icon

Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?

guinevra93
19. říj 2016

Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?

Strana
z6
markyzka84
4. lis 2016

@zuzineckah ne ne takhle to neni my jsme spolu chodili jeste davno pred tim nez poznal -parnertn erku potom manzelku a pote co jsme se rozesli jsme nas vzath prehodnotili na milenecko kamarádsky celou dobu jseme ale spolu ten vztah udrzovali mi prestali az ja jsem chtela vztah a nasla si nynejsiho manzela ... stejne tak s tim druhym a ten treti no to byl proste kamarád ... mimochodem ten druhy nemel tedy manzelku.

zuzineckah
4. lis 2016

@markyzka84 to je jedno, nemusíš nikomu nic vysvětlovat 😉 jde o tvé dobré spaní... kromě toho patrně počítáš s možností, že teď to samé dělá tvůj manžel a maskuje to stejně dobře jako ten kamarád 😉 všechno je v pořádku 👍🏼

journals
4. lis 2016

Já jsem tedy asi taky z jiné planety, ale v mé/naší rodině ani okolí nevěra fakt nepatří mezi normální (a jak tu čtu předpokládané) chování manželů. A tvrdit, že "živočišno je pudové"... tak to asi nemám slov. Jsem ráda, že se manžel fakt umí ovládat a není, jak tu už zaznělo zvířátko co přepadne nějaký pud, tak jde.
Nestačím zírat nad některými příspěvky. Samozřejmě, že nikdo nemůže vědět co se stane a jak si s ním život pohraje, ale tvrdit tu, že každý chlap myslí na to, jak někde zahne mi přijde fakt mimo, natož s takovou jistotou. To pak radši nechci vidět, jak ty vztahy vypadají

markyzka84
4. lis 2016

@zuzineckah je to mozné všechno je možné ... No ne?

markyzka84
4. lis 2016

@journals no tak to rozhodne ..kdyz to ma nekdo dopredu naplanovane ze si nekoho najde bokem tak to je hruza :o/// 😠

journals
4. lis 2016

@markyzka84 Dopředu bokem? Mě přijde síla i když někdo nehledá, ale očividně neřeší závažnost - přijde mu to normální...?!

zuzineckah
4. lis 2016

@markyzka84 neřekla bych, že tohle platí vždycky 🙂 mám svůj život i své pudy pod kontrolou 😉 manžel taky 👍🏼

ireni
11. lis 2016

@barumat tak s tímto souhlasím, milenka byla starší, nehezká a hrubá, dostal kus 😎 pořádného žvance, sex a ke konci i ,,drškovou,,. Byl prý rád, že jsme na to přišla a ihned to skončil. U chlapů sejde z očí, sejde z mysli a manželka se může utrápit

pavelo
19. lis 2016

Vy jste teda poručík Colombo 🙂

Strana
z6