Padla jsem na dno. Prosím, poradíte?

miley13
3. bře 2020

Ahojte.Prezivam tezky obdobi...rozesli jsme se s pritelem...Meli jsme byt spolu,auto,veci...planovali jsme svadbu...jenom ze prisli problemy,ja jsem delala hodne chyb,proste jsem se nejak “utrhla”a zacla jsem se chovat ja pubertacka...pritele moc miluju ale rekl ze uz mi sanci neda,protoze je to porad to samy dokola a ze uz mi neveri,ze se to nekdy zmeni:( ted jsem si to uvedomila vsechno kdyz jsem ho ztratila jak jsem byla hloupa a nevazila jsi co mam:( kdyz jsem se opila delala jsem hodne veliky hroty,uplne zbytecne:( chtel cas na rozmyslenou a poslal me domu k nasim,jenom ze ja po 4 dnech jsem to nevydrzela a psala mu jestli jsme jeste spolu...rikal mi,ze na nej tlacim ale ja byla hodne psychicky na tom spatne a chtela jsem at jse vyjadri...rekl mi ze je konec jen tak pres zpravy...tak jsem sedla na vlak a jela 7 hodin o nej bojovat,rikala jsem mu ze ho moc miluju a nechci ztratit ale uz mi neverim,ze jsem si neco uvedomila:((((rekl mi ze uz me nemiluje ale jeste pred 5 dnama rikal ze jo ,ze me miluje moc....

miley13
autor
3. bře 2020

Myslite,ze jse da takhle rychle ztratit cit v cloveku?rikal mi ze ztratil cit obecne,ze se stalo toho moc...byly tak problemy “v hlave “i z jeho ztrany...(ztratil pracu,penize,prestal ze dne na den hulit travu)...ja ho moc miluju a ztratit ho nechci a nechapu jak to,ze treba ted nevidi i hezky chvile co jsme meli...Moje city k nemu jsou velice silny a mam potize...nemuzu spat,jist,normalne fungovat:(

bamak
3. bře 2020

Upřímně? Partnerství není jen o zamilovanosti. Je mnohem více o důvěře a respektu. Tak si z toho vem ponaučení. Myslím si, že pokud by ti opět odpustil a vzal tě zpět, že zase časem začneš vyvádět. Možná jsi do něj zamilovaná, ale nemiluje ho, protože ve vztahu jsi myslela jen na sebe a své zájmy....neni láska.

kapii
3. bře 2020

Přítel ti dal jasně najevo, že potřebuje čas, odestup, aby to zpracoval. Myslím, že mu vadilo, že místo aby měl potřebný klid, tak jsi na něj tlačila. Nech tomu volný průběh, teď je to stejně na něm, jestli je to definitivní konec. Ty mezitím přemýšlej co doopravdy chceš, protože pubertální úlety do dospělého vztahu nepatří a rozbitá důvěra se získává těžko zpět. A hlavně to není jen o tom, jak se cítíš ty, co chceš ty, ale i to, co chce ten druhý. Co můžeš udělat je to, že to vezmeš jako zkušenost, ze které se můžeš poučit.

te_reza
3. bře 2020

Trochu mi to zavání, že se někdo nudí teda. Jestli ta 13 není tvůj reálný věk

popelka1984
3. bře 2020

@te_reza taky mi to přijde, styl psaní, jak kdyby slečna ještě byla na základce

te_reza
3. bře 2020

@popelka1984 no právě...slovní spojení "hodně veliký hroty" snad nemůže použít dospělý člověk 😂

theuska29
3. bře 2020

@te_reza
@popelka1984 Také mám pocit, že taková slova vyšla z mladé slečny, co prožívá své první lásky 🙂

orisek56
3. bře 2020

Prestal hulit travu 😂 o mamamia, to je snad dobre ne, ze svihl s drogou. Jinak jestli nejsi dalsi troll, tak mas v hlave nadelano a mela by ses hlavne srovnat sama se sebou. Sobecky vylev, ze ti dal kopacky a co budes delat je opravdu pro pubertaky.
Ono pokud jsi do vztahu nedavala to co jsi mela (ano, opravdova laska je take o sebeobetovani a sebezapreni v leccem) tak tezko budes duveru ziskavat zpatky. Jestli chces neco zmenit, zacni u sebe a jemu dej prostor k tomu, aby si v klidu utridil, co v zivote chce, pokud uz to neudelal. Ty bys to mela udelat taky.

te_reza
3. bře 2020

@theuska29 tak Bravíčko už asi nefrčí😀

theuska29
3. bře 2020

@te_reza 😂 A ještě Popcorn 😂

orisek56
3. bře 2020

@te_reza hlavne aby z tpho nebyl zase nejaky onanujici pes ci co to bylo posledne

clo1
3. bře 2020

Holky klid. Copak jste nikdy nedostaly kopačky? Prostě to bolí, člověk dělá kraviny, neuvažuje....třeba ji je 20. Klidně první vážná známost. Já mám pochopení 🙂

@miley13 bohužel to vypadá, že se rozhodl. Musíš to vydržet. Nepiš mu, nevolej. Snaž se nějak zabavit. První měsíc to bude těžké, ale pak se to začne zlepšovat a už se nebudeš cítit tak mizerně. Je dobře že jsi od něj takhle daleko, alespoň ho nebudeš mít na očích. Drž se 🤗

miley13
autor
3. bře 2020

@kapii vim ze mas pravdu ,ale moc me to boli

miley13
autor
3. bře 2020

@clo1 Dekuju

lv
3. bře 2020

@orisek56 zas trojtecky a chybejici mezera po carkach ve větách.

@miley13 když jsi ho zklamavala pořád dokola, nemuzes se mu divit

martiina_k
3. bře 2020

@lv taky jsem zvyklá psát trojtečky :D

lv
3. bře 2020

@martiina_k já celkem taky, ale tady mi nějak naskakuje podoba s jinými diskuzemi

miley13
autor
3. bře 2020

@lv kdyby se radsi resila podstata ne trojtecky...

sudylichozrout
3. bře 2020

@miley13 A podstata ceho? U tveho prispevku, at uz je realny, nebo vymysleny ke tvemu pobaveni, neni o cem diskutovat. Chovala ses jako krava, dostala jsi kopacky. Hotovo, ende, slus.

not_blond
4. bře 2020

Tak tohle rozhodně není dno. To je jen nepříjemná situace, za kterou si můžeš sama. Když už jsi tady, tak si tu přečti pár příběhů, ať pochopíš, co znamená opravdu padnout na dno.

muhehehe
4. bře 2020

To není dno, neboj. Je to rozchod a každý rozchod bolí. I jeho. Tvoje pocity chápu, pamatuju si podobné, když jsem byla mladsi. Taky jsem se někdy chovala jak jelito. Ale nesnažila bych se to nějak lepit dohromady, je to nedůstojné a k ničemu dobrýmu by to asi nevedlo. Dostala jsi šanci si uvědomit co bylo špatně i co na partnerovi oceňuješ, tak za nějaký čas můžeš začít někde jinde, s někým jiným, znova a lépe. Oklepat se z rozchodu bude chvíli trvat, to je normálka. Ale přetřídíš si to v hlavě, nabereš dech a časem máš možnost vybudovat nějaký od základu zdravý vztah, to nejsou tak špatné vyhlídky. Tak ať se ti daří.

orisek56
4. bře 2020

Jinak nadpis.... padnout na dno v tomto prupadu je dost nadsazene. Jeste nevis o cem ve skutecnosti zivot je a co je padnout na dno

simirek1
7. bře 2020

Každý má svoji sebehodnotu a důstojnost, řekni si sama pro sebee, co chceš a za tím si jdi, citlivě a s láskou, žádný nátlak, ten bývá na škodu. Zkus překvapit a něčím zaujmout, každý děláme v životě chyby, důležité je se z nich ponaučit a neopakovat !!!!!