Nikdy mě nemiloval - čekáme miminko - mám zůstat?
Ahoj holky. Omlouvám se jestli to moc rozepíšu ale sem už bezradná nevím co dělat. Možna na konci má otazka vám přijde smesna nebo jako nesmys že to řešim tady,ale... Skoro rok se známe s ,přítelem, a momentálně sem ve 4.měsíci. Vim že me nemiluje, ale je to hrozne hodnej chlap a s miminkem být chce.Před 8 lety měl autonehodu s bývalou přítelkyní, která si z toho odnesla doživotní následky(poškození hlavy,učila se mluvit..) Cítí se podle mne hrozne vinnej, nedokaže se s tím srovnat je to už 8 let a byl celou dobu sám. Pořád i po takový době spolu telefonujou ona jen aby mu připomela jak ji je špatně a jak ma zničenej život a on jí z pocitu vinny jak se má a jestly neco nepotřebuje. Nedokazala sem se s tím smířit doteď, že zrejme na 1.miste nikdy nebudu... Je to typ chlapa který po takový době je zvyklej být sám delat domaci prace bez toho že by mu to vadilo a chce abych si miminko teda nechala.(po dlouhých dohadách) Ale nevim zda se vůbec někdy člověk dokáže smířit od samého začátku s tím, že Vás dotyčnej nemuluje, neobejme málo kdy mi říka hezky veci..spíme spolu v poslední době až když skoro škemrám :/...vím že táta by byl skvělej ale co já :( Já sem takovej typ člověka co vydrží hodně, ale zřejmě i s přibívajícima hormonama mi prostě schází láska, opora, to že ste pro nekoho důležitá (možná i sem ale nedá to najevo)
Mluvili sme o tom už milion krat přijde mi že nekterý veci ne hape vůbec a prej lasku si nemuzu vynutit což vim, ale vznikají tim konflikty :( stačilo by kdybych víc cítila, že sem taky důležitá v jeho živote. Asi sme moc rozdílný-on zůstal až přehnanej mílius na lidi a já když mě neco nastve tak i trochu zvýšim hlas..
Máte někdo podobnou zkušenost? Zustal ste nektera s chlapem jen kuli miminku co přijde na svět??
MOC DEKUJU ZA REAKCE 🙂
@tarra27 jo tak to je jiná, to bych neunesla. To bych tedy asi šla. On dělá jakoby všechno proto, aby to hezký co může mít poničil, jakoby to nedokáže přijímat. Ale ona je jistá hranice, kdy člověk může tonoucího podporovat, a od kdy už jede ke dnu v závěsu toho, koho se snažil zachránit...
@marily tak pokud už ti to takhle řekl na rovinu, že nebýt dítěte, tak s tebou není - tak s ním nebuď - to je přesně ten čas odejít :/ jestli se k tobě začal chovat ošklivě, jak píšeš, tak to lepší nebude. Je evidentní, že se v tom plácá, ale pokud do toho zatahuje i tebe - tak na nic nečekej - první příspěvek byl takový "pozitivní" a pokud byste dokázali jít do poradny, tak snad i řešitelný, ale pokud odmítá jakoukoliv pomoc a teď se začal chovat hnusně, tak nemáš důvod s takovým člověkem být - jsi teprve na začátku života a nemáš důvod si jej kazit s člověkem, který o tebe nestojí... nebyla bys šťastná a tvé mimi by tím pádem taky nebylo šťastné... mrzí mě to za tebe... třeba až odejdeš, tak si uvědomí o co přišel, ale takhle se k tobě chovat nesmí - rodiče, partneři mají držet při sobě proti celému světu a udělat domov svému dítěti, kde se nebude cítit zle, ale jedině dobře, myslíš, že v takovém prostředí, jaké vytváří tvůj přítel, když ti tohle říká, by se kdokoliv cítil dobře a v bezpečí??? Kvůli dítěti s ním nezůstávej - když to není dobré teď, už se to nezlepší... ale je to jen můj názor, všechno si musíš pořádně promyslet jen ty sama, nikdo z nás tady nebude za tebe žít tvůj život - ale názor ti sdělit můžeme 🙂 držím pěstičky, abys našla odvahu rozhodnout se tak, abys byla se svým rozhodnutím spokojená 🙂
Hormony jsou strašná věc. Mě kolem 6. měsíce přepadaly podobné myšlenky, že mě vůbec nemiluje, spát se mnou nechce, nevšímá si mě tolik jako dřív. Ale v podstatě to byly jen mé představy, možná obavy. Uvidíš, jak to bude dál. Držím palce.
@veverka1111 souhlas....ono to jde ruku v ruce i s tím, jakou doma delá atmosferu žena....pokud vyčítá a často se hádají, tak když odejde, jemu se paradoxne uleví.....ale pokud mají hezke zážitky a ona doma nevyhrává, tak mu bude joo smutno....a třeba se prbere....je to nekdy těžké....
já když jsem kdysi nemohla, a muj manžel yl na mě hodný, jen občas mel teda chování pro me nepochopitelne.....tak jsem odešla....a on se probral....nebo si uvedomil i co delal španě on....já jsem mela čas přemýšlet, že i já doma delala dusno občas zbytečně.....občas ne.....
dítě a ani svatba není koule u nohy, nadoživotí, do konce života....a pokud ji toto řekne, odešla bych asi...a pak se uvidí...

@tarra27 asi mi něco uniklo, co jí vykládá? Já tady na něj čtu samou chválu....něco jsem přehlídla?