icon

Ozývají se vám babičky na narozeniny?

11. srp 2024

Kdyz mate treba narozeniny, ozvou se vam, napisou, zavolaji?

holkadonepohody
11. srp 2024

Babičku už nemám ani jednu, ale dříve ano ❤️

uzivatelkapetra
11. srp 2024

Ano mám jen jednu babičku, nula dědů a ta zavolá. Ale zase asi kdyby nebydlela s mojí mamkou, tak by možná zapomněla

martt
11. srp 2024

Moje babička ne neumí moc s telefonem a psat zprávy už vůbec ne. Ale ja za ni jezdím každou neděli. Takže když si vzpomene, že jsem měla narozeniny tak mi poblahopřeje osobně.

malazena
11. srp 2024

Ne, nikdy. Ale nevadí mi to.

veroniquecz
11. srp 2024

Jedna ano, druhá ne.

izz76
11. srp 2024

My se za účelem oslavy narozenin schazime,takže babicky mi popraly při té příležitosti. Nevolaly mi a psát se na mobilu nenaucily. Já mám,ale jednu babičku už skoro stoletou a druha nežije.

lucie7411
11. srp 2024

Posila pohled❤️❤️❤️

martulka88
11. srp 2024

Babičky již nemám přes 10 let, ale prateta (babičky ségra), vždy na mé, manžela a i syna narozky a svátek se vždy ozve. A tak aj my. Zrovna jedeme z vílendu od ní, kde oslavovala 80 (máme ji skoro 300km daleko). Co není babička, tak k ní jednou ročně jedeme (naši častěji). Jinak my jsme v kontaktu nejen po mobilu, ale na FB máme naši rodinnou skupinku (má rodina, ségry rodina, teta a moji rodiče) a ona vidí neustále naše děti na fotkách či videích. Ona je pro nás taková adoptivní babička.

klokanka31
11. srp 2024

Když babička žila, tak většinou volala/posílala pohled. Děda vždycky.

makovice88
11. srp 2024

Obe babicky mi bud zavolaji nebo napisou sms.

mutsynka
11. srp 2024

Už nemám ani jednu babičku. Jedné babičce jsme byli s bráchou total u pr… . Ta i když náhodou přijela v den mých narozenin, tak mi sotva popřála a druhá, moje milovaná babička, posílala pohledy a potom co měla mobil, tak vždy den před narozeninama, svátkem,.. ještě i zavolala. Dřív jsem si vždy řekla, hmmm, pohled no a hodila do šuplíku. Co bych dnes za takový pohled dala 😪 je to 6 let a pořád mi babička strašně moc chybí.

holubinka
11. srp 2024

Ano, pošle pohled nebo zavolá.

daisymaminka
11. srp 2024

Babička už je 3 roky v nebi, zemřela v 92 letech a vždy si k narozeninám, svátku vzpomněla. Dokonce i na apríla si nezapomněla vystřelit a každý rok ve středu před Velikonocemi mi přála k mému dni (škaredá středa). 🤗

Co se týče babiček mě dcery, tedy mé mamky a tchyně, tak vždy si vzpomenou. Jak na narozky svých dětí, tak i vnuků.

barumrallyebum
11. srp 2024

Ano, pise mi, resp mi zavola popreje a tak jednou za dva mesice nas vsechny zve na obed.

denisa1234567890
11. srp 2024

Už nemám ani jednu babičku, ale ráda vzpomínám na to, jak mi jedna moje vždy napsala jako první sms, hned první minuty v den mých narozenin. Mám jí zapamatovanou, jak sedí pozdě večer v kuchyni, kouří, luští křížovku a v rádiu poslouchá takový ty divadelní hry❤️ dodnes mám v úložišti její poslední přání k mým narozkám, dodnes mám v telefonu uloženo její číslo. Je to už 9 let, co tu není. Druhá babča posílala pohlednice, obdivuju, jak to vždy vypočítala, aby mi přišla poštou právě v ten den. Druhá babička tu fyzicky není 2 roky, mentálně asi 6. Jsou to jedny z nejzásadnejších spomínek na ně, vždy na mně mysleli a přáli mi všecho nejlepší🥰 Teď im přeju já všecho nejlepší do nebe❤️

marry94
12. srp 2024

Pravidelně jsi s babickou volám (je to pro ni jednodušší nez psat)a jezdim za ní je pro mě srdcova záležitost

martinka0209
13. srp 2024

Ne moje babička nás odřízla úplně nepíše, nezavolá,já když ji zavolala,tak byla nadšená a mě postupně bylo líto,že si na mě nevzpomene a já musím ,takže letos jsem ji poprvé nezavolala k narozeninám ani k svátku ,ale je mi to líto☹️,hlavně že jezdí na výlety s přáteli někam daleko a s mými rodiči kdyby jela má 100 výmluv a pořád si hraji s myšlenkou jestli ji nemám zavolat já a promluvit si s ní ☹️

sfet
20. srp 2024

Ne, nikdy.

felis
20. srp 2024

Když ještě žila, tak ano. A dokud jí to myslelo, tak se zajímala, jak se mám a jak se má i pravnučka.
Heleď, ono je to o nastavení v každé rodině, o vztazích... my máme prostě hezké a pevné vztahy. Mezi sourozenci se často vídáme, slavíme svátky (Vánoční i jmenné), narozeniny, jezdíme spolu na dovolenou... a stejně tak to měla i mamka s těmi svými, takže se vídáme i se širší rodinou (tetičky, strejdové, sestřenky, bratranci, děti sestřenic a bratranců našich rodičů, atd.), ale vím, že jsme v tomhle v dnešní době hodně výjimeční.

junetule
20. srp 2024

My jsme mala rodina, ja jedinacek, tak mame blizky vztah. S babickou si volame kazdy den a v lete o vikendu se schazime na chalupe, v zime je to horsi, to jezdime spise k ni, aby nemusela ona cestovat dve hodiny s prestupem.