icon

Partnerova nevěra

kristynaec
13. pro 2016

Ahoj,potřebují asi podpořit...a slyšet vaše zkušenosti na takovou věc. Náhodou jsem zjistila,ze ni byl partner nevěrný. Trvalo to prý déle,ale láska v tom není. Když jsem to zjistila a chtěla odejít,prosil,at zustanu.Snaží se,ale asi malo.Nevím,přijde mi,ze se snad víc snažím já.Je to chvilka,co to vim.Nakonec jsem se rozhodla odpustit.Planujeme už nějakou dobu miminko,dostavujeme domek...Nějakou dobu nám to neklapalo,nemluvili jsme spolu jen se dohadovali... Sliboval,ze za ni nepůjde.Bydlí v jedné vesnici.Tak strašně to bolí.... Mám mu věřit? Pokračovat dal podle plánu? Nebere mi tel a už jsem na nervy.... Když zavře jen tak oci,tak jsem nervni na co mysli. A každý den se bojím,ze přijdu domu a rozejdeme se. Zjistila jsem že ho miluji víc,než jsem si myslela.On to prý zjistil také.Ale da se ještě někdy věřit??! Nebat se a normálně žít? ☹

Strana
z4
dzejnany
10. led 2017

Nečetla jsem příspěvky, ale taky mám za sebou tuto škaredou zkušenost. Já to zjistila čirou náhodou, bylo to těžké. Skončila jsem s ním, ale pak jsem se po cca 2 měs setkali a neodolali své blízkosti. Popovídali jsme si a zkusili jsme to znovu, zjistil, že chce jen mě a že po našem rozchodu vše skončilo. Ale začátky byli zlé, když jsme spolu spali, brečela jsem, co dělal asi s ní, když nezvedal telefon, histerčila jsem jestli je s ní. Říkal mi krásné slova, hned jsem myslela na ni ☹. Ale čas naštěstí vše zahojil, o té doby jsme spolu 9 let a mám krásnou 2,5 dceru. Věřím mu jak nikdy předtím. Ani nevím jak jsem to dokázala přežít. Když se mě někdo ptá, jestli po takové zkušenosti má člověk to zkusit znova nebo odejít, tak říkám, zkusit by se to mělo, ale stojí to hrozně moc sil a trápení ☹.

marelu
10. led 2017

@zdendajj Máte svatou trpělivost! Z pozice ženy si myslím, že kdyby cítila, že Vás nemá jistého, hned by své chování změnila. Ono pokud jí ten nynější "vztah" ublíží, taky ještě bude ráda za Vaši náruč. Dala bych jí na výběr, myslím, že Vaše dohoda trochu překročila únosnou mez a už vůbec by se mi nelíbilo, pokud by kašlala na domácnost a děti.

petadu
10. led 2017

@zdendajj Já nevím, ale když nad tím přemýšlím, člověk, který je psychicky na dně přece nechodí na kávičky a tancovačky, nebo se mýlím? Jste taková zadní vrátka, alespoň tak to na mne působí. Nechci se Vás nijak dotknout nebo ještě víc ublížit, máte už tak hodně naloženo. Držte se.

markyhum
10. led 2017

@marelu asi si si to špatně přečetla řekla bych,tak znovu a lepe

marelu
10. led 2017

@markyhum Nemyslím si, že bych si to špatně přečetla, líbil se mi tento Váš komentář "ja neřekla ze me manžel podvádí ale. Ja mam krásny vztah uz 11 let. Jen říkám ze bych ho kvůli nevěře neopustila. Přihlížím i na ostatní věci jak se chova a pomáhá doma a jaký vztah ma k dětem. Neměnila bych. Ja opustím chlapa kvílí nevěře a najdu si jinyho blbce kterek me taky bude podvádět a i v ostatních věcech stat za kulo. At si kazdej dela co chce,ja bych 80% za 20% proste nevyměnila. Můj názor. "

marelu
10. led 2017

@markyhum Ono to asi špatně vyznělo, já už před označením napsala, že souhlasím s Vašim názorem a pak už jen něco k tomu.

markyhum
11. led 2017

@marelu ok ☺ prostě ja vidim to kolem a uplne me zarazí jak je někdo hned hotovej opustit a basta! Vztah není jen o věrnosti. A myslim že jsou důležitější věci.

prcekverunka
11. led 2017

@kristynaec Držím Vám palce, ať to překonáte, pokud sama chcete. Nevěru ve vztahu jsem zažila a nedokázala bych s partnerem dál žít. Byl to pro mě konec vztahu. Pokud ještě nemáte spolu děti, radila bych vám osobně odejít. Ztracená důvěra se získává těžko a nevěřím, že už vám nikdy ,,nezahne,´´ když toho byl schopný teď. Přeji hodně štěstí, ať se rozhodnete jakkoliv.

marelu
11. led 2017

@markyhum Ano, takto jsem to myslela, proto jsem psala, že rovněž souhlasím s Vámi a od toho Vašeho označení už jsem psala, že nerozumím tomu, že by to tady každý hned zabalil nebo tak něco, tak to asi vyznělo, že to myslím Vašim směrem. Pro mě je věrnost důležitá osobně tedy nevím, jak bych to ustála a záleželo by i na okolnostech a snaze partnera, ale jak jste psala, někdy to může být opustit 80% kvůli 20%, jsou důležité i jiné faktory.

Strana
z4