Partner odmítá sex

nestastnaaa
11. kvě 2017

Ahoj vsichni.
Jsem tu radeji anonymne, tak se prosim nezlobte. Je to dost citlive tema. Vim, ze se to tady uz nekolikrat resilo, ale tohle bude asi jine...
Je mi 25 a partnerovi 33 let. Od zacatku to s tim sexem skripalo, ale myslela jsem, ze to bude lepsi. Neni. Nespime spolu uz dlouho a ted uz se ho pomalu nemuzu ani dotknout. Ptala jsem se ho nekolikrat co se deje. Odpoved:,,NIC". Brecela jsem, zurila jsem, prosila jsem ho.... aby mi rekl o co jde. Proste ho to nebavi udajne. Nemame zadne hesla na telefonu a je normalni, ze kdyz nemam po ruce svuj mob, tak si pujcim jeho a naopak. No asi si to zapomnel smazat... ve vyhledavaci na googlu mel jako posledni vyhledavani ,,kate's palace fetish"... obrazek si udelejte samy 😢Me by to nevadilo, jen kdyby se mi uz priznal!!! Ja ho rozhodne podvadet nebudu! Jen uz nevim co mam delat. Ptala jsem se ho i na poradnu, ale tam ho pry nedostanu. Fakt uz nevim jak dal. Miluji ho, ale tohle nedavam... nici to moje sebevedomi, nici me to jako zenu.. a mozna, ze to zacne nicit i nas vztah. Poradte co mam delat.
P.S. Cekame spolu rodinu..

nestastnaaa
autor
11. kvě 2017

Rodinu jsme chteli oba a to byl pro nej duvod se ,,premoct". Pripadam si ale zneuzita. Jako kdyby si splnil svuj sen stat se otcem a taky skvelym partnerem (je opravdu skvely chlap), ale sex odmita. Zadnou fyz. narocnou praci nema...ani stres, poruchu erekce atd.

smima
11. kvě 2017

a nemůže mít nějakou sexuální potřebu jinou než běžný sex? Třeba potřebuje ke vzrušení jiný impuls, pokud něco takového vyhledává na netu. Odmítá klasický sex, ale řekni mu, že mu chceš pomoct v jeho tajných přáních, zkus se ho zeptat, jaká to jsou. Ve vztahu je hodně důležitá komunikace. Pokud se budete jeden nebo druhý uzavírat do sebe, vztah fungovat nebude. Pokud máte být spolu nadále, musíte spolu komunikovat a řešit i bohužel nepříjemné věci.

nestastnaaa
autor
11. kvě 2017

@smima ano to asi vyhledava. Zatim jsem se ho nedokazala zeptat primo, ale asi tusi, ze to vim. Podle vseho by chtel ,,dominu". Rekla jsem si, ze se zrejme s jeho touhou seznamim. Neco jsem nastudovala a na Valentyna jsem koupila pouta.. nic neobvykleho. Rekla jsem mu, ze jsem ale pro nej (ze ho spoutam), ale od te doby lezi v supliku a nezajem... ono je to tezke, kdyz se snazi jen jeden. Pritom jsem otevrena vsemu a on to vi.
Treba to nechce ode mne. O s touhle variantou pocitam a jsem ochotna mu nabidnout, ze si muze svou ,,pani" najit. Chci aby byl stastny protoze on je jinak opravdu dokonaly.

hanka_333
11. kvě 2017

Nebojí se, že ublíží dítěti? Nebo není možné, že ho prostě těhotná nepritahujes?

kristyn.g
11. kvě 2017

prostě má nějakou uchylku za kterou se stydí no... ale je fakt devastující pro vztah když se fakt nepodělí o to... řekni mu že to víš a že se o tom prostě chceš bavit, že takhle to nejde. Fakt si musí uvědomit že o tom musí mluvit. Ale taky si myslím že jestli ho vzrušujou jen obnošené tanga nebo fusekle jakože Kate tak sex pujde asi těžko i tak

nestastnaaa
autor
12. kvě 2017

@hanka_333 nene, těhotenstvím to není bohužel. Už před ním to bylo takové. Jenomže miminko chtěl, tak jsem mu jen vždycky jemně naznačila, že bychom to teď mohli zkusit a vyšlo to. Do ničeho jsem ho nenutila a ani jsem to po něm nechtěla každý den.

nestastnaaa
autor
12. kvě 2017

@kristyn.g a ,,Kate" to je nějaké synonymum pro fetish? Jeste jsem se s tim nesetkala.. Ja uz jsem opravdu zkousela snad vsechno. Uz jsem se ho i ptala jestli neni gay. Byla jsem v klidu. Nepotrpim si na sceny a tohle je neco opravdu citliveho, takze mi opravdu mohl rict o co jde. Naopak bych byla rada (i kdyby byl gay), že bych vedela o co jde! Dávám si to totiz pak za vinu, že je semnou neco spatne a ja opravdu nejsem sebevedomy clovek, takze si pak ublizuju :(

vanea
Autor odpověď smazal
Zobraz
vanea
Autor odpověď smazal
Zobraz
prcekverunka
12. kvě 2017

@nestastnaaa A jak dlouho spolu jste? Bylo to dřív jiné? (Dřív = před plánováním miminka).
Teď nemáte sex vůbec nebo ano ale jen málo?

msimankova
12. kvě 2017

@nestastnaaa něco podobného jsem zažila s bývalým partnerem. Byly tam hodně zakořeněné problémy z minulosti, které odmítal řešit. Pro mně osobně sex není na prvním místě, ale když nefunguje vůbec, to taky nejde. Celkově měl problémy v citové oblasti, obávám se, že pokud nechce nic řešit, budeš se trápit dál.

kristyn.g
12. kvě 2017

@nestastnaaa ne ja bych to pochopila tak že je ujetej na britskou vévodkyni Kate 😀 ale když jsem si dala do vyhledávače tak existuje Kate Palace jako osoba která v latexovym olbečení "mučí" chlapy...
hele tohle nebude v tobě... tim se netrap 😉 asi nechápe jak moc důležité tenhle váš problém pro tebe je ☹

penelope87
12. kvě 2017

@nestastnaaa Myslím, že byste si hlavně měli otevřeně promluvit. My tady můžeme nakrásně vymyslet, čím to je, ale ví to jen on. Třeba to mám vůbec problém v sobě zpracovat a pojmenovat. Naprosto upřímně mu řekni, co tě trápí a proč, a popros ho, aby byl taky tak upřímný.

leki
12. kvě 2017

Pokud by chtel dominu ato byl ten hlavni duvod, nemuzes cekat, ze sam zacne. Muzes to zkusit, na nej nektery vecer vlitnout a "srovnat ho poradne do late". Treba to bude mit velky uspech. Obavam se ale, ze to bude chtit dost sebevedomi, tak ho snad v sobe najdes. Je ale mozny, ze to, co vyhledava na netu neni nijak spjato s tim, co ho realne laka.

kristyn.g
12. kvě 2017

@nestastnaaa tak jsem to četla manželovi a první reakce že se mu líbí latexové oblečení a pdobně takže místo krajek latex 🙂

marcicek84
12. kvě 2017

@nestastnaaa - no pokud tu dominanci nemáš v sobě, nevím, jestli to bude pro tebe lehké ho tímto uspokojit...latex je asi ta nejmenší věc, ale jestli chce být v submisivní pozici a chce být mučen a tebe tohle nevzrušuje, tak to asi budete mít problém...

smima
13. kvě 2017

@nestastnaaa a kdyby jsi si koupila nějakou " masku " na obličej, aby si myslel, že to je někdo jiný? Možná by to chtělo zapracovat na změně chování, že za maskou by jsi byla úplně jiný člověk.

emilkamilka
26. zář 2018

nemuže mít problém s erekci?