Nevlastní děti a péče o ně. Poraďte prosím
Dobrý den,dostala jsem se do zvlaštní situace našla jsem si partnera který má 6letou holčičku.Když jsme se poznávali malá byla uplně v pohodě byla ve střídavé péči a ten týden u nás byl super.Najednou se to začalo měnit chtěla už jen mě jako tetu na tátu skoro zapomínala a pak chtěla neustále k mamince.Musím napsat že maminka žije s další ženou a mají dost uvolněnou výchovu.Tak že po bojích kdy malá plakala atd...jsme se rozhodli že ji mamince necháme a bude k nám jezdít jen jednou za 14 dní.Jen netuším jestli je to správně jestli jsme někde neudělali chybu že jsme ji tam nechali i když víme že ta holka tam nebude mít žádný řád .
Možná právě rozpor mezi výchovou, pravidly, nejistotou pro holčičku je důvodem, proč najednou. Nebo se nechce o tátu dělit, s tebou.
Jako první by si měl sednout otec s matkou, probrat to.
Spatně asi napsané ale ona chce mne(tetu) ne otce.Ona nechce kvůli otci ne kvůli mě.Jasně že tam se i líbí víc když si může dělat co chce ale není to to špatný?
No asi ji ty Chlapy dělají problém ona si totiž myslí že žít se ženou je naprosto v pořádku a tak to má být jen to ještě všichni lidi nepochopili a tak se musí čekat než jim to dojde.
Tak ono žít se ženou JE v pořádku, byť to preferuje méně lidí, než heterosexuální pár.
Moje lesbické kamarádky vychovávají dceru (4 roky) a ta má v plánu se v dospělosti vdát za muže. Mužů se nebojí, nemá s nimi problém. Je otázka, jak k tomu přistupují mámy holčičky, které se týká dotaz zakladatelky, jestli si přes ni něco neřeší (ať už ve vztahu k mužům nebo k bývalému partnerovi). Ale taky to může být jen období...
Moje dcera to měla stejně.Tetu měla raději než tátu a proč?
Protože ona ji od malička krmila,koupala,česala,uspávala a hrála si s ní.Táta byl na vedlejší koleji.Neměla by se chyba hledat taky i u něj.Kolik času věnuje denně dceři?Víc než Ty a co kolem ní obstarává?
Co to vyřešilo,že jste ze střídavky přešli na 1x za 14dní?
Děti ve mění,co bylo v pořádku před tím,nemusí být teď?
A co je to uvolněná výchova??

ja by som sa poradila s detskou psychologickou