Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?
Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?
@markyzka84 to je jedno, nemusíš nikomu nic vysvětlovat 😉 jde o tvé dobré spaní... kromě toho patrně počítáš s možností, že teď to samé dělá tvůj manžel a maskuje to stejně dobře jako ten kamarád 😉 všechno je v pořádku 👍🏼
Já jsem tedy asi taky z jiné planety, ale v mé/naší rodině ani okolí nevěra fakt nepatří mezi normální (a jak tu čtu předpokládané) chování manželů. A tvrdit, že "živočišno je pudové"... tak to asi nemám slov. Jsem ráda, že se manžel fakt umí ovládat a není, jak tu už zaznělo zvířátko co přepadne nějaký pud, tak jde.
Nestačím zírat nad některými příspěvky. Samozřejmě, že nikdo nemůže vědět co se stane a jak si s ním život pohraje, ale tvrdit tu, že každý chlap myslí na to, jak někde zahne mi přijde fakt mimo, natož s takovou jistotou. To pak radši nechci vidět, jak ty vztahy vypadají
@zuzineckah je to mozné všechno je možné ... No ne?
@journals no tak to rozhodne ..kdyz to ma nekdo dopredu naplanovane ze si nekoho najde bokem tak to je hruza :o/// 😠
@markyzka84 Dopředu bokem? Mě přijde síla i když někdo nehledá, ale očividně neřeší závažnost - přijde mu to normální...?!
@markyzka84 neřekla bych, že tohle platí vždycky 🙂 mám svůj život i své pudy pod kontrolou 😉 manžel taky 👍🏼
Vy jste teda poručík Colombo 🙂

@zuzineckah ne ne takhle to neni my jsme spolu chodili jeste davno pred tim nez poznal -parnertn erku potom manzelku a pote co jsme se rozesli jsme nas vzath prehodnotili na milenecko kamarádsky celou dobu jseme ale spolu ten vztah udrzovali mi prestali az ja jsem chtela vztah a nasla si nynejsiho manzela ... stejne tak s tim druhym a ten treti no to byl proste kamarád ... mimochodem ten druhy nemel tedy manzelku.