Partnerka tvrdí, že pro mne není dost dobrá. Co si mám o tom myslet?
Ahoj dámy, mám dotaz jako muž.. Partnerka mi sdělila, že pro mne a pro syna (nejedná se o jejího syna) není dost dobrá, že nám nedá rodinu a zároveň že nám bude lépe, když si najdeme někoho jiného.. Nevím co si o tom myslet, partnerka nekomunikuje, jen neustále omlévá že to pro nás bude lepší, jak není pro nás dost dobrá atd..
Děkuji za odpovědi.
@skororozvedena vyzkouším to, půjdu do toho na živo.. v podstatě není ani co ztratit.. 😉
@tinaprofi přiznám se, že nevím jestli zrovna nemít ráda moje dítě je to "pravé".. na druhou stranu proč s ním plánovat nějaké akce, pomáhat pro něj nakupovat oblečení, ptát se na něj a posílat mu vzkazy..
Jako chlapovi se mi to nějak vše špatně chápe 🙂 já z mého pohledu bych prostě řekl "nechci s tebou být... tady máš pravý důvod, nebudeme si nic nalhávat".. takové "psychologické hry" jsou akorát ubíjející
to by ses divil...žena je někdy stejně ve vztahu, kde je jeho dítě stejně odtažitá jako muž, u cizích dětí. Treba ti skutečně nelže. Třeba se snaží ti vážně říct, že vás nechce. Jemně. Beru to podle sebe. Nešla bych do vztahu s mužem, kde by bylo mladší dítě 16 - 18 let. Nikdy. Nechci být něčí "macecha" ani hodná teta, na kterou si musí zvykat. Chci být hlavně partnerka a milenka. Neřešit ty věci okolo 🙂
Někdy člověk něco dělá prostě proto, že se to očekává, že to tak má být, nebo ze setrvačnosti. Já jsem kdysi koupila v květnu dárek k výročí, které bylo v srpnu..přitom jsem už x měsíců tušila, že je to blbý a lepší to nebude, a že spíš směřujeme k rozchodu, přesto až do konce července, kdy jsem oznámila, že končím, jsme fungovali normálně..
@tinaprofi No možná jo no... my jsme ještě "malý" 6 let
@andelka To jako chlap asi nikdy nepochopím 🙂
ale ty přece nemusíš tu ženskou pochopit, říká ti to sama...nezbývá ti, než to respektovat...
@tinaprofi 😀 v tom případě jsem asi fakt "blázen" protože to pochopit chci.. už jen proto, že jsem třeba dělal něco špatně...
no ve finále zjistíš, že stejně nic nezjistíš, ale jestli tě to baví...🙂) člověk, ke kterýmu druhý necítí lásku bude vždycky dělat všechno špatně
@tinaprofi taky pravda... jen prostě mi to nejde do hlavy.. v sobotu miluji tě.. v pondělí bude vám beze mě líp.. v týdnu se uvidíme.. už nic... vy ženy jste hrozně komplikované 😀
bejt tebou beru to pozitivně 🙂 to, že odešla sama je velký štěstí, představ si, že by ses ji už nemoh nikdy zbavit 🙂) všechno se stane ve správnej okamžik, tzn že se k tobě, k vám dostane i správnej člověk. Tak neztrácej čas tím, že nějaká zmatená paní neví kde stojí, ale užívej si toho, že s k tobě někde právě řítí super ženská, která ti dá všechno 🙂
Ber to tak no. Někdy to ani pochopit nejde. Třeba ani ona sama tomu úplně nerozumí. Vztahy a pocity jsou komplikované. Někdy je líp to prostě přijmout a nepitvat se v tom.
Dobře, děkuju za rady... nechám to tedy úplně být... co jsem pochopil, nemá snad ani smysl se snažit sejít se osobně a řešit to... děkuji všem.. 🙂
Těžko říct, no... Asi koukni na to, co ty potřebuješ pro svojí osobní pohodu - jestli vědět, co se stalo (pak můžeš zkusit "vymáhat" nějaký důvod), nebo to přežiješ i bez důvodu, a pak bych se neozývala. Na mě osobně tyhle fráze působí tak nějak manipulativně až vyděračsky. Jako co má ten druhý dělat s informací, že "nejsem pro tebe dost dobrá"? Chce slyšet, že určitě je, chce abys jí přesvědčoval, uháněl, zvedl jí sebevědomí, bojoval o ní? Ok, pak může říct narovinu, co by od tebe potřebovala. Nebo je to fakt ten "citlivý" rozchod? Ale ani ten to není pořádně, protože ti vlastně neřekla, že s tebou nechce být, ani, že řeší nějaký svůj/váš problém, takže nemůžeš sobě, ani dítěti říct, že s Ančou už se nebudeme vídat, protože..., ale jste prostě v nejistotě. Ani nevíš, co řeší a co ty máš/můžeš dělat. Já osobně tohle nesnášim, a k tomu člověku bych už neměla po tomhle důvěru, a ve vztahu pocit jistoty, ale záleží hlavně na tobě, co jsi schopen a ochoten snést, a v čem žít. Ona je dospělá, a ty nejsi zodpovědný za její pocit vlastní hodnoty...
Někdy vnitřně cítíš, že to není ono, ať děláš, co děláš a ten chlap vlastně nedělá nic špatně, dokonce má spoustu skvělých vlastností.
Mně se stalo, že jsem poznala fajn chlapa, vlastnosti úplně super, stejný smysl pro humor, ale nepřitahovala mě jeho přirozená vůně, (nemá nic společného s hygienou).
Asi tak, šance je malá, že ti to skutečně řekne, ale já bych to zkusila, protože budeš vědět, že jsi to udělal a nebude tě trápit otázka, co by mi řekla, kdybych to zkusil.
Pokud nezjistíš důvod, nech to být. Důležité je nezahořknout, to pak potkáváš stejně zkrachovalý existence, nebo zůstaneš věčně single. Brát to jako lekci a že na tebe tu pravou potkáš.
@treasurka Přesně tak... přišlo to z ničeho nic... v neděli večer komunikace... v pondělí ráno dobré ráno jako vždy.. bez odpovědi... otázka zda půjdeme někam ven.. bez odpovědi, až se člověk musel doprošovat jestli vlastně je v pořádku... telefony típá, přitom potom odpoví... myslím, že dál ztrácet čas tím, že víc než co jsem napsal, že je pro nás dost dobrá a klady toho co pro nás udělala asi nejde... samozřejmě nebudu hrát, že jsem hrozný hrdina a netrápí mě to.. ale nechávat to bez reakce, telefony nezvedat, dnes ani na dobré ráno neodpovědět... to už je trochu moc i na mě... takže ano, nechám to být.. život tím nekončí 🙂 všechno jednou přebolí 🙂
@levandule_k zahořknout rozhodně nehodlám... jsem sice táta, ale taky nejsem pupkáč s lahváčem v trenkách na gauči, takže nevěřím tomu, že ted by se všechno ukončilo a ztratilo 🙂 (a to nemyslím nijak narcisticky)
Jsem prekvapena,jak jsou udajne zensky slozity. A uplne v soku, jak snadno se nechas presvedcit, abys nekoho s kym mas dva roky vztah, proste pustil z hlavy, kdyz se ze dne na den zacne chovat jako magor. Jasne nemusis s ni pokracovat ve vztahu, nemusis se jeji reakci ani trapit, ale dat si praci zjistit, jestli je to jen slepice, co neumi rict veci na rovinu, nebo jestli ji fakt preskocilo a potrebuje pomoc psychiatra - to mi prijde, ze po dvou letech vzahu je fakt minimum, co by mel clovek udelat, kdyz se jeho partner(ka) najednou zacne chovat divne.
Hele ber to z té pozitivní stranky, najdeš si lepší ženskou, která za to opravdu Biden stát, protože bude bez výhrad přijímat tebe i tvoje dítě, protože jedno jste, uvědom si, že tátou svýho kluka budeš do smrti a to se nedá okecat ani obejít. Tyhle obligátní pindy mají většinou pindy, co si nabrnkly někoho jiného a chtějí z toho vyváznout jako ne ty "mrchy". Ber to jako novou cestu. Můj muž před více jak 11 lety, než potkal mě, měl taky takovou, rozdíl.... Zadne děti ani na jedné straně. Ona studovala VS on jak debilek všechno platil a živil ji, přesto že byla že zazobane rodiny a peníze od nich dostávala, neutrosila ani kačku na nájem. Mého může vyhodili pak z práce, složil se z toho a ona jako odměnu si nabrnkla někoho jiného. Tam ale byl rozdíl ten že na mého může nakydala špínu.... Po meilech a tímto byl rozchod vyřešen. Hrabal se z toho 2 roky, mimo jiné i pro ten styl rozchodu, můj muž je velký cita, takže ho to dost semlelo. A pak? Našel mě 😇 nejlepší ženskou pod sluncem s kterou bude 10 let a dneska se směje, když ju potká a říká, že to by to s ní chytl... Jen to super koloběžka. Příběh jiný, ale princip stejný. Takže vysvětlení chtej. Já ač ženská tento srabacky a podle mě krivacky styl přístupu k druhému nesnáším, mám ráda chlapské férové jednání... Pokud je. Hodně štěstí.
Fuuuj Biden, to mobil pardon
@orisek56 děkuji 😊 je to povzbudivé 😊
A já bych teda chtěla vědět, co se stalo. Důvodů může být milion, třeba nakonec ani o nic nepůjde. Třeba se dozvěděla něco, co jí ranilo, nebo prostě jenom chtěla slyšet, že je dost dobrá a máš ji rád takovou, jaká je... Neříkám vnucovat se, ale po dvou letech bych si to chtěla vyříkat z očí do očí, nedovedu si představit to skončit jen tak...
@mandala přiznám se, že nevím jak se nevnucovat.. můj plán byl prostě přijet, počkat na ní po práci a promluvit si... na druhou stranu jsem od toho chtěl upustit, protože mi došlo že je to tak trochu přepadení..
No tak dobře, tak trochu se vnutit třeba jo 😏 Myslím, že po té době na to máš i nárok. Klidně bych to udělala, tak jak píšeš, ať v tom máte oba jasno...
@mandala děkuju, zítra to zkusím, dneska to nechám "náhodě".. bud se ozve nebo ne.. vezmu si volno a pojedu hned ráno, abych to stihl 🙂
je hrozně úsměvné, jak ani žena nechápu ženu občas 😀 myslím tím chování jiné ženy.. 🙂
No, a pak si vyber 😄
@mandala 😀 to se nedá 😀 jako chlap bych to sám asi nikdy nepochopil 😀 a nebudeme si nic nalhávat, dřív bych se vytočil, než pochopil tyhle ženské rozmary 😀 😀

Tohle bych řekla člověku, ke kterému bych necitila lásku. Na rovinu. Je možné, že není schopna mít ráda i tvé dítě. Proto je velmi rozumné, odejít. A ve snaze tu bolest zmírnit bych řekla, že doufám, že najdete někoho, kdo vás prostě rád mít bude.