Odejít od manžela, jak dál?
Ahoj,jelikoz nemam v okoli nikoho kdo by byl rozvedeny tak se obracim sem.Chi odejit od manzela,duvod jednoduchy nemiluji ho,je pro me spis dobry kamarad,navic miluji nekoho jineho,manzel vse vi,chce mi pomozt ale je to tezke.jak jste zacali vy? jak zvladate financne,jsem po rd a nemam jeste ani praci ☹
@ratatooy Nenašla jsem, kde to píšeš? A jestli je to tak, tak jsi udělala chybu a ted za ni budoe platit tvůj manžel a tvoje dítě? Hezky bys měla zaplatit ty - z lásky jsi si ho nebrala, ale z rozumu, tak s ním pěkně z rozumu i zůstan, ne? přece se nic nezměnilo.
Takže by ses měla zamyslet a hledat způsob, jak žít dál s ním. Když jsi ho předtím nemilovala a přesto jste spolu byli schopní spát, tak hádám by to ted neměl být takový problém, ne? A můžeš si přitom říkat dělám to pro štěstí dítěte ( v Anglii prý radily matky dcerám - zavři oči a mysli na slávu Anglie).
@anelamates 🙂))))
@anelamates no prave jsem s nim moc schopna spat nebyla,nas prvni sex si pamatuju do dneska kdy jsem si prave rikala zavru oci a preziju to,vzdyt je jinak fajn.
no tak zavři oči zase a drž. Za to, že jsi mírně řečeno hloupá, musíš zaplatit jenom ty. Tvůj muž ani tvoje dítě za to platit přece nemusí.
@anelamates no a proto treba vydrzim ale pujdu i tam kde me to bude bavit ze
@ratatooy s tatkou male bezmala devet let. S tim novym jsem zacla max 14 dni pred mym odchodem. Jak pisu on nebyl duvod ale impuls. Nicmene ted po pul roce vidim ze jsem nejspis hzsa hloupa co se nudila a nevazila di dobreho bydla. No az zpetne vidim opet kvality taty male a zbydou mi jen oci pro plac. Ale treba taky ne. Jen ted mi dobre neni a svuj ofchod spatruji jako chybu. Ublizila jsem vsem a s tim se blbe zije. Ja jsem rada aspon ua go ze tatka male je rozumny muzsky a i mi paha coz jse teda necekala. Zvaz to poradne
@barulina jako kvalitu taty vidim take,lepsiho otce by nemohli mit,ale neznamena ze kdyz mi spolu nebudem schopni vydrzet ze na tom musi byt deti spatne,pokud bych odesla chtela bych bydlet tak blizko aby jsme se mohli u deti stridat jak bude potreba kvuli praci,aby mohli i kdykoliv za babickou.
@ratatooy Tak to budou mít prima, to je teda pravda. Kór s tatínkem, kterého maminka zná dokonce přes půl roku! To bude super! Nebo je budete navštěvovat bez milence? Co když se muž přestěhuje za novou ženou-jak to potom bude? Nějak jsem asi mimo-asi to beru moc vážně-znali jsme se 7 let, než jsme měli 1. dceru a nedovedu si představit bydlet s někým po 7 měsících. No 100 let za opicemi...Čti, co píše barulina- dokonce tady přiznala svoje vnitřní pocity, aby Ti sdělila, že fakt blbneš-víc se dá už těžko udělat.
@ratatooy Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Očividně na vašem manželství pracovat nechceš, ani se o to pokusit. Takže si najdi pořádnou práci, pronajmi si byt a odstěhuj se. Když zůstaneš s chlapem, kterýho si schválně zhnusuješ, abys s ním nemusela být, tak budeš něšťastná. Když odejdeš, tak budeš taky nešťastná, až ti dojde, žes to kolosálně pos*ala. Ale alespoň to bude jen tvůj vlastní p*ůser a nebudeš to moct házet na nikoho jinýho.
@ratatooy Jestli si myslíš, že jinde je tráva zelenější, tak jsi sakra na omylu. Jednu dobrou věc ale udělat můžeš: dej svému manželovi šanci, aby si našel slušnou, hodnou ženu, nech mu děti, seber si svých pět švestek a jdi žít. Takovej sobec jako Ty by vůbec neměl rodinu zakládat, když už se stalo, tak ať ty děti tolik netrpí. Střídáním "tatínků" jim fakt pomůžeš.
@ratatooy No a?
@nutricnihodnota ja si ho ale schvalne neshnusuji,to tak proste je,holej fakt
@ratatooy Ale samozřejmě, že zhnusuješ. Alespoň z toho, co jsi tady napsala. Tobě se vůbec nechce, na tom něco měnit, prostě ses rozhodla a basta. Furt dokola píšeš, jak jsi upřímná, ale tak to není, jsi jen líná a pohodlná.
@nutricnihodnota tak to by me zajimalo jak si ho zhnusuji?
@nutricnihodnota jestli jsis nevsimla tak hazim vinnu na sebe i kdyz bych nemusela

@ratatooy Ale jsou-třeba řešíš plno věcí kolem dětí-a potřebuješ dobrého tátu-mužský přístup, vzor-na řadu věcí nestačíme.už to beru i podle dcery-19 a druhá 16 let-tam už třeba i to, že se spolužačky ve škole navzájem řežou-to je příklad z poslední doby. Chce to pak řešit hned, řekne si k tomu své táta, okamžitě, asi by za ním do vedl. bytu neletěla-je to s tátou doma jednodušší.Ona nemusí souhlasit s názory cizího. Vlastní ji zná líp, líp se o tom diskutuje.