icon

Partner odmítá sex

kamandarinka
25. říj 2017

Ahoj holky, už vážně nevím jak to řešit, proto zkouším sehnat radu tady, kde je Vás víc a taky trochu sobecky doufám, ze zde najdu někoho, kdo má stejný problem...🙂 S partnerem jsme spolu téměř 10 let a máme roční princeznu.. Nás vztah je naprosto běžný, dá se říct, ze spokojeny.. Partner je úžasný otec, stará se, uvaří, když je potřeba... Ovsem má taky pár neduhů, se kterými se nemůžu smířit... jako první je náš sexuální život. Je naprosto nulový, když zapatram v pameti, spali jsme spolu asi tak naposled před rokem a předtím téměř zase před rokem.. To máme celé 2 styky za 2 roky ..🙂 .. Nás intimní život byl vždy slabší, už když jsme spolu začínali, spali jsme spolu vždy jen jednou, nikdy dvakrát či víckrát po sobě.. i přesto byl pro mě vztah s ním lákavý, protože mu nešlo JEN o sex... Pozdeji, když jsme spolu začali žít, byl sex vždy cca 1x do měsíce, ale přisuzovala jsem to tomu,ze je unavený z práce.. dělá na směny a práce má hodně.. takže jsem ho k tomu nikdy nenutila.. později jsem mu přišla na milenky, vždy jsem udělala humbuk, spojila se s nimi a byly do něj strašně zamilované, protože mu údajně nešlo jen o sex🙂... Takže pravděpodobně ani tam nebyl sexuální maniak.. ale to je jiné téma.. Prostě asi na sex není, nicméně já jsem a to hodně. Vygradovalo to tím, ze jsem si taky asi po sedmi letech vztahu a sexu 1x za mesic našla milence, který mi naprosto splňoval me představy. Ovsem, jak to musí vždy být, každá nevera se vždy provalí.. nicméně jsme spolu zůstali, rozhodli se to hodit za hlavu a zkusit to znovu.. Sexuální život se nezlepsil, naopak. Nespime spolu už vůbec. Dost mě to deprimuje, jsem z toho nešťastná, protože je to pro mě věc důležitá a ke vztahu prostě patri.. Ještě chci podotknout, ze jakékoliv doteky, náklonnost, objímani.. vůbec u nás nefunguje... Jen tak maximálně na veřejnosti. Mluvila jsem s ním o tom xkrat, křičela jsem, plakala jsem, posílala mu články, hledala problém. Jeho jediná odpověď vždy byla, že žádný problém nemá 🙂. Další věci, která mě vytáčí do nepříčetnosti a vidím rudě je to, ze je totálně závislý na.pocitaci. a to tak, ze přijde z práce a hned letí ten krám zapínat. Tam pak cuci na videa , hraje svoje debilní hry a říká tomu, ze odpočívá. Někdy tak odpočívá klidně celý den...☹...další den se ale chová normálně, jedem třeba na výlet a tak.. jsem ale.uz z toho všeho dost otrávená a přemýšlím, ze odejdu... Nechci ale brát malé tátu a bude to pro mě asi dost psychicky náročné.. navíc, když všude vidím, jak dobře vypadající, inteligentní ženy nemůžou najit partnera, je mi z toho opravdu na bliti.. bojím se, ze nedokážu být sama... Bojím se všeho toho kolem (kam půjdu, kde na to vezmu, budu to zvládat psychicky? ).. prosím, napište mi Vas nazor, ať už je kladný či negativní... Třeba se tady najde nekdo, kdo zažil něco podobného... P.S. snažím se řídit heslem: hlavně se z toho nepos..., Ale někdy je to sakra moc těžké... Hezký den všem!

Strana
z2
ivuska1986
4. říj 2018

Ahojky, osobne si neumim predstavit, ze bych vydrzela tak dlouho bez milovani, nehy, doteku partnera-to je jedna z věcí, ktera činní můj život krásný. Takze s tebou fakt citim a chapu tuhle potrebu. Možná bych s partnerem na rovinu naposledy promluvila, kdyz on tvrdi, ze je ve vztahu spokojeny, ze mu nic nechybi, rekla bych mu, ze bohuzel na tom nejsme stejne a me chybi spousta veci a zdali my tyhle veci budou chybět o nadale budu nucena nas vztah ukoncit, vim, ze tim ublizin prckovi, jemu, ale ze dal takhle nemůžu, zdali neprijde s nejakym resenim, jak veci, které mi vadi napravit, je mi lito. Za sebe bych tez navrhla varianty reseni-poradna apod. Dala bych mu tyden na přemýšlení, rekla bych mu, ze za tyden si promluvime na toto tema znovu, kdyz sse ničím neprijde, neucini zadny pokus o zmenu, resila bych s nim v dany den už zalezitosti rozchodu - kdy, kam se kdo odstehuje, navstevy dítěte, prispivani apod. Fakt k zivotu nehu, parterovo objetí proste potrebuju, i ten pocit, ze o me stale stoji, ze ho vzrusuju a tak je pro me jako pro zenu důležitý

klarunkapus
11. zář 2020
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

A co třeba ten cas v loznici trochu okorenit?

liduska66
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2