Neví, co dál ve vztahu: Rozchodové dilema a společný život?
Ahoj potřebuji se spíš vykecat cítí alespoň někde zpětnou vazbu. S přítelem sme 13 let máme 7mi letou holčičku teď půjde do druhý třídy, přítel(31) se v práci zamiloval do o deset let mladsi kolegyně (22)která má taky svou rodinu 3lety dítě a partnera s kterým chvíli je a chvíli není.. přítel se úplně zbláznil platí jim byt jezdil k ní několikrát do týdne na noc (má kamarádka bydlí vedle ni) takže poznala auto i když mě lhal o tom že je jinde ,už sme to jednou řešili chtěli to nějak začít znova s tím že s tou holkou dá pokoj..nedal a teď se odstěhoval ,dal mi návrh že může se mnou bydlet dal ale Budem si žít každý svoje ,aby to bylo jednodušší vodit dceru do školy že školy a tak ,ale někde jinde řekl že už se vrátit nechce (kdyz u toho byla ona) mě řekne že se domluvíme, zatím mi skoro na nic neodpověděl, já nějak nevím jestli se dá takhe žít... spolu ale bez sebe. Vůbec mu ted nerozumím, řekl mi že poznal něco jiného a už mu nejde se vrátit ke mně ale myslím že tam je to protože tě holce je 20 a je s ní chvíli, ptala sem se jestli s ní bude bydlet on mi řekl že zatím nechce ,že bude u rodičů, nakonec zjistím že tam mají byt už spolu domluvený... nějak nedokážu uvěřit že to takhle skončí bez nějakého ukončení domluvy ohledně malý vůbec nevím co s ním..
tak zas prijede po nocni a odvede ji... nebo sama, no, to je na zvazeni
Do školy je to asi 2 kilometry od baráku a ještě část podél silnice kde není ani chodník takže ani náhodou, rodiče pomůžou to už slíbený mám ale nejde to vždycky nebo Teda spíš máma.muj táta je v důchodu, ale s malou by vydržel tak hodinu možná dvě ,taky bydlím na baráku kde mi patří jen část a část máme, máma tu nebydlí ale jezdí sem třeba na víkendy a s mim tátou nemají dobrý vztahy to je ale jiný příběh zkrátka táta by tu nemohl být s malou než dojedu z práce...
Bejvalej dneska volal s tím že to bude okolo malý fungovat pořád stejně že ji bude vodit i vyzvedávat tak jako to bylo do teď, ale myslím že tomu nemůžu příliz věřit, což sem mu i řekla když sliboval ,že už toho říkal hodně a kolik z toho co mi říkal byla pravda . Můj naroz je ten že tě jeho se nebude líbit že jede po noční ke mě tady je aby odvedl malou do školy, přijede k ní tam po noční odpadne..nevím jestli se dá věřit tomu že to takhle bude fungovat nebo jen teď slibuje a ještě tomu nejspíš i sám veri
Vykopnout a spálit mosty bohužel.
Takže bydlení není jeho a nemá na to žádný nárok? No skvělé.. ! Dala bych lhůtu, klidně velkorysou, 2 týdny. Ať si vse popakuje. A snažila bych se aspoň tvářit, že beru přirozeně, že o dceru se bude starat jako doposud. To víš, ve skutečnosti by ve mě byla malá dušička, strach, že ji nedovede/nepřivede.. nema v okolí spolužáky? Nemohla by se k někomu přidat..?
Super taky, že nějaká pomoc je i od prarodičů
Bohužel tu žádný děti nebydlí sousedi sou spíš důchodci..včera se tu objevil pro nějaký nářadí.. akorát zas zblnnul malou ,bude tu tatínek spát?půjde na návštěvu?máš ho ráda? Proč jede zas pryč? S ní si řekl pár slov mě přišel pozdravit přišlo mi to jak kontrola (předchozí dva dny sme o sobě neměli žádný zpravy) snad alespoň s malou fungovat bude chci mu to vetit jenže to je něco co už mi po těch několika měsících lhaní nějak nejde ..
@lenkaro no tak at si odveze vsechno.. ://a domluvte se na provoznich vecech.
Nejradsi at to i male vysvetli sam. Ale kdo vi, co by ji nakecal, ze...
Jinak teda chci jen podotknout, ze ja bych byla na prasky nebo spis na praskach.. a jen se mi pekne radi nekomu jinemu, "co by mel". Nemas nekoho, kdo by ti mohl poresit treba to stehovani? Sourozenec, kolega, kamarad.. idealne vystehovat a samozrejme vratit klice od baraku!
Ted mi to pripomnelo znameho.. hodne podobny pribeh, a byl velmi dotcen, ze ma odevzdat klice a nechodit si tam jako domu
Nemůžu mu vzít klice potřebuji aby tu s ní byl když půjde že školy aby na mě počkal než večer přijedu nebo ráno když pojedu do práce aby on z noční ji odvedl do školy a nechci aby ji bral tam k ní nebo k nim nebo jak to mají je to daleko všechny věci do školy i na sebe ma tady nechci ji v tom dělat ještě větší bordel ...a už vůbec aby mi ji od nekud vozil v deset večer když druhý den vstává.. já mu určitě stěhování zařizovat nebudu ať si to zařídí sám.. kamarádi moji mu to určitě taky balit nebudou a brácha jezdí jen občas bydlí v jiným městě a teď má taky svých starostí dost.. na prášky tak trochu sem ale zatím to nějak zvládám, jelikož se teď ještě budu muset naučit okolo baráku věci který dělal on (což byli jeho jediný povinnosti a prý i důvod toho proc odesel) jako čistit kotel tahat uhlí sekat trávu a tak pod..
A z práce taky odejít nemůžu sem tam 13let je to asi má jediná radost mám šéfa který chápe tyhle potíže takže ví že když potřebuji malou odvézt do školy že přijedu dyl nevadí mu to když malá marodi tak mi hodí hodiny do mínusu a když můžu jdu si ty hodiny nabehat ve volnu abych si nemusela brát paragraf a meprisla o prachy. A v našem městě stejně není práce na ranní směny už to trochu pozoruji delší dobu že matky z dětmi nemají šanci si najít časově vyhovující práci a když už tak na půl úvazek za polovinu platu to bych prostě nedala
@lenkaro Nespoléhala bych se, že dodrží to, co slibuje. Ještě kdyby šlo jen o to dovést/odvést, ale aby byl v tvém domě a čekal na tebe.....To by ta jeho musela být velmi rozumná a velkorysá, aby to kousala. A víš jak se to říká - k***a utáhne tři lodě proti vodě, takže když dá "halt", vykašle se na tebe. A mně by se taky nechtěl trávit čas u bývalého v bytě, když mám svoje bydlení. A on by jí nemohl vyzvednout a vzít k sobě a ty si jí pak po práci vyzvedneš?
To je to 1) nechci aby na ní měla vliv 22ti léta pipina co rozbila rodinu sobě i nám 2) nemůžu ji nechat u něho do 21:30 a pak si pro ni jet když bude vstávat do školy druhý den .... co se líbí nebo ne tě jeho mě je úplně jedno já ho zpátky nechci a buď ona pochopí že je to jeho dítě a je to v zájmu dítěte a nebo se na něj vysere což si myslím že to tak dopadne tak jako tak ale to už si musí oni vyřešit spolu ..mě zajímá moje dítě, už se mu nelíbí že prez víkend ji nemůže vzít k te holce i přesto že sme se takhle domluvili že ji zatím nebude blbnout hlavu novou tetou která ho dotáhla z baráku, že sou to pro ni lidi který ji ukradli tátu.. malý sem se taky říkala že později s tátou bude spát u té tety (před ní nepomlouvam ani jednoho) řekla mi že nechce k žádný tetě
Jemu sem toto pretlumocila a odpověď byla že když by jela s ním tak by ji nic jiného stejně nezbývalo..bude těžký se s ním na něčem domlouvat mluví se mnou jako kdybych to snad celý podelala já, že si dovoluji vůbec chtít po něm nějaký pravidla
A nemusí bejt u mě doma může s ní jít ven a večer počkat než přijedu ale on s ní byl venku sám snad naposled když byla ještě v kočárku...
Myslela jsem psychickou oporu, případně pomoc uklidit, co po něm zbude. Ideálně aby viděl, že pytle na odpadky jsou nachystané..
Nemůže mít klíče dcera? Asi ještě ne co.. tak pak co nejdřív bych mu je vzala. A i teď jen ty fakt nezbytné nutne
@pavlinar jednou se k tomu dokopu ale Red mám fakt na starosti jiný věci malý začíná škola musím zařídit nejdřív věci do školy ji to mě tak nějak zajímá víc než jestli on bude mít čistý trenky na dosah .. taky mě napadlo že dám klíče malý ale tím se nic nevyřeší je větší riziko že je ztratí a on by si prez její klidne mohl udělat svoje takže by to vyšlo na stejno
@lenkaro No, jestli s ni zustane, tak ta pipina na jeji zivot bude mit vliv, at se ti to libi nebo ne, to je bohuzel uskali rozchodu. On taky nebude moct vandrovat do toho, koho ty si jednou privedes. Pises, ze bud to ona pochopi, ze u tebe musi do vecera byt, nebo se na nej vysere. Ja si bohuzel myslim, ze je i nemene pravdepodobna varianta, ze se on vysere na tebe. Zadny soud mu neurci, kdy a kde s holkou ma byt. Aby sedel u tebe doma do noci, protoze mas takovou praci. Muze navrhnout stridavku ve dny, kdy jsi v praci, muze zadat o svereni do pece, kdyz ty se o ni sama nezvladas postarat… Certis se tu nad vsema variantama, jak to vyresit, ze to jinak nejde, nez takhle, ale ja bych se radeji pripravovala na to, ze nejake zmeny budu muset udelat. Protoze jestli si myslis, ze takovahle zenska bude chapat a akceptovat tvoji situaci na ukor sveho pohodli, to teda pochybuju.
Já t chápu takhle si to představuje on ze to ta pipina bude akceptovat a je mi jasný že jednou ji tam vezme jen chci aby pochopil že se před týdnem ani ne odstěhoval ode mě a ta malá to musí nějak vstřebat aby ji na to dal trochu času, ne aby ji odtahu k cizí tetě se kterou teď bydlí cizímu decku aby si na něj zvykla a pak se třeba rozjedou (to není ani mi přání ani nějaká žárlivost já už ho nechci ani za zlatý prase) a ona si ma zvykat znova že teta a dítě zas nebude? Je zvykla spát s někým v posteli on pro ni ani žádnou nemá to ji tam soupne někam na gauč? Samotnou vystrasenou ? Nerada bych aby se bála jít k tátovi ta malá potřebuje čas si zvyknout ale on mysli jen na sebe ma mozek v kalhotách a odmítá cokoliv řešit. Jeden den řekne že něco bude dodržovat a za dva dny to je problém... když nad tím přemýšlím možná by bylo nejlepší kdyby se na nad vysral a mi si nějak poradíme samy s příbuznými i když nechci aby přišla o tátu, než aby měla tátu kterej ji pro vlastní sobectví a spokojenost je schopný takhle dělat zmatek ještě větší než ma
On by se o ní nedokázal postarat sám možná nakrmit a tak jo ale co se týká školy úkolů doktorů a tak ..sám ma dislexii disgrafii a takový věci takže když sem já byla v práci a on s ní doma úkoly sem s ní psala v deset večer aby je měla hotové hrát s ní hry ho nebaví nemá na to trpělivost...a sama mi řekla že je rada ze sem se nikam neodstehovala já že by brečela od rána do večera. Ujistila sem ji ze já se nikam určitě od ní stěhovat nebudu

@jancazao teď vidím že až do 21, tak to nemůže být tak dlouho sama, to je jasný 😢