Opustil mě v 10tt
Ahoj holky,
Jsem v 10tt a ppustil me pritel ☹ byli jsme spolu skoro 3 roky, za celou tu dobu jsme prozili 2x zamlkle tehotenstvi a ted kdyz se to konecne povedlo, tak se na me vykaslal.
Obcas jsme meli nejake hadky, ale posledni dobou se mi zda, ze to bylo v pohode, az na nas intimni zivot, protoze mi byvalo posledni dobou opravdu zle, tk jsme spolu moc nespali, ale s tim snad musel pocitat, kdyz jsem tehotna, ne?
Nevim jak dal ☹
@sarka91 ahoj, premyslim, co napsat, ale prvni, co me napada je, ze je dobre, ze takovy srab ti odesel ze zivota. Lepsi drive, nez kdybys s nim promarnila jeste nejaky cas. Ale je mi jasne, ze se mi to keca..
Takze v prvni rade pisu, ze je mi to lito. Musel to byt sok.
Jak svuj odchod zduvodnil? Chtela bys ho zpatky? Myslis, ze je sance, aby se vratil? A jak jste na tom po prakticke strance, nejsi na nem zavisla treba financne? Ale kazdopadne.. ted je nejdulezitejsi to, ze cekas prcka. Zkus se zamerit na to, ze do tretice vseho dobreho a uzit si to. Bud s temi, co te maji radi a co ti davaji, ne berou. Drzim Ti palce!!
@sarka91 To je mi moc líto. Hlavně se nestresuj a soustred se na miminko. Stres by prckovi jen ublížil. A třeba se ještě vše vysvětlí. 🙂
To je mi moc líto, ale třeba se ještě umoudří, po delší době, kdy jste byli jen vy dva se třeba jen lekl, že to nabourá váš život a uvědomí si, že udělal blbost. A pokud ne, nestojí za to trápení a ty se soustřeď na miminko a na sebe. Hodně sil! Mmch, on ti žádný důvod neřekl? Prostě se jen sbalil a odešel?
Je mi to moc líto ☹ Nedokážu si představit samu sebe v takové situaci. Otázka je jestli to zvládneš bez něj, myslím po finanční stránce, jestli ti třeba pomůžou rodiče. Pokud ano, tak se soustřed jen na to maličké a užívej si těhotenství.
Jak opustil? Kvůli nedostatku sexu? Co to přesně znamená?? Z toho, jak to popisuješ mi přijde přítel docela nevyzrálý... nezůstalo něco nenapsáno?
smím se zeptat na váš i přítelův věk??
každopadně doufam že je to jen chvilkové že jste se třeba včera rafli a on odešel a dneska se všechno vyřídí...
Holky, jste moc hodne. Zatim si vubec nedokazu predstavit co budu dal delat. Pritel jezdi pracovat do nemecka takze jezdi domu jenom na kazdy druhy vikend domu, protoze to ma daleko. Vcera se opil a zacal mi vycitat proc jsem to dite s nim chtela a tak, pritom jsme na to museli byt dva, tak jaky ja chtela? On mi celkove moc neduveruje, mysli si ze ho podvadim, pritom jsem nikdy o zadneho jineho chlapa nestala, myslim si, ze v tomto veku (jemu 36, me 25) by mel mit uz rozum, pritom si opil a chova se jako nejaky pubertak, nez aby se to vyresilo az prijede domu, tak to vyresi takto po telefonu. No financne, protoze jsem na rizikovem od zacatku, tak mam jenom penize ze socky, bydleli jsme v podnajmu, ktery je psany na pritele, takze se budu muset vystehovat, protoze nevim z. Eho bych to utahla. Z rodony to jeste nikdo nevi, protoze jsme cekali az skonci prvni trimestr, aby jsme meli trosku jistotu, ze to neskonci tak jako uz 2x predtim..
@sarka91 a proč myslíš, že je to definitivní z jeho strany? Chápu, že si rozhozená, ale nějaké opilecké výlevy bych nebrala v potaz, vůbec bych nereagovala. Tohle je téma na debatu u stolu, ne po telefonu a navíc s nějakým promile v krvi... Měj rozum aspoň ty a srovnej ho trošku. Nicméně si myslím, že šťastná volba partnera to asi nebyla :( Držím pěsti, ať to vše ustojíš a ať se to nějak rozumně vyřeší...
@sarka91 Jejda a kde je ted? Nebo na tom trvá i za střízliva?
@sarka91 takze se opil a zavolal ti, ze konec.. to je hrdina! Ale pockej, az vystrizlivi, vsechno mu muze dojit a prijde s prosikem. Otazka je, zda bys ho po takove zkusenosti prijala zpet. Stejne az se vrati, budete si muset sednout a probrat co bydleni a jak si to vlastne predstavuje. Kdy se ma vratit?
@zuzineckah rika se ze prece ve vine je pravda, takze mi prijde, ze se k tomu odhodlaval uz nejakou dobu a az se opil tak to udelal, nevim co si myslet..
@andreaandrejka porad je opily, vystrizlivy az zitra kdy ma jit do prace mi prijde.
@nazka ano, presne tak opil se a zacal vypisovat. Vratit se ma v patek.
@sarka91 Víš co? Tak ho nech, at se z toho vyspí blbec jeden,třeba si pak ani nebude pamatovat co všechno ti řekl. Oni toho chlapi v opilosti nakecají a pak z toho nic neví a ještě se hrozně diví,když jim to připomeneš.
neboj to bude ok ... buhvi co se mu vlastně v hlavě děje...
@sarka91 ve víně je i kupa zbytečné odvahy a upřímnosti... Ať už je to ale cokoliv, tohle jsou silná slova a rozhodně bych se nesmířila s tím, že mi je servíruje ožralý a přes sms. Napsala bych mu jediné, že tyhle jeho žvásty ukládáš, aby vaše dítě vidělo, jakého má hrdinu tátu! (Samozřejmě, že je dítěti nikdy neukážeš, ale chlapskou hrdost a ješitnost by to podráždit mohlo). A to by bylo to poslední, co bych napsala. Víc bych ani nezvedla telefon, kdyby volal. Řešila bych vše až osobně.
@andreaandrejka
@denousek
@zuzineckah
Moc vam dekuju holky za povzbudiva slova, opravdu je to hrdina, ze v takovemto veku a po 3 letech vztahu se vzmuze jenom na to co se vzmohl, psat mu nebudu a uvidim jak to bude az vystrizlivi a vsechno mu snad dojde...
já myslím, že se zalekl..když je doma víkend za 14dní, tak si ho s tebou užil, zábava, ne zodpovědnost..
Třeba se jen bojí změny, jak ted dál, pracovat dál pryč = nosit peníze, ale nevídat své dítě, nechat vše na tobě..nebo měnit práci, hledat ji..žili jste spolu, nějak nastálo, každý den, nebo jen ty víkendy?
Spíš mu to vyhovovalo, jak to je..
Ted je na něm, jak se zachová, jestli se omluví, já myslím, že jo.
@sarka91 no ve vine je pravda... asi jak u koho.. muj byvaly se co pul rok ozral a nevedel, zda se chce vazat. Druhy den vzdy litoval a cely pul rok L svaty. Po trech letech mi dosla trpelivost a po poslednim vylevu mu rekla, ze toho mam uz dost. Uhanel me pak jeste dva roky. Vim, ze me miloval, ale nejakym jeho zvlastnim zpusobem mu vzdycky preskocilo. A do zivota to nebylo, aspon ne klidneho 🙂
Nedelej zavery. Pockej, az prijede. Ani mu nereaguj na telefon. At si to vyzere. A pak si s nim v klidu sedni a prober to. I to, co ho vedlo k tomuhle rozhodnuti. A treba zjistite, ze z toho je spolecna cesta ven. Prala bych ti to. Musite mluvit, mluvit a mluvit. To je zaklad.
@lv kdyz jsme se dali dohromady, tak 3 mesice jezdil do nemecka a jezdil domu na vikendy, potom si nasel praci tady a byli jsme spolu kazdy den, ted zacal jezdit pryc asi pred 6ti tydny, aby vydelal nejake penize a potom mohl byt zase s nama doma.
@nazka snazim se nereagovat, i kdyz vim ze porad pise, kdyby byl strizlivy, tak mu odepisu, ale takto budu cekat az prijede domu a bude pri smyslech 🙂
@nazka ze jsem ho zklamala, protoze jsem vcera vecer jela k nasim, abych nebyla porad sama, coz teda nechapu, protoze by mohl byt v klidu, ze pokud se mi udela spatne neboneco tak se o mne ma momentalne kdo postarat, misto toho mi to vycita, on s myma rodicema moc nevychazi, s jeho rodici se nebavi vubec.. Byl z toho uplne na dne, sedeli jsme vedle sebe, on me objimal a breceli jsme oba, fakt ho to hrozne vzalo.
Ja vim, nejak to dopadne, jsem zvedava jak, uvidime, ukaze cas 🙂
Chtela jsi dite do vztahu, kde ti muz neduveruje? Kde pije? A co jsi od toho ocekavala?
Tedy...přítel už je dávno dospělej chlap, kterej by to měl mít v hlavě srovnaný...Nechápu, jak se mohl takhle vysrabit...Možná to byl jen nějakej opileckej výlev, jak psaly holky, nicméně o něčem to vypovídá...přinejmenším o tom, že dostal prostě a jednoduše strach...Nenechala bych si ale diktovat, jestli a kdy můžeš navštěvovat rodiče...Partner bude asi poměrně komplikovaná osobnost, když nevychází se svými rodiči, ani s těmi tvými...Já si myslím, že je velká šance, že si to ještě srovná v hlavě a nakonec se umoudří...je to pro něj velká změna, velká zodpovědnost...založení rodiny je vlastně asi ta největší zodpovědnost, jakou člověk může mít - už se nestará jen o sebe, ale zodpovídá za jiného človíčka a hodně věcí se tomu musí podřídit...Ještě nepanikař a nedělej definitivní závěry, dokud si s přítelem nepromluvíte z oka do oka...Drž se. Přeju hodně štěstí, ať přítel dostane rozum a ať to ustojíte.
Ahoj, moc mě mrzí, co tě potkalo.... také jsme bez tatínka od 5.měsíce těhotenství po 2,5 letém vztahu.. ničeho se neboj, pokud se tatínek neprobere, není to žádná katastrofa zůstat s dítětem sama... dcerka má 2,5 roků a jsme více než spokojené, lepší než žít s blbcem... máš rodinu a nějaké kamarádky, co ti mohou občas pomoci?
@carmilla pritel prave uz jedno dite ma 7mi letou dceru, z predchoziho vztahu (byli spolu 11 let a protoze celou tu dobu jezdil pryc, tak si byvala nasla jineho a vztah s mym pritelem ukoncila) takze si myslim, ze strach z miminka nema, ale kdovi co se mu honi hlavou..
@siiia jsi sikovna, ze jso to zvladla, ja si to v tuhle chvili vubec neumim predstavit, kamaradky mam, rodice nastesti taky, cas zahoji vsechny rany.. 🙂
@sarka91 četla jsem až potom celou diskuzi... zachoval se jako vůl, ale myslím, že není vše ztracené... podle mne zazmatkoval, ale šanci pořád máte 🙂 určitě se nakonec na prcka bude těšit s tebou... 🙂 drž se a ani kdyby náhodou to nedopadlo, nevěš hlavu, ono to jde i bez těch chlapů a nouzi o ně mít nebudeš ani s prckem 🙂 jen já jsem taková vybíravá haha 😀
@siiia to je pochopitelne, uz nevybiras partnera jenom pro sebe, ale taky tatinka pro malou 🙂 ja si vubec nedokazu predstavit, ze vsechny ty velky ultrazvuky budu absolvovat sama co reknu, kfyz se budou ptat na tatinka, nikdo se nebude tulit s mym rostoucim briskem, u porodu budu sama, s kocarkem budu chodit sama, na vsechno budu sama ☹
Na tohle se strasne tezko hledaji slova utechy. Z toho co jsem cetla... myslim, ze vzhledem k jeho predchozimu vztahu ma tendence prirovnavat te k jeho byvale. Ona si nekoho nasla kdyz jezdil pryc tak ty asi taky. V tu dobu kdy zacal jezdit pryc se vam to zrovna povedlo. Buh vi kam az se ve svych teoriich dostal. Otazka je jak k tomu bude pristupovat az vystrizlivi. Taky je otazka jestli chces mit za otce pro svoje dite nekoho kdo se - ikdyz vyjimecne - chova takhle. Nadeji na vztah tam stale jeste vidim ikdyz tohle ho cely zmeni at chcete nebo ne. Na druhou stranu ikdyby jste teda sli od sebe verim ze se o sve dite zvladnes postarat ikdyz to nebude lehke a vychovas z ni/nej slusneho cloveka. Chapu, ze je to cerstve a vsechno te mrzi. Nicmene verim, ze to zvladnes. S briskem se budes preci tulit ty, nez se bude ptat na tatu tak vymyslis co mu reknes az nebudes mit horkou hlavu a u porodu budes myslet na to, ze uz jde konecne za tebou laska na prvni pohled, ktera te bude milovat do konce zivota.

Jejda.. To je blba situace, treba jen dostal strach, ze se vam to opravdu povedlo. Jinak teda, kdyz uz se vam to povedlo, tak byste se mela soustredit na prcka. Chlapu beha po svete dost. Budte s rodinou kamarady. Drzim palce...