icon

Předstírání orgasmu v manželství: Je to běžné?

11. kvě 2023

Drahé ženy, předstíráte orgasmus??
Mám skvělého manžela, jsme spolu 7 let, máme dvě děti, jsme spokojená rodina. Předtím jsem měla taky pár partnerů.. a tak si nějak říkám, že jsem nikdy vlastně nezažila orgasmus s mužem 🤣. Je to zoufalství? Vždycky jsem měla partnery co hlavně mysleli na sebe. Můj manžel byl v tomhle jiný, čekal nejdříve na mě. Bohužel to by jsme měli asi ten první sex ještě teď 🤣🤣🤣. No a já prostě předstírám, nehraju žádné divadlo ale prostě si to užívám a snažím se tak lehce ukázat, že jsem dovršila cíle... Jednou, dvakrát, třikrát.. a pak až on, mého srdce šampion. I přesto všechno ho moc miluju a styk s ním si i tak užívám ❤️. Ale zajímalo by mě zda to takhle má i někdo další. Mám kolem sebe holky, které naopak partnery, manžele opustili... Neboť jim to neklapalo v posteli. Popravdě mě by to snad ani nenapadlo....

Strana
z3
l_
15. kvě 2023

@veronicka89 souhlasim s @ai30 .. s nynejsim partnerem neni nic problem, ale nekdy jsou dny, kdy to nejde a jakoze fakt mi to nevadi.. uzivam si to cele od prvniho doteku... Neni to jen o orgasmu.. pro me je treba mnohem dulezitejsi to cele, nez to finale..

suzanna123
15. kvě 2023

@veronicka89 a na to jsi přišla kde, že to říkají ty, které ho nemají? Zrovna na mě to neplatí 🙂

majca16
16. kvě 2023

Já si tedy nedokážu představit, že jsem rozjetá a rozdrážděná a partner se udělá a já ne 🤔 nedejbože víckrát za sebou. A to nedosahuju vaginálního orgasmu, takže je to u mě další práce navíc. Vždyť sex je i o upuštění páry a vyplavení hormonů a to se děje při orgasmu, ne?

Strana
z3