icon

Odepisování s přítelovou známou na dorty: Je důvod k obavám?

15. led 2024

Spousta z vás mě teď ukamenuje, odsoudi a docela i pravem...
Z předchozího manželství jsem si odnesla pár modřin, desítky nevěr z manzelovy strany a tím pádem i nedůvěru k lidem zejména k chlapům. Teď mám 4 roky přítele,máme spolu mimco. Chlap je skvělé, nikdy jsem se nenela podezření ze by me podváděl ani si nemyslím že by byl ten typ. Ale...duveruj ale proveruj. Jeho dlouholetej kámoš má manželku která pece dorty a my u ní vždy objednáváme. Vždy to s ní vyřizuje chlap a já blbec jsem ze zvědavosti vlezla do jeho telefonu abych si asi ověřila že se nemusím bát...jenže krom objednávání dortu pro malou tam konverzace pokračovala. Týden po ,, jejim" dortu jsme dělali další oslavu a chlap se rozhodl že něco upece sám a tak zkoušel bábovku. Ještě ten večer to vyfotil a poslal ji to aby se pochlubil, ona mu napsala že je skvělej a on že ne, že to priste necha radsi na ni ze se zdrcla anebo že se staví na odbornou konzultaci k ní. Jsem z toho teď zmatená. Nejradši bych mu to řekla a vysvětlila si to nějak,ale nemůžu mu přiznat že jsem vlezla do telefonu. Co byste si o tom myslely holky vy?

Strana
z2
misa_pise
16. led 2024

I kdyby to byl flirt, tak mi tohle přijde fakt nevinný. Člověk nemůže toho druhého hlídat na každém kroku, bát s každého "zaflirtivání", to by se zbláznil.

irmamala
16. led 2024

@l_ ale porad jde o to, ze to neni jeho kamaradka, ale zena jeho kamarada🙂 Nebo alespon z toho prispevku nevyplyva, ze by se spolu mimo dort kamaradili🙂. My napriklad mame s jinymi pary skupinove konverzace, kde takove veci sdilime. Nebo kdyz jsem neco potrebovala resit se sousedem, manzelovi jsem rekla, psala jsem si se Zdendou ohledne popelnic a rekl mi, ze je to tak a tak. Taky mi obcas napise nejaky kolega nebo stara laska, jak se mam, k narozeninam apod. A verim, ze manzelovi taky. Ale napisu co noveho, poprejem si hodne stesti a debata konci. Muj sef je po 15-ti letech uz spise kamarad, napisem si i soukrome a nemam problem to pred manzel cist a odepisovat. Ale napsat nekamaradce, ze se stavim, ja v tom vidim zaminku. Takova ta klasicka finta, pisu to jako srandu, ale kdybys to videla stejne, tak to myslim vazne😀

irmamala
16. led 2024

@misa_pise ona kazda nevera zacina malym flirtem🙂 Ale jasne, proto pisu, ze je lepsi po nicem nepatrat. Jen jsem mela potrebu se pani zastat, ze zas takovej magor, ktery by se mel lecit, rozhodne neni🙂

l_
16. led 2024

@irmamala asi ziju uz jinak no.. bohudik.. casy kdy jsem nesmela.z baraku, protoze jsem hned s*ukala jinde apod jsou pryc.. a vis kam me tyhle reci dovedli? Do postele jinymu 😎 proc ne, kdyz uz to posloucham, at je to aspon pravda ze..
Ted nastesti mam chlapa, ktery mi veri, ja verim jemu.. a klidne me posle ke kamosovi na pivo, kdyz on ma odpoledni.. a jeste je takovej, ze tam pro me pak dojede 😎
A vis co? Kdo chce zahnout proste zahne.. a nez resit co by kdyby, budu radsi makat na vztahu, to je uzitecnejsi..

l_
16. led 2024

@irmamala ale ne kazdy flirt znamena neveru 🤦🏻‍♀️

Ja bych nesmela ani do prace, protoze ryze chlapsky kolektiv a ja 🙈 tlama vedle tlamy, dvojsmysl vedle narazky 🙈

linusha
16. led 2024

Toto je jen tlachání a možná trošku lehká lichotka za kterou nic není.

autor
16. led 2024

@irmamala dekuju🙂😸

autor
16. led 2024

Není to vyloženě jeho kamarádka. Jde o manželku jeho kamaráda. Jednou u nás byli celá rodina na oslavě a já ji viděla poprvé v životě. Já nemám nic proti tomu když mu napíše kamarádka z party, ale tahle není z party, je to manželka kámoše kterej je mimochodem hroznej debil-za me

irmamala
16. led 2024

@l_ Holka my se porad bavime uplne o necem jinem. Ja prece nerikam, ze na nej ma nastoupit s valeckem, nebo ze si maji stat nonstop za zadkem. Jak jsem psala nekolikrat, je lepsi po techto vecech nepatrat a nechat se navzajem zit. Ale kdyz jsem cetla, jak autorce kazda pise, ze je blazen a ma se jit lecit, tak me hned napadlo - stastne zeny, ktere s timto nemaji zadnou zkusenost🙂 Protoze pokud clovek neni chorobny paranoik, tak vetsinou vyciti, ze neco neni uplne koser. Ja sama jsem nikdy nebyla v podezreni nepravem a stejne tak ja, kdyz jsem citila, ze neco smrdi, jsem se nemylila. Pokud by autorka vedela, ze ma kamaradky a zname, s kterymi si bezne pise, asi by zadne podezreni nepojala🤷‍♀️

sonaxoxo
16. led 2024

Vidím tam jasný flirt, nejméně je mu paní sympatická.Do tel. příště nelézt.

misa_pise
16. led 2024

@irmamala rozhodně ne každá nevěra začíná malým flirtem a ne každý malý flirt končí nevěrou. A podezírání, nedůvěra a narušování soukromí (byť po minulých zkušenostech dokážu ten strach pochopit, protože jsem to zažila) je cesta do pekel a ten vztah může poznamenat mnohem víc než něco, co možná trochu vzdáleně zavání flirtem se ženou kamaráda.

l_
16. led 2024

@misa_pise jojo.. bud clovek veri nebo neveri.. a jak neveri, jde to vse dopr... Ale casto neduvera v druheho jde ruku v ruce s neduverou v sebe.. nebo nizkym sebevedomym apod.. proto od zacatku radime, aby zadavatelka resila sebe.. kvuli sobe predevsim.. a aby si nepo...vztah..

xer
19. led 2024

A kdyby sel s ni na konzultaci na kafe to by to vadilo? Kdyz by ti rekl hele dneska prijdu domu pozdeji jdu s xy na kafe.🤷‍♀️
Myslim ze kdyby s ni neco mel byla by ta konverzace jina.

lucie_1986
19. led 2024

Me by teda zajimalo, zda dotycna pani v smsce neco odpovedela nebo uz ne 😄 Jinak jak uz bylo receno, do telefonu opravdu nelezt. Temer vzdy se da neco "najit", nasledne si spatne vylozit atd. Uplne heslem "duveruj, ale proveruj" bych se neridila 😃

swan42
19. led 2024

@l_ mozna bys na sobe mela zapracovat ty, timhle stylem se bavit s temer cizimi lidmi, navic dospely lidi po tricitce (a ne v puberte) fakt neni uplne normalni 🤷‍♀️

A nejsem travenim casu v muzskym kolektivu netknuta, naopak, tvori asi 90% myho casu. Takze o komunikaci v tomhle prostredi neco malo vim.
A ano, ja i manzel si muzeme na kafe s kym chceme a nekdy me taky u kamarada vyzvedne.
Ale aby chlap psal manzelce svyho kamose, kterou videl sotva parkrat a s nejvetsi pravdepodobnosti jen za jeho pritomnosti ze se u ni stavi na konzultaci kvuli pitomy babovce se kterou mu poradi kdokoli jinej,neni nevinný.
Navic-jaka pekarka? Jakej odbornik? To ctes kde ze je vyucena cukrarka? Kazda druha zacne na matersky pect dorty a odbornika to z ni nedela 🤷‍♀️

Souhlas s @irmamala

pavca1982
19. led 2024

Tohle všeobecně má každý trochu jinak nastavené. Někdo to ve vztahu má a někdo vůbec. U nás manžel rozhodně nemá kamarádky a já nemám kamarády. Takhle mi to doma nevedeme a nechceme.Někdo tohle toleruje a má to tak. Takže to je spíš o tom, jak to máte Vy? Pokud nula a teď tohle, tak je to náznak jeho potřeby flirtu. 🤷‍♀️Tady co člověk, to názor to je marný.

autor
20. led 2024

Holky já nevím. Asi si jen potřeboval zvednout ego. Možná fakt o nic nešlo,nicméně nahlodana jsem pořád. Kdyby řekl že s ní jde na kafe tak popravdě nevím jak bych reagovala. Jak ho znám, řekl by že půjdeme všichni...pokud by chtěl sám to by bylo divný a nikdo mi to nevymluvi. Nicméně jsme teď řešili budoucnost, nejsme zatim svoji, chtěl abych si nahlásila tady trvalý bydliště a chce na mě přepsat část baráku, což mi celkem napovídá, že kdyby měl v plánu nějaký techtle mechtle který by ohrozily nás vztah a rodinu,tak by tohle asi nechtel..

misa_pise
20. led 2024

Zkus vidět ty dobré věci, ty činy, které tě mohou utvrdit v tom, že se tebou počítá do budoucna a miluje tě. Ten přepis domu je velký důkaz, chce s tebou být !!!Zkus se netrápit tím, že by tě mohl podvést, když bude chtít, udělá to a ty tomu nijak nezabráníš, jen se utrápíš. Nedal ti jediný důvod mu nevěřit!!! Byla to jen bábovka, neposlal jí fotku svého bicepsu nebo ještě něčeho jiného🤦(když jsem byla na seznamce, tak mi jich přišlo, od ženatých, zadaných, bábovka je fakt nevinná😉).. l kdyby si nakrásno honil ego, tak skrz bábovku je to to nejmenší zlo🤣🤣🤣. Jako nemůžeš ho hlídat na každém kroku, nemůžeš ho mít pod kontrolou. Nikdy se nedozvíš na kolik prodavaček se v obchodě usmál, kolika kolegyním pochválil nový účes. A je to jedno, je s tebou, miluje tě a na tomhle opravdu nezáleží. Ty se utrápíš, pokud budeš řešit každou bábovku a zničíš tak to hezký, co mezi vámi je. Tohle žádného chlapa nebude bavit, aby měl za zády stíhačku, co mu nedovolí poslat smsku ani o bábovce.

autor
20. led 2024

@misa_pise já vím že nevěře se zabránit nedá, když člověk chce podvest, tak způsob najde vždy. Jak říkám, jinak je to uzasnej chlap, nikdy mi nedal záminku zarlit, tohle bylo 1x a snad fakt o nic nešlo. Je fakt že poslat ji fotku sebe nebo něco by bylo uplne něco jinyho😅

misa_pise
20. led 2024

Vím, jak nevěra bolí a jak může ovlivnit budoucí vztahy. Ten strach je hrozný. Ale nenech se jím pohltit, zničíš si tím to, co funguje a o co určitě přijít nechceš. Máš kvalitní vztah, chlapa, který tě miluje!!!

autor
20. led 2024

@misa_pise dekuju 🌷

magdaveselkova
20. led 2024

Ne ne 😂😂😂

kkacca
20. led 2024

Není buchta jako buchta😂

swan42
20. led 2024

@anonym nekoho flirt zaboli, nekoho nechava v klidu. A kazdy flirt nemusi znamenat, ze s ni chce mit neco vic. Podle me velka cast chlapu ma potrebu si flirtovanim hladit svy ego, presne jak pises.
Snazila bych se taky videt to hezky a netrapit se tim 🙂

lilian2111
20. led 2024

@kkacca 😂😂😂

Strana
z2