Problémy s ex přítelem a jeho matkou

22. únor 2021

Dobrý den, moc se omlouvám ale asi se potřebuju vyzpovídat a i poradit.. S Ex jsem se rozešla protože bral drogy (pervitin) neudržel si práci a napadal mě i před naším ročním synem... Jeho matka vše viděla a přehlížela to. Jsou to cizinci a u nich je dáno že pokud spolu máte dítě, tak prostě musíte bejt spolu a trpět. Já jsem ex vyhodila z bytu který celou dobu platím já... Ostatně jako všechno.. Malému nikdy nekoupil ani plenky 😞 Jeho matka si nezvládá přiznat že její syn je závislý na drogách a i kdyby ano,je ji to vlastně jedno.. Vyhrožují mi po telefonu..že mi malého seberou, jaký to pak bude mě atd.. Vše řeším s ospodem.. Jednou jsem ho už i udala na policajty protože mi neustále vyhrožoval a já už měla strach.. Byl soud kvůli svěření dítěte do péči.. O ten soud jsem zažádala ja. On tam ale na to slyšení nepřišel a tak mu dali ještě jednu šanci... Pořád mi vyhrožují a já už nevím kudy kam.. Jsem strachem bez sebe.. Nikdy jsem žádnou drogu neměla, mohli by mi udělat i testy z vlasů bez problémů.. Proto mi trvalo tak dlouho než jsem přišla na to že bere drogy a co bere... Malej je kojenej a starám se o něj jen já..on ho nikdy nevykoupal..neumi ho ani nakrmit..a já se bojím že mi ho vezmou..vyhrožují mi právníkamá..ja jsem na mateřsk takže nemám šanci co se financí týče platit si právníky..oni peníze mají...a proto se bojím..ze mu ho dají do péče..i přes to že nepracuje, bere drogy a žije u rodičů..prosim pomoc. . Malého miluji a budu se za něj rvát.. Ale hrozně se jich bojím... Jsem sama proti nim..

tez83
23. únor 2021

Neboj se...pokud ti vyhrožují,jdi s tím na PČR...i kdyby nic jiného,budeš mít podklady k soudu,že to nenechává jen tak a řešíš to.Soud si to kdyžtak vyžádá.Kdyz bude chtít dítě do péče,chtěl min. ať si soud vyžádá test na drogy (znalecký jsou hodně drahý).Všechny hovory si nahrávek,zprávy uchovavej...a ukaž to na PČR.

amazonkajanik
23. únor 2021

Bude to běh na dlouhou trať a ještě hodně nervů, ale vše dávej na PČR, ať máš všechny trumfy. Vyhrožovat mohou, ale jestli je na tom, jak je, tak jim to neprojde. Obzvlášť po tom případu, co dokumentoval Klíma, kdy byla maminka v podobné situaci, bohužel tam tchýně měla známosti na ospodu a syna odebrali. Nakonec ho má zpět,vložil se do toho i Jurecka a nakonec i JUDr. Tomáš Sokol

krtcice
23. únor 2021

Jak radí holky. Vše nahrávej, zprávy schovávej. Řeš na PČR. Tchynino číslo klidně zablokuj, s ní se bavit absolutně nemusíš. S ex jen SMS ať jsou důkazy. A fakt se neboj. Buď je to takové to že pes, který štěká, nekouše, a ve finále vlastně ani otec zájem nemá a jen se mstí, nebo pokud má takový zájem, tak ať začne na miminko platit, vídat ho u tebe a tak. To bych mu nabídla a vidělo by se jaký zájem má. Ale žádný že tchyně říkala. Neexistuje. Jen ty a otec plus mimi. Abys viděla jak je schopnej si s ním hrát a starat se. Myslím, že feťáka by tohlle bavilo jednou, podruhý a pak už ne.

hejluc
23. únor 2021

I prarodiče mají nárok na to, vídat se s vnoučetem.

amazonkajanik
23. únor 2021

@hejluc to sice ano, ale nesmí dělat dusno a terorizovat matku dítěte! Vše v rámci slušného chování ...

hejluc
23. únor 2021

@amazonkajanik Souhlas, to byla reakce na to, jak někdo psal, že s matkou nemá komunikovat, že jí do toho nic není.. Je.

zelenaesmolda
23. únor 2021

Fetakovi nikdo dite neda,nicmene bych se obratila na pravnika,vyhruzky si schovavala,je mozne,ze ho treba pak vyhosti?

anet_98
23. únor 2021

Pokud fetuje, tak by mu dítě nesvěřili do péče ani kdyby měl nejlepšího právníka.
Jak píšou holky, všechny důkazy dávat na policii. Nevolat si s nimi, jen SMS. Pokud jses v nájmu, změnila bych adresu (odstěhovat se), aby ses doma nemusela bát, kdy kdo přijde.

krtcice
24. únor 2021

@hejluc ne, nemusí se od extchyně nechat vydírat ani si vyhrožovat. Já bych se s ní nebavila vůbec. A pokud chce vnouče vidět, tak ve vší slušnosti a se svědky.