soud nepriklepne, malej(tusim ze mate syna,cele jsem to necetla) je jeste moc malej a musi byt s matkou. Pokud matka neni alkoholicka/drogove zavisla/socialni pripad, tak neni duvod sverit dite do pece otce 🙂 hlavu vzhuru, urcite vse dobre dopadne

summer2012
1. únor 2017

Střídavka teď v dohledné době určitě nehrozí, takže bych mu klidně řekla že s ní do budoucna počítám, aby teď neměl pocit, že mě má čím vydírat...a až dojde na lámání chleba můžeš vždycky říct, že sis to rozmyslela. ...ale popravdě si myslím, že to nebude tak horké. ...pokud s nějakou bude, tak mu určitě střídavku na další dítě rozmluví ona a pokud bude sám, pochybuju že by se chtěl takhle sám starat o dvě děti...teď se tím rozhodně netrap, užívej si prcka a uvidíš, brzy bude líp. ..o fajn holku je zájem i když má dítě a určitě se brzy najde někdo kdo bude šťastný že vás má a dokáže si vážit rodiny 😉

kika_21
1. únor 2017

@jajalame no není termín, takže řešit tak, aby to bylo co nejlepší pro Tebe-pro Tvůj pocit. Ostatní nechat stranou-i ostatní lidi.Nemusí to být do zítřka , ani za týden...🙂

elis1234
autor
1. únor 2017

@kkaminka Děkuji moc. Včera jsem se docela dost vybulela a nespala. Dneska se snad už v rámci možností vyspim.

jajalame
1. únor 2017

@kika_21 díky.. fakt nevím kudy kam

elis1234
autor
1. únor 2017

@jarkamilf to je mi moc lito. Bojim se toho také do budoucna. Ted je malinký a budu ho mit u sebe, ale nedovedu si představit, co potom.
@biedronka10 zatím to na semenacka vypadá. Neváží si toho, co má. Přijde mi citove deprimovany :(
@jajalame mate to také slozite. Také to cítím tak,ze ho miluju a bulim a pak zase mám vztek,ze ti udělal a zničil veškerou důvěru :( držím pěsti, ať se dobře rozhodnete!

kika_21
1. únor 2017

@jajalamechápu. Pomáhají instinkty. Obvykle se mi vyplácí řídit se srdcem, ne rozumem.

libenka_1989
1. únor 2017

Ahoj, tak za prvé je mi to strašně moc líto a za druhé, jsem si to zažila taky. Pred pul rokem, kdy dceři nebyl ani rok, mi pritel rekl, ze uz se mnou nechce být. Bylo to strašné... Celou dobu jsem mela podezření, ze chodí za jednou ženskou a v den prvnich narozenin mojí dcery jsem je spolu viděla... Kvůli malé jsem se držela, ale jen co usla, tak jsem začala brečet... Hned na druhý den si pro malou přišel a kdyz mi ji vracel zpatky, tak se mi zdal nejaky divný... O nekolik hodin pozdeji mi napsal, ze vi, ze udělal blbost, ze by se k nam chtěl vrátit... Nevěděla jsem co dělat... Asi po dvou tydnech jsem mu dala šanci, ale reknu ti.... Ta nedůvěra je ve mně ☹

klaravera
1. únor 2017

Milá maminko,tímhle peklem jsem si prošla když naši male byli dva roky.Je to šok a Bolí to.Nejhorší byla ta nejistota. TÝDEN jsem plakala,nejedla,ne komunikovala a stále jsem se divala do postýlky k dceři ktera svého tátu milovala. Měly jsme vztah plnny lásky a v živote by mne to u něj nenapadlo,tolik jsem si byla jista. Popadl mne strach jak se uživíme...bydlení, nájem ale i co řeknou rodiny a přátele.Celou situaci jsem chtěla urovnat tzn.byla jsem ochotna odpustit a snažit se zachránit vztah.Jemu to trvalo ještě pár dni týdnů než pochopil Já trpěla jako zvíře oni spolu i pracovaly....Po dvou měsících jsme zacly fungovat a začala jsem mu i věřit, přestala jsem lustrovat SMS, milovaly jsme se,plánovaný Dítě. Ale nebyl a není den kdy si na to vzpomenu. Ale už o tom nesmím mluvit ani když se hádáme nesmím to použít proti němu a vyčítat. Jak jednou odpustis nesmíš se k tomu vracet ale v pohodě to nebude nikdy...Už mu věřim, miluje ho,máme dvouměsíční holčičku, rýsuje se bydlení. ...
S ni pořád spolupracuje ale už jak doufám ji bere jako kolegyni. Nechal se zblbnout ona mu naslouchala když to potřeboval a ja jsem byla zaměřena na dcerku.Hodně jsme o tom mluvily, nám to pomohlo ale jakmile si řeknete že budete spolu tak už o tom nikdy nemluvit. ...Kousnout se do jazyka a nemluvit o tom.Stále ho miluju. ..vztah funguje, jsme více dospělý a nasloucháme jeden druhému. Chybu udělal ale vina byla i u mne.Nevěra znamena že něco nefunguje. ..Proto je to signál zapracovat. Pokud by se tenkrát rozhodl pro ni nedokážu odhadnout ale bolelo to hrozne. Ten pocit že snad srdce pukne, že se to nedá napravit ale čas to zahojí. .
Jen nespechat a rozhodnout se kvůli sobe samé nikdy kvůli dětem ale je to těžký a moc.Moc držím palce maminko.Není to Tvá vina a i když se ti ted zda že se ti Zbořil svět zvládneš to a budeš silnější. Mas doma štěstí a to je to nejcenějsi.Já jsem osobně rada ta tuhle zkušenost posílilo mně to.Přeji ti ať jsi brzy stastna.

stuplakova
1. únor 2017

To mě mrzí, já bych ho kopla někam asi. Jenže záleží jak dlouho jste spolu a jestli se tím zvládneš vyrovnat nebo ne. Asi bych mu to řekla a podle jeho reakce bych se k tomu postavila. Máte spolu ale malé mimi, tak záleží co pro něj chceš, ono se tak blbě radí v takové situaci ☹

kkaminka
1. únor 2017

@elis1234 přesně,já taky myslela hlavne na ty deti,vezla jsem Eliaska a brecela jen jsem se na nej podivala...drobatko malé,bezbrane..Fakt nekteří chlapi nevyzraji nikdy..
@libenka_1989 nedůvěra v tobe bude veelmi dlouho.Je na něm aby si ji ziskal zpet.Z vlastni zkušenosti to vymaž z hlavy jinak se z toho zblaznis..Odpustit a neotacet se zpet..😉

biedronka10
1. únor 2017

@elis1234 myslim na Vas. Je to opravdu strasna situace. Nechci se do toho nikdy dostat, musela bych s chlaprm vyrazit dvere, nepatrim mezi zeny co toto dokazi odpustit. At se deje ve vztahu cokoliv, nikdy neni dostatecne ospravedlneni k nevere. Vas partner se chova hrozne a je to bezpaterni sobecky pristup.

kika_21
1. únor 2017

@biedronka10 Ono je takových chlapů -i žen-hodně-bohužel. Spousta lidí si myslí, že by neodpustili, ale nakonec odpustí i horší věci...Asi jsme omylní, že, i když si to odmítáme obecně připustit.No nikdy neříkám nikdy-člověk míní a život mění.Třeba vše dobře dopadne.

hanca777
1. únor 2017

@elis1234 vim,že to bolí ale můžu se zeptat jak jsi přišla na jeho nevěru?? Chodili mu třeba SMS pozdě v noci,bral si najednou mobil sebou i do koupelny? Ono je těžké to definovat jako nevěru dokud ti nepřijde pod ruku jasný důkaz, třeba v podobě sms jenž mluví někdy sama za sebe. Také se ptam protože můj přítel se chová od jisté doby divně a představa ,že by šlo opravdu o nevěru je pro me hrozná,jsem v 6.mesici těhotenství. Tvrdí ale že nás miluje a chce s námi byt takže Nevím,co si o některých věcech jenž mi připadaly zvláštní myslet. Jinak tě chápu a znám tvou bolest o to horší, že už spolu mate syna. Aspoň pro me je to nepochopitelné když si vezmu ,že člověk s druhým plánuje,těší se na miminko ,ma radost a pak tohle jako úder z čistého nebe. Strašně moc ti držím palecky abys to zvládla a budu na tebe myslet. Pokud s tebou už nechce byt nech ho jít i tobě bude lip protože nevím jak ty ale já bych s nim byt nemohla, narušena důvěra je narušena důvěra a me by dusilo,že me zklamal člověk/chlap/táta našeho dítěte kterého jsem milovala a věřila.
Pokud chlap teda není šťastný mel by to říct na rovinu a jít a ne mlčet,zplodit dítě a pak najednou jako by ho trklo si uvědomit jee já sní byt nechci a tak zahne. To není podle me fer. I když chlapy asi takhle nepremysli a neřeknou si no ,z me strany už k ni moc necitim nechci ve vztahu pokračovat ,budu fer a řeknu ji to a nějak se dohodnem. Ty to radši řeší jinak třeba nevěrou. ☹ Rodičům to určité řekni hned,řekni jim svůj pohled na věc a zeptej se jich na radu co by oni v takové situaci dělali,ale vyřešit to musíš ty ,pouze je popros o podporu. Držím tobě i malému palecky aby jste to zvládly a abys za čas az to bude lepší poznala muže, co si te opravdu bude vážit a nepovede te ,muže co se postará o tebe i malého a když to dobře půjde tak třeba časem i o dalšího cvrcka. Hodně štěstí at je lépe. 🍀 🍀

hohe
2. únor 2017

Ahoj je mi moc líto,co tě potkalo... Jen trochu mimo téma, toto vlákno koník sdílel na FB a zve tam k této diskusi, dávala si k tomu souhlas?

luska__
2. únor 2017

Nejhorší na nevěře jsou 2 veci!
1) ze to udělal zrovna vám
2) získat zpátky ztracenou důvěru

Ja sama byla v obouch situacích.
Ale nebyla v tom rodina.
Někdy sex neznamená zase tolik, aby člověk musel přijít o zázemí. Myslim si, ze je vhodne se k tomu postavit přímo. Ujasnit si, jestli to je jen sex nebo paralelní vztah. Pokud jde o sex, stát se to muže. Pokud v tom jsou city, tak ty člověk těžko utne.
Můj názor! Hodně štěstí!!

vodnarka2013
2. únor 2017

Ja to zažila ... hned po porodu a zjistila sem ze mě podváděl i po dobu tehu. Řekla sem mu ze to vím a až se rozhodne ať mi dá vědět. Řekl mi ze to skončí a ze mu to je líto ... skončil to ale ani ne za rok začal jezdit taxikem a ojizdel vše co se hnulo :D skončila sem to a nebylo to jednoduché ... ale teď mám konečně pana dokonalého. Určitě bych nechodila za tou ženou, nejde o ponížení ale o to ze on měl říct ne a popravdě ji to muže byt jedno ze ma rodinu ( kdo ví co ji říká ). Zažila sem i roli milenky a popravdě i tahle role je dost bolestiva ..

kika_21
2. únor 2017

@vodnarka2013 Nemůže jí být jedno, že on má rodinu-to mě je tedy také všechno jedno, Tobě pak také, každému a jak by to tady vypadalo? Asi jsem stará, ale tohle je přes čáru-z obou stran. ☹

summer2012
2. únor 2017

Tak hlavní viník je jednoznačně on, u té slečny těžko říct...z vlastní zkušenosti (bylo mi 20) vím co chlapy dokážou holkám nakecat...že už si s partnerkou spolu nerozumí, že jim to nefunguje, že jsou spolu jen kvůli dětem nebo než si něco najde. ..mě dokonce tvrdil že už spolu nežijou a pak jsem zjistila že jen odjela i s malou dcerkou starat se o nemocnou mamku. ..takže jestli předělával byt, klidně jí mohl tvrdit že už spolu nejsou že se odstěhovala k rodičům...některý chlapy se neštítí ničeho....tím se jí samozřejmě nechci zastávat, jen že to vždycky nemusí být tak jednoznačně černobílé.

kika_21
2. únor 2017

@summer2012 No černobílé ne, ale má rodinu, tak to je čin-ostatní jsou slova a ta přece nemají pro chlapy žádný význam...Jinak nikoho nesoudím, to v žádném případě.Jsou k tomu vždy dva-ale postavení ženy s malým je postavením slabšího, takže bych dala ruce pryč-je to za mne přes čáru.🙂

vodnarka2013
2. únor 2017

@kika_21 tohle řekne jen člověk co to nikdy nezažil z druhé strany ... 🙂 není to hezké mít poměr s ženatým mužem ale láska si nevybírá ... je to jeho vina ne její

elis1234
autor
2. únor 2017

Maminky moc děkuji za podporu. Pořád nad tim přemýšlím, co budu dělat. Nevím, co ji říkal a je mi to jedno, to zjišťovat nebudu. Na vině jsou vždycky oba dva. Dokonce dovedu i pochopit tu milenku, že se do něj zamilovala a je to pro ni také tezke. Vím, že si laska nevybírá. Stát se muže v živote cokoliv. Bohužel je to ted pro rána jak z čistého nebe. Dokázu si třeba i představit, že bych dala ještě jednu šanci, ale ta nedůvěra ve me bude pořád a Já nevím, jestli se vždycky ovladnu a nepripomenu mi to vždycky při každém hádce. Vzdy jsem tvrdila, že bych nevěru nikdy neodpustila, že je to pro me konec. Ted když mám mimco, už přemýšlím, jestli bych neměla dat ještě šanci, kdyby se tedy snažil a dokázal, že nas doopravdy chce a udělal velkou chybu.

Strana
z4