Nevěra, rozchod a deprese
Chtěla bych vám napsat svůj příběh, vlastně se svěřit, protože nemám nikoho, komu bych to mohla říct...dost se za to, co jsem udělala stydím, ale zpět už to nevrátím, jen se můžu poučit z vlastních chyb. Prosím neodsuzujte mě, sama vím, co jsem provedla a tím jsem se už tak dost potrestala.
S manželem jsme už hodně let a v posledních letech jsme prožili dost těžké období, co se týče dětí, zdraví, práce....oba jsme se tak nějak uzavřeli. Manžel se mi nevěnoval, úplně se odcizil. Byla jsem hrozně citově vyprahlá a po nástupu do zaměstnání si nevinně začala psát s kolegou. Bylo fajn někomu se svěřit, sdílet s někým problémy a nakonec i slyšet, jak mi to sluší. Po nějaké době jsem se zamilovala a on taky, byli jsme v tom až po uši. Bylo to jen na platonické úrovni, i když on na mě pořád dorážel, vydržela jsem to rok. Rok trápení, neustálého ukončování, chtěla jsem z toho kolotoče pryč, ale nešlo to, ty city byly hrozně silný. Nespala jsem s ním, což mu vadilo a neustále mě přemlouval. Na nový rok jsme se rozhodli to definitivně ukončit, kvůli mé rodině, chci s nimi zůstat. A udělala jsem největší chybu, vyspala jsem se s ním...jenže to mělo úplně opačný efekt, on dostal co chtěl, dostál slova o ukončení a úplně mě ignoruje. Já jsem zamilovaná a spadla jsem do totální deprese a co víc, navíc jsem se úplně ztrapnila psaním sms, který už ignoruje, protože dostal co chtěl...jsem blbá, já vím. V práci jsem dala výpověď a odcházím.
Tak nějak mě to zlomilo, jsem zamilovaná a štve mě, že jsem tak hloupě naletěla, přitom jsem to věděla, vím i to, že to nikam nevedlo...jenže je mi děsně psychicky zle...trápí mě, že jsme se rozhodli to hezky ukončit a já mu pak psala hnusný sms, úplně jsem se ztrapnila. Už to nevrátím...motám se úplně v kruhu a už nevím co je správný a co ne.
Je mi líto, co jsem provedla manželovi, zradila jsem všechno, co mám - manžela, děti a sebe. Znemožnila jsem se u něho, tím jak jsem to na závěr podělala...
Ano, vím, že jsem totálně blbá...
Poraďte mi co mám dělat...kromě toho, že jsem blbá děvka 🙂 díky
@babanci uplne presne jsi to vystihla. Vysalo me to totalne. Upadla jsem do deprese, uz mam antidepresiva. Mam zlomeny srdce a boli to, nejvic to, ze ho to preslo za den. Je to hrozny, sakra chci taky at uz me to preboli. On je uplne v klidu, normalne se otrepal a ja znicila vsechno a nejvic sama sebe. Nejsem vubec schopna fungovat
@doufamvlepsizitrek Na to pomůže jenom čas. Zažila jsem to, moje nejlepší kamarádka do toho takhle kdysi spadla a taky myslela, že je to konec světa. Probrečela měsíce. Trvá to, ale věř, že to jednou skončí. Mě zemřelo dítě, tak Ti může říct z tohohle pohledu, že to, co se Ti stalo, je pouhá lapálie, která přebolí.
Asi Tě i štve, že Ty se z toho nemůžeš dostat a on je "happy". Tak alespoň vidíš, že to z jeho strany žádná velká láska nebyla, když se tak lehce oklepal. Pryč od něj. Je přirozené, že Tě to zabolelo, ale už to nech spát.
Nemyslím si, že bys měla brát antidepresiva, to že máš nějakou dobu náladu pod psa, neznamená, že máš deprese, dr. tě chtěl mít z krku a přilepšít svému rozpočtu. Najdi si dobrého terapeuta, co tě z toho dostane a pomůže zlepšit vztah mezi tebou a manželem.
Nepramení tvé nálady spíš z toho, že je chlapík na koni a má tě na háku?
@kajalka prameni...ranilo me to 😞
@babanci
Jo stve, hlavne to, ze jsem mu verila, ze me ma rad, rok to vydrzela a nakonec mu podlehla. Jsem na sebe strasne nastvana, jak jsem byla blba 😢psychicky me to znicilo
@doufamvlepsizitrek Tak zahoď antidepresiva, ať ti třebas ještě neublíží. Zraněný ego bolí, stejně tak i zlomený srdce. Máš nárok truchlit a odžít si to, to je normální. Když si pokaždý budeš brát berličky, tak se ti to jednou vrátí a v mnohem větší síle. Teď buď vzteklá, smutná, plakej, to k tomu patří. Uvidíš, že jednoho dne vyskočíš z postele a ty protivný pocity budou mnohem slabší.
@babanci ano mas pravdu, ve srovnani s tim, co se stalo tobe, je to hloupost. Mrzi me to 😞
Troufám si trochu říct, že ti rozumím... a doporučuji najít odborníka, pokud nejsi schopná se z toho sama vyhrabat. Psychologa, vypovídat se a aby tě nasměroval správným směrem a poradil, jak na to přestat tolik myslet... Držím palce, hlavně si to teď nepokaž se svou rodinou!
@doufamvlepsizitrek Tak to je dobre. Opravdu z vlastni zkusenosti vim ze to jen ublizi a nicemu to nepomuze. Ted se s tim vyrovnej, na milence se vykasli, ani uz mu nic nepis, jen by ses ponizovala a zbytecne.
Dekuji moc vam vsem za podporu, prvni dva tydny byly hrozny. Ted se to zacina lamat, asi zabiraji leky, hlava se trochu srovnala. Porad mam propady, jsem z niceho nic smutna, ale uz to neni kontinualne, spis jen nekdy. Troufam si rict, ze vidim svetlo na konci tunelu. Zacinam si hledat cestu k manzelovi. Vsechno jsou to pomale kroky a propad asi i prijde, ale vidim vse v lepsim svetle. Jen chci rict pro vsechny, kdo jednou daji do vyhledavace rozchod a zlomene srdce, tak cesta je. Nekdy pomalejsi a nekdy rychlejsi, ale cas vsechno zahoji. Jeste jednou dekuji za pomoc ve chvili, kdy ma krize byla opravdu nejhlubsi, snad uz takovy propad nebude. Doufam.
@doufamvlepsizitrek moc drzim palce 🙂 se vsim vyse napsanym souhlasim a pridavam se... pred manzelem ZATLOUKAT (kdyby se i ptal, protoze radsi hloupa lez nez priznana tezka pravda- v tomhle pripade) a ten predtim za to nestal... a mas zkusenost na cely zivot, take jsem se jednou zamilovala ve vztahu do jineho... jak to prebolelo, uvidela jsem priority a vedela, ze tohle uz otci svych deti neudelam 🙂
@verusky dekuji 😊 ano asi to tak bude, ted je mi obcas jeste bidne, ale myslim, ze tohle si jednou budu hodne vycitat a budu se za to v budoucnu stydet, co jsem provedla a jak jsem vysilovala 😊
@doufamvlepsizitrek stydet urcite ne, budes se jemne usmivat 🙂 ze jsi prosla zkusenosti, zvladla jsi tezke obdobi a vzala sis z toho to nejlepsi 🙂

Možná začít budovat vztah s manželem, upevnit ho, sblížit se??
Nevím,zda by bylo dobré mu o te nevěře říkat, to asi raději ne...a jestli funguje karma, tak ono se to tomu kolegovi nějak vrátí, nebojte😊😁