Nevěra ve vztahu: Co dělat, když se zamilujete do kamaráda?
Ahojky holky,většinou tu komentují celkem rozumne ženy,tak si jdu pro radu.
Mám kamaráda seznámili jsme se když jsme si byli v chovce kupovat psa, my si brali štěně,on si bral štěně no a rovnou jsme se tam domluvili na společné venčení aby se psi socializovali atd.
Takhle jsme to praktikovali téměř 4 roky chodili venčit,krásné procházky on mezitím ukončil vztah a já se mezitím vdala.Pak ale naše kamarádství prerostlo v něco víc,prasklo to a to tak, že ten kamarád manželovi poslal screeny konverzace.Ja manžela odprosila, trochu mu to dávala za vinu že zatímco on doma spal do odpoledne,kamarád tu byl pro mě,že nebyl línej vzít psi a šlápnout s nimi 10 km...atd.No probrali jsme to,ustali jsme to,manžel slíbil že se nám bude víc věnovat a já slíbila,že kamaráda vymazu že života.
Kamarád 8 měsíců prosil o odpuštění atd,že to poslal,že chtěl abysme byli spolu a tak.Ja mu teda odpustila,viděli jsme se,manžel o tom neví a já znova mám v hlavě guláš jako jsem měla když jsme si spolu začali,jestli by mi s ním nebylo líp.On mi dává klíny do hlavy jakože manžel se polepšil že teď chodí semnou a ze psem,jen aby nás hlídal,že tohle už není láska a že nám by spolu bylo líp ať si vzpomenu jak nám spolu bylo a plno takových věcí a já nevím.Deti nemáme.Muj manžel je spolehlivý,hodny,trochu lenoch a trochu drzoun občas se mi nelíbí jak se chová ve společnosti.Tenhle je taky hodný i když občas reaguje přehnane, ale přijde mi že s ním mám víc společného.
Podle mě jsi rozhodnutá, chceš jít za milencem. Tak to s manželem férově ukonči. Bude ho to bolet, ani si neumím představit, jak moc bych byla zničená, kdyby mi tohle manžel řekl. Ale bude to vůči němu fér a zkus to s milencem no.. z toho jak píšeš mi přijde, že jste ještě dost mladí. Vyřeš to dřív, než v tom budou i děti.
Kamarad je svine.Ukoncila bych s nim kontakt s byla rada,ze manzelstvi krizi ustalo.
A ty tomu kamarádovi po tom všem dokážeš věřit?
Podle sebe soudím tebe... To ten milenec by Te asi v oficiálním vztahu kontroloval..

@danfal
No,skusenost je neprenosna.Niekedy je dobre narazit si pusu, vstat a ist odznova.
Ist za milencom nie je dobre riesenie,ale taha ju to k nemu jak osu na med. Tak bud ho odstrihne (co budé boliet jak svina),alebo Budé s nim, a tam je zase riziko,ze si rozbije pusu....
Zostat chvilu sama je najlepsie riesenie