icon

Nevěrný manžel a jeho vyhazov z práce: Co dělat?

3. dub 2023

Je to čerstvé asi hodinu, ještě jsem z toho v šoku. A nevím co dělat. S manželem jsme měli dost problémů, jeden čas i dost pil, často lhal atd. Ale ustáli jsme to, tvrdil že já i naše dcera jsme pro něj vše, že nás už nikdy nezradí, že nás zabezpečí atd. Poslední dobou náš vztah z mého pohledu skřípal, ale on se chvástal jak chce zachránit naše manželství a udělá pro to vše. Dneska jel do práce na odpolední. Asi před hodinou přijel, já vyděšená co doma dělá. A on že před prací mu kamarád v práci dal alkohol že jako slaví narozky, a zrovna mu dali dýchnout. Takže dneska ho z práce vyhodili, zítra snad má přijít, ale bude se to řešit, nejspíš bude definitivní vyhazov. Kdyby se stal zázrak a nechali by ho tam, tak by ale přišel o svoje postavení což by bylo tak o 5 tisíc měsíčně míň, a ještě by přišel o roční bonusy. Nevím co mě sere víc, jestli to, že zradil mě a dceru (přísahal že nikdy už pít nebude), důvěra byla dost dlouho v háji a tohle úplně dodělal. A nebo že prostě ohrozil naší rodinu skrz finance. Co dělat?

Strana
z4
vejnarka88
Odpověď byla odstraněná
autor
6. dub 2023

@vejnarka88 Prý se objedná na léčení a k psychologovi, protože si uvědomil že se chová úplně jak jeho otec (a to nikdy nechtěl). Ale stejně mi je už ukradený.

bara88
6. dub 2023

Tak pokud to chce řešit tak buď ráda, je to nemoc bohužel a ty jako manželka by si ho měla podpořit ikdyz je to těžké

autor
6. dub 2023

@bara88 Je to sakra těžký když mě milionkrát zklamal, ale tohle je největší průšvih co udělal.

kakamila12
6. dub 2023

@bara88 Podporovat se dá v určité míře. Nemůže to být setrvalý stav a mělo by být vidět, že ta podpora je využita, ne zneužita.

exbordelar
6. dub 2023

To musis vedet nejlepe ty, jak se rozhodnout... Ale nezavidim ti to… Kolik je dcerce?
Ja bych doporucila se co nejdrive postavit na vlastni nohy, abys mela praci, tim padem staly prijem a mit nasetreno, abyste v pripade, ze to s manzelem nevyjde, nebyly na nem zavisle. Aby vas nestahnul dolu. Proste dat mu sanci na napravu, ale zaroven mit zadni vratka. A zcela transparentne o tom s nim mluvit.

autor
6. dub 2023

@exbordelar Jsou jí dva roky. Určitě se budu pomalu chystat na odchod, zkusím si vytvořit nějakou rezervu a uvidím.

superkousky
6. dub 2023

Ty jsi stejně blbá, jako jsem byla já. Můžu to takhle napsat, protože jsem byla stejná
Jasně nepije a zrovna když se napije, tak mu dají dýchnout. Holka, prober se. Můj EX byl skvělý muž, skvělý táta, jen ten občasný chlast. Teď můžu napsat, že jsem měla doma kvartalního alkoholika a věř, že se to stupňovalo. Ne denně, ale měsíčně, ročně. Chvíli nepil a pak byl 4dny v lihu. Jeho pití se stupňovalo. Jenže internet nebyl moc dostupný jako teď a já ho neuvěřitelných 15let omlouvala (stejně jako ty) . Nejdřív přišel o ŘP, pak o práci a já byla tak blbá, že jsem ho živila. Když jsem ho vyhodila a uklízela sklep, tak jsem se nestačila divit, co jsem tam našla za láhve v době, kdy "abstinoval a sliboval". Nedělej stejnou chybu. Konec je jasný. Je mrtvý. Uchlastal se.

jarla
7. dub 2023

.

vejnarka88
Odpověď byla odstraněná
autor
10. dub 2023

@vejnarka88 Ty bys dovedla milovat někoho kdo zradí a ohrozí rodinu? Já ne

bara88
10. dub 2023

Tak záleží jak myslíš ohrozil a zradil.vydwlavat peníze není úloha jen chlapa ,takže postarat se musí oba. Pokud se chce léčit tak jde vidět že o rodinu přijít nechce a že bude mít o 5000 méně na výplatu není nic hrozného když ste do teď žili tak že ste se vůbec nemuseli omezovat

nazka
10. dub 2023

Nějak nevím, o čem je tahle diskuze. Jsi už rozhodnutá, jen chceš asi poklepat po zádech, že děláš dobře. Držím palce, aby ano.
Jen dodám, že máma měla dost podobné období a tátu nenapadlo, že by ji opustil. A zvládli to. Jen dodám, že tohle nebylo to nejhorší, co spolu prožili.

Strana
z4