icon

Poměr přítele se sestrou. Přijde to divné jen mně?

29. kvě 2021

Ahoj,ráda bych znala váš názor. Omlouvám se za anonymitu, ale je to naprosto absurdní situace, nejsem ani troll, bohužel je to tak, co píšu.
Ve zkratce, s přítelem jsme přes 4 roky. Nyní spolu máme plánovanou 2 měsíční dceru.
Začátkem roku 2020 se do našeho domu ( činžák) nastěhoval jeho otec, poté následovala jeho sestra se dvěmi dětmi, je stejně stará jako já - 24 let,byla jsem ráda,že tu mám stejně starou vrstevnici. Mají společněho pouze tátu. Přítel za ní často chodil, to by bylo ok. Ale pak u ní začal přespávat, když byl táta v praci - ok. Trošku mi to vadilo, ale je to segra. Pak jsem otěhotněla,potratila a v červenci znovu otěhotněla, ale přislo mi, že neměl už takovou radost..- ok. Ale z ničeho nic se jeho sestra se mnou přestala bavit, bez duvovu- ok. Přestal si mě více méne všimat, Setsra se přestěhovala o ulici dál, stále za ní chodil, občas přespal. Příteli jsem říkala, že se mi to nelíbí..a měla jsem tušení , že něco není v pořádku..tušila jsem, že je těhotná, nevím ani proč. Přítel o ničem nevěděl,ted už vím, že věděl. Své sestře o mém těhotenství řekl když jsem byla v 7.měsíci, po obrovském nátlaku z mé strany, a to ji ještě řekl, že jsem mu to tajila já hodně dlouho..o Jejím těhotenství jsem se dozvěděla od přítele bývalky,se kterou má 5letého syna. Na mé narozky, a vyplnily se mé nejhorší představy..vždyt ona nemá ani chlapa. V těhotenství mi vubec nepomohl, oskrabala jsem celou ložici a i vymalovala, ale jakmile potřebovala vymalovat sestra tak hned běžel..
Pak se narodila malá. Ale přišlo mi, že ho něco žralo, měl neustále uslzené oči, začal si na mě vylívat vztek, dostala jsem např.: sprdnuto, že jsem mu vyprala tepláky, co měl jen 1 na sobě. Nehledě na to, že začal hodně pít alkohol a vykouří víc, než je zdrávo..a leze to do peněz,hrozně moc a nic s tím nedělá. Nejsem typ člověka co leze do telefonu, ale jednou usnul a nechal otevřený chat se sestrou. Co jsem viděla ..bylo mi na zvracení. Psali si jak se miluji, jak chtějí být spolu, on že ji chce plácnout po zadku, ona jak chce koukat na něj jak spí a usína..Těžce se mi o tom píše, ještě ted mi je zle..ted se chová asi normálně, ale já pořád vidim ten jejich chat...jak jeden druhému chce dát pusu a oslovují se lásko,miláčku,broučku atd... Prosím řekněte mi, že nejsem magor a je to opravdu nechutné a zvrácené? Jsem rozhodnutá, že chci asi jít od něj, nedokážu se mu ani jí podívat do očí... Jen se modlím aby to dítě nebylo jeho, to by byl uplny konec...
Hlavně, když si nezahulí a nemá pivo, tak je strašně zlý.
Jeho život se točí jen kolem her,piti a kouření, takový nebyl. V těhoteství jsem si byla na 100procent jistá, že máme ted nejkrásnější období vztahu a snažil se i méně pít jak mi slíbil....

odejít nemám kam, mám i nějaká zvířata , která ybch mu tu nedokázala nechat a s rodičákem bych nic neutáhla, snažím se ušetřit každou korunu abych měla alespon něco do začátku, když bych odešla...

Prosím, že nejsem divná já..ale oni? jsem už opravdu na pokraji sil a v koncích, ale kvuli malé se snažím být nad věcí.. Kdyby se vyspal aspon s někým cizím...ale tyto konverzace vést s vlastní segrou mi přijde hrozně ujeté a nechutné... a nemyslím si, že bych si to nějak vsugerovala...všechno zapadá do sebe...

Strana
z3
orisek56
30. kvě 2021

@montelvina a já bych ho udala. Tohle je totiž za hranou a provalí se to tak i tak a ještě bude i ona čelit výslechům atd.

letalnica
30. kvě 2021

@orisek56 Já bych se asi sebrala a zdrhla. Neměla bych na to žaludek a nemohla bych se na něj už ani podívat. Z nevěry jako takové nedělám vědu, ale tohle je moc.

autor
30. kvě 2021

Ono když by to byla klasická nevěra, tak jsem hodně tolerantní člověk a to bych překonala....
Ale pořád si říkám, jestli jsem si to jen bkbe nevylozila :(
Spíš asi uz cekam jen na poslední kapku a ať se sbali a vypadne on..

Víte, co jsme z porodnice tak s námi byl v ložnici možná 4x...porad se mě ujišťuje jestli ho stále mám ráda a jestli jsem s ním ráda... Včera jsem mu říkala v noci ať jde s námi do ložnice nebo ať přijde, jeho odpověď byla taková, že na mě koukal prázdným, smutným pohledem a řekl něco jako hmmm uvidím.. Já fakt nevím,... Já už nevím nic radši...

autor
30. kvě 2021

A ještě dodám že spolu ani nevyrustali, a otázka je jestli spolu vůbec něco měli.. Jinak to trestný čin není
Ale nevím, proč se mi to děje, nejsem zlý člověk :(

orisek56
30. kvě 2021

@letalnica tak pro mě by byla konečná i obyčejné nevěra, ale tohle je opravdu už jiný levl. Tohle bude vypovídat o urcite deviaci a výrazného dusevniho postižení toho chlapa, protože běžné v přírodě funguje a ve společnosti funguje, ze je tam ta prirozena blokáda, sperklapka kterou v mozku každý běžné vůči sourozenci má. Pokud se stane tohle, ten člověk ma nějakou duševní, nebo psychickou poruchu. Prostě je to úplně mimo přirozený vývoj společnosti, prostě zvrhlý. A proto bych ho udala otec dcery, neotec. Takový, člověk se stejně k alimentum mít nebude.

anetka9
30. kvě 2021

Proste se ho narovinu zeptej, co ho žere a pak se ho zeptej na ni...a pak vem dite, zvirata a pryc. Alkohol, hry,koureni...zavilosti, ktere nikdy neprinesly nic dobreho

orisek56
30. kvě 2021

Nezlob se na mě ale incest je protizakonny. Povoleno to v našem státě není.

autor
30. kvě 2021

@orisek56 protizakona je pouze soulož, kterou nemůžu nijak dokázat

sylvka
30. kvě 2021

No možné to asi je.nedavno jsem podstoupila genetiku ve 12 týdnů z důvodu věku a pod každým formulářem se mě ptali,jestli jsem já,moji rodiče,otcovi rodiče pokrevně příbuzní.kdyz jsem se pak ptala Dr,říkal,že děti z takových vztahu je ještě hodně 😳no co ti budu řadit,bez od něj ,držím palce 🙋

ilonne
30. kvě 2021

Pokud spolu mají poměr, je to soulož mezi příbuznými a to je trestný čin.

montelvina
30. kvě 2021

Máš ho pořad rada a doufáš ze se to změní ...tohle si však musíš rozhodnout sama ...akorát ze tet rozhodujes i za dite a žít dvojí život ...tak se ho proste na to zeptej ..jistota je horší než nejistota ...je však pravda ze VŠe ma svůj čas ...

amazonkajanik
30. kvě 2021

Zlé věci se dějí i těm, kteří v tomto životě nic špatného nečiní, avšak může to být dluh z života minulého 😟 záleží pak na člověku, jak se k tomu postaví ...

autor
30. kvě 2021

@amazonkajanik když vezmu chlapy co jsem před před současným, tak spíš mám smůlu na chlapy... Jeden mě mlátil a druhý byl zadlužený až to hezké nebylo... Už přestávám věřit, že existují i normální chlapi..

martaskaaa
30. kvě 2021

Ženský, jak má jít na policii a něco nahlásit, když maximálně důkazem jsou zprávy o plácnutí po zadku, oslovovaní a to, že by se chtěla dívat jak usíná? S tim ji pošlou akorát víte kam.
Pokud to dítě je jeho, třeba mu bude podobné a bude vymalováno. Myslím, že kdyby to měla s nekým jinym, že by spala s více chlapi, tak se za ní tak nepohrne...

tasimia
30. kvě 2021

Kokos, tak tohle je šílený. Jako na policii bych nešla, důkazy asi nemáš bylo by to tvrzení proti tvrzení - nebo sis zprávy uložila? Screenshot cokoliv? Jinak ja bych se sbalila a odešla tak rychle, že by nemrkl. Protože jestli je pravda, že její dítě je jeho, tak až se to provalí to bude masakr. Nehledě na to pak vysvětlovat, že tetino dítě je vlastně sourozenec.
Zkus Azylové domy v okolí, tam si taky můžeš našetřit ;).

tinaprofi
30. kvě 2021

Njn láska si nevybírá... Jak řekla ku*Va Edovi z Mostu 😬😬😂

autor
30. kvě 2021

@tasimia nějaké důkazy mám, ale nejsem člověk, co by šel na policii. Spíš to mám pro něj abych se mohla nějak obhájit až půjde do tuhého

tasimia
30. kvě 2021

No do tuhého. Ono už asi v tuhém je ;)

autor
30. kvě 2021

@tasimia to každopádně je, ale myslela jsem to tak až seberu síly si s ním o tom promluvit...
Říkám jsem hodne moc trpělivý člověk a chci počkat až se narodí to dítě, počkat na jeho reakci...

martaskaaa
31. kvě 2021

A už seš ho někdy ptala, s kým je těhotná?

fire85
31. kvě 2021

@letalnica blbost je to hoax prosím tě..ach bože

tasimia
31. kvě 2021

Tohle je úplná kravina, promiň jako. Být s někým o kom si myslíš, že má poměr s vlastním sourozencem. A ještě čekat na reakci, nevím teda co je více zvrácenější.

xxx3d
31. kvě 2021

Prosím tě, nezaměňuj trpělivost se strachem a obavou z toho, co bude, nebo by být mohlo.
Situace má jen dvě řešení, první, do kterého se ti nechce je, že spolu nebudete, a druhá ke které to směřuješ (aneb počkám na jeho reakci po porodu sestry, mám nějaké důkazy, které si nechávám na obhajobu, apod.) je, že spolu zůstanete.

No, pokud spolu zůstanete, v podstatě vytvoříš, ano, i ty se na tom budeš podílet, stejný model, jako má on se svou sestrou, tvoje dítě a její dítě budou sourozenci, stejné otec, jiná matka. Bude to pro ně záhul, ale pro všechny ostatní taky a dokonce i pro tebe, i když jsi hodně, příliš benevolentní.

Nevím, proč bys měla odcházet ty, ať odejde on. Pravděpodobně se jen odsune vedle, k sestře. Pak je otázka, jak to zvládneš psychicky ty. Potkávat ho, je, každý den... Ale možná to bude lepší hnací motor na to, odejít do jiného bydlení, než sbalit věci a jít do azyláku.

Zkus si situaci, která teď je, představit za pět let. A to uletí... ani nebudeš vědět jak.
Nemusíš být obětí, ale nenech z tvého dítěte oběť udělat.
Když nechceš jít na policii, zkus sociálku, naťuknout co a jak. Ale řeš to. Když ne kvůli sobě, tak pro svoje dítě.

zelenaesmolda
31. kvě 2021

Chtelo by to psychiatra pro vsechny,nejlepe rodinnou terapii 😂

tasimia
31. kvě 2021

@zelenaesmolda 😂😂😂

autor
31. kvě 2021

@martaskaaa samozřejmě, on to údajně nevi a ona mi to taky neřekla, ani nikomu jinému
@tasimia já to vím... Ale prostě nedokážete si představit jak jsem v háji, neříkám že s ním zůstanu ale prostě dávám si v hlavě do kupy kam jít , nebo jestli zůstat v tomhle bytě a vykopnout jeho
@xxx3d děkuji za hezkou odpověď, je to prostě hrozně těžké pro mě, že sama se musím dát do kupy, zvednout se na nohy a udělat ten krok.. Ale když člověk 4 roky žije vedle někoho koho jsem milovala víc než sebe, je to těžké :(
@zelenaesmolda to nebylo moc pěkné, nevíte jak se cítím.. Jak moc je to těžké

autor
31. kvě 2021

Každopádně všem děkuji za názor, jsem ráda, že nejsem magor a nepřijde to divné jen mne...
Teď se dám trochu do kupy a budu bojovat za lepší život pro mě a malou, děkuji a držte mi palce

zelenaesmolda
31. kvě 2021

Cicham,cicham trollovinu.Koho to tu Koni mas?

tasimia
31. kvě 2021

Tak to, ze si v háji ti věřím. Každopádně jak jsem psala výše, existují Azylové domy + pokud máš možnost ho vykopnout, nechápu na co čekáš. Já jsem taky trpělivá, ale s uchýlem bych fakt trpělivost neměla ;).

autor
31. kvě 2021

@zelenaesmolda nejsem troll už to píšu po několikáté, i bez této situace mám v životě dost problémů a nemám čas si dělat někde na netu srandu z lidí...

Strana
z3