icon

Partner si píše s jinou a krize v našem vztahu

hopehope
14. led 2017

Ahoj všem, zkusím to napsat co nejstručněji.
S partnerem jsme spolu 10,5 let a máme spolu 3letého synka. Jako v každém jiném vztahu i v tom našem svítilo sluníčko stejně jako bylo zataženo a občas i bouřky....V poslední době jsme měli velkou krizi kdy musím přiznat že jsem partnera svým způsobem do její náruče nahnala....nechovala jsem se hezky a řešila jsem malichernosti...ale ani on není bez vinny,lže mi a vůbec mi nevěnuje žadný svuj čas....ale toto by bylo velmi obsáhle....
Teď k tomu problému.
Partner si píše už dva měsíce denně v noci přes den kdykoliv se mu zlíbí se svou novou kolegyni...na otázku co píšete odpoví vždy suše o praci, o životě...nic víc...
tvrdí a přesvědčuje mě že spolu teda nic nemaj. Že si píšou o práci a že ho vyslechne a že si rozumí....
Když to o Vánoce prasklo bylo deno denně zle když si vzal mobil. Nechtěl mi nikdy říct co si píšou...Nikdy dřív se takhle nechoval,nikdy si nevypínal zvuk, nenosil telefon pořád u sebe, neseděl na wc každý den 4omin a mě pak řekne jdu spát ráno vstávám.
neměli jsme zaheslovaný emaily a telefony.neměli jsme před sebou co skrývat a ted je vše uplně jinak?Partner mi před 14dny vlezl do telefonu,nic nenašel.nejdřív zapíral a pak se přiznal.Vím že se to nedělá ale měla jsem potom všem pochybnosi a bála jsem se že partnera ztrácím tak jsem mu před 5dny na fb vlezla. Rozebirají spolu naš vztah. On ji píše co jsem řekla co jsme řešili a jak jsem zlá apod. ona samozřejmě proti mě zbrojí a partnera štve ve všem proti mě a ona je ta nejlepší. náš vztah je ted ještě horší a horší. Nenapíše, promluvte si, ale napíše napriklad. Proč si nevezmeš malého do péče ty když se rozejdete?nad tím si nepřemýšlel atd. nemůžu ji přijít na jméno. a parter mi na to suše odpoví,,vždyt ti nic neudelala!říkám že udělala rozvrací mi rodinu!!!!Ona je vdaná a dvě děti každé s jiným.
Před 5dny jsme si prmlluvili co a jak dál.co jednomu na druhém vadí atd. 4dny jsme byli štastný vše v pohodě, udělali tlustou čáru za vsím že pujdeme od znovu.ale včera v noci se zase zavřel na záchod mě tvrdil že mu není dobře proto je tam tak dlouho tak jsem mu napsala že dzravím.On že není koho zdravit a že si nepíše. tak už čekám 40min dal už nebudu dobrou,,odpoved jen chjo tak mu píšu klidně si tam sed a piš až do rána je mi to jedno už...mam toho dost..za chvilku jdu do sprchy a přijdu.Finále?seděl tam přes hodinu a pak se divil že jsem mu ve dveřích u wc udělala scénu když mi tvrdí že si nepíše a pak mi řekne že poslední zprava od ní byla před chvilkou...takže jsme doma zase na nože. partnersice uznal že to pohnojil včera ale ,,vzdát se ji nechce,,prej to jen omezí...má otazka na všechny. Přijde Vám toto normální?tolerovali by jste takovou intenzitu psaní kdykoliv s jinou na úkor mě?že mě nechá čekat v ložnici jak šlapku u silnice?
Píšou si na dobré rano,na dobrou noc, kdykoliv.za 2 měsíce pres 3 tisíce zpráv!!
posílá jí fotky našeho malýho prostě jako kdyby žil s ní a ne se mou....podle partnera a té pipiny sem já paranoidní a nedělají přeci nic špatného...já nespím a nemůžu normlaně fungovat. Nevím co dělat...Maminka partnera drží v tomhle rozhodně při mě!!Díky všem za názory

Strana
z5
mrsnikola
30. bře 2017

@hopehope já řeším něco podobného... a není to vůbec příjemná situace.. nejhorší u nás na tom je, že můj muž telefon dost potřebuje k práci, takže já vlastně nikdy nevím, kdy si píše s kým. Není to u nás poprvé. Nic méně mě k němu stále pojí velká láska a moje touha s ním být napořád a být rodina. Tolerance je z mé strany nulová. Myslím si, že každý má právo si psát s kýmkoli, i s opačným pohlavím, ovšem na přátelské bázi, a v tom případě by to neměl být důvod něco tajit či zastírat téma komunikace. Pokud i to by mi vadilo, je mi jasné, že mám problém se žárlivostí. Ale i toto u nás máme, a já s tím problém nemám. Ale vadí mi zprávy s jinými ženami, ex či nové zájemkyně, kolikrát i zadané s jeho kamarády (!) a jeho mlžení a popírání. Vcelku efektivně se mi daří si dané dámy dohledat na netu a případné kontakty na ně. Zatím jsem je ještě nikdy nemusela využít, vždy to přestalo. Upřímně ani nevím, co bych jim řekla, ale ráda jsem "připravená" a chci znát svojí sokyni. Jak psaly holky výše, zadarmo jim to nedám.
Osobně ti doporučuji se zamyslet sama v sobě, jak to chceš mít a ujasnit si, co od něj a od vás očekáváš a co je reálně možné. Jeho přístup, který si popsala, je až směšně dětinský a měl by si uvědomit, že být hlavou rodiny obnáší ví odříkání a obětí než jen výplatu a čas. Jakmile budeš vědět, co ty sama chceš a co očekáváš, tak bych ho s těmi jasnými důvody a názory konfrontovala. Nečekej odpovědi hned, ale alespoň jemu dáš najevo, jak o tom celém vašem vztahu smýšlíš a že by si měl také ujasnit svoje postavení.
Přeju hodně štěstí, nervů. Dej vědět, jak pokračujete 🙂 Klidně i do zprávy.
P.S. Pohrávat si s myšlenkou naschválů není nic zlého, ale pokud to uskutečníš, mysli na to, že jediný kdo se shodí jsi ty...

katty29
9. zář 2019

Prožívám něco podobného. Přítel se zamiloval do kolegyně v práci, najednou začal viset dlouho do noci na mobilu a psal si s ní. Když sem mu řekla že o ní vím, říkal že jsou jen kamaradi a píšou si o práci. Když jednou nechal mobil doma, dostala se ke mě jejich konverzace jak mě před ní pomlouvá a nakecal jí že se se mnou rozešel, ze už spolu bydlíme jen než si něco seženu. Mě pak oznámil že neví jak to mezi námi bude, že potřebuje čas, ale že me nechce ztratit. Ona když zjistila že ho jen tak ode mne neodtáhne, našla si jiného přítele a o toho mého už nestojí. On ale stále v práci před všemi kvůli ní tvrdí že spolu nejsme, a zakázal mi dávat příspěvky a fotky na fb na kterých sme spolu aby se to nikdo nedozvěděl. V sexu i celkově nám to teď klape jako nikdy, ale pořád to má tak, že potřebuje čas než mi řekne jestli spolu budem nebo ne. Stále si s ní ale píše i když o něco méně i přes to že ona už má přítele. Nevím jestli přítel čeká že ona se k němu vrátí a mě si nechává jako zadní vrátka?

martaskaaa
9. zář 2019

@katty29 Promiň, ale ty o takovýho chlapa ještě stojíš, když o tobě tohle píše? Pokud to nedopadne s touhle, časem to třeba bude jiná. Nevěřila bych mu ani slovo už.

katty29
9. zář 2019

@martaskaaa nechtěla jsem zahodit 8 let vztahu, ale už sem odhodlaná to skončit. Jen teď řeším finance a bydlení.

martaskaaa
Autor odpověď smazal
sisi1004
29. dub 2021

Je už mi dost let, ale stejně si nevím rady. Můj partner si neustále píše s kolegyní. Jsou spolu 11 hodin v práci, A stejně jí musí napsat. Teď na mě dost nasazuje. Přesně ví co mám dělat, Podle ni moc chodím ke kadeřnici a na nehty. / 1x měs/ Mám více uklízet a starat se o domácnost. Ví co mám dělat. Je vdaná , nikam nechodí . Ze psaní s partnerem si udělala koníček . Ten vi, že mě to není jedno, říká , že si může psát s kým chce. Už to trvá 5 let a je to stále horší . Je to chytráčka neomylná. Mám tři vnučky , které miluji. Ty jsou moji velkou radostí. Mám dobrou práci. Jinak se s partnerem nehádám , vlastně není ani proč . Jen vidím rudě, když si s ni píše . Jejímu manželovi to nevadí , tak co prý pořad mám. ...

dvojka
17. zář 2021

@sisi1004 To jed teda dáreček taková kolegyně. Zkoušela jsi napsat jí i ty nebo to řešíš jen s partnerem, že se ti to nelíbí. Měla jsem partnera se kterým jsem byla 11 let, bezmála 5 let udržoval písemnou konverzaci na internetu hned s několika ženy. Až po rozchodu jsem se dozvěděla, že nešlo jen o psaní, že se s nimi i stýkal.
Dneska nynějšímu partnerovi bych dala na výběr, budto se budeš věnovat mně nebo jiné ženě, nejde o pár vět který s někým prohodí, ale ustavičné sezení s mobilem v ruce bych netolerovala.

dvojka
17. zář 2021

Můj bývalý partner byl šílený sedmilhář, dokázal se vykecat úplně ve všech situacích.

monikapetrikova
3. črc 2022

dobry den,mam potrebuju radu,mam z pritelem 3 deti...9let,8let a 4roky pritel si neustale pise z jinou za zady a nevim co mam delat jestli vtom pokracovat ve vztahu dale nebo ne...jsem stoho spatna duvera zadna atd a akorat trpi deti coz me nejvic mrzi

kkaminka
4. črc 2022

@monikapetrikova bohužel je to častější a častější ve vztazích.Psaním to začíná .Musíte spolu komunikovat.Vedet proč to dělá a co od toho očekává. Jestli jsou v tom city atd...Snad dostane chlap!!

Strana
z5