icon

Přijde Vám chování přítele v pořádku?

maminkadvoudeticek
3. zář 2020

Dobrý den maminky mám na vás dotaz jestli vám přijde chování mého přítele v pořádku nebo jen mě se to nezdá ok.mam dceru z předešlého vztahu kde mě její otec fyzicky i psychicky napadal.takze už z předešlého vztahu mám možná jiné názory a pohledy na ve.mozna si vše moc beru netuším proto bych prosila názor nestrannych osob.s přítelem mame1,5 roční dítě.pritrl je momentálně 2 roky na neschopence před rokem byl na operaci s rukou.od narození prcka ho nikdy neprebalil,neudělal mu mlíko,nekoupal ho
Onlikl max.5 krát jen mikinu,jídlo když nechtěl ode mě mu tedy dál lžičkou jinak vůbec nic.ven ho sám nevzal ani v kočárku.hlida ho max.10 min.v noci k nu nevstával prý jsem na mateřské a je to moje práce a pořád se vymlouvá že nemůže kvůli ruce.posledni dobou máme neschody kvůli uklidu jeho představa je vysávat on den celý byt 3+1 a on den půl bytu.ano někdy pomůže a půlku uklidí.ale uklizi se jen když malý přes den spi a třeba dnes se tak naštval jen kvůli tomu že začal uklízet obývák já mezitím šla vyndat prádlo z pracky a nešla jsem hned uklízet ložnici tak jsem mu šla pomoct a taky špatně že už to udělá tak jsem mu řekla co teda podle něj mám dělat když je vše špatně a bylo zle hned volal mamince,že mi tu Pomaha a já si ještě stezuju a že mu mám za jeho pomoc děkovat.pokazde když mame nenejaké neschody hned volá svoji mamince a stěžuje si na mě.kdyz jeho má hlídá malého samotného jen poslouchám jak je s ní hodnej a se mnou ne jak je to možný atd.pak si zase vymýšlí že máme setrit z nemocenské a rodičáku to tedy moc nejde nájem 12 tis.na být každý den on jezdí autem.ja když někam chci hned problém. Na výlet nás o.prazdninach nikam nevzal já si prý jen stěžují a hned volá mamince jak jsem nevděčná.maleho doma nesmím nechat ani v pokojíku s dcerou samotného no není po bytě chodit sám hned je zle tě se někde bouchne a spadne pořád straší jak se bouchne ať ho pořád hlídám.vzdyt je to dítě mu říkám a on je to tvoje práce na mateřský.proste když mu řeknu ať mi víc pomůže s malým já jsem na mateřský přece že on mi pomůže občas s úklidem a to stačí co víc chci kdyby chodil do práce Oki,ale on je 2 roky doma.a to stěhování jeho máme mi vadí hodně a o tom,že ji volá i 5 krát denně ani nemluvím se vším se s ní rádi a pořád se na něco ptá.prijde vám jeho chování normální nebo jsem hysterka já?
potřebuje je hned plém .o prázdninách nás nevzal na žádný výlet..kdyzu něco řeknu jen si stěžují a volá mamince.

Strana
z2
june22
4. zář 2020

@sudylichozrout vacsinou byva za tym emocionalne tyranie od rodicov v detstve, ktore je velmi tazke poznat navonok. Alebo potreba napravit a pomoct choremu rodicovi napr. alkoholikovi a najdeme si podobneho. Podvedome. Doporucujem knizku Zavisle vztahy - Heinz-Peter Röhr. Myslim, ze kazdy sa v nej trochu najde 🙂

llluckaaa
4. zář 2020

@lotosek Já takovým tatínkům říkám teoretický otec - všechno o péči o dítě ví nejlíp, ale praktická zkušenost žádná 😠

87zuzu
10. zář 2020

@maminkadvoudeticek Dobrý den. Nejdřív si položte otázku jestli tak žít doopravdy chcete. Nemyslím, že když je to teď také, že se to změní. Odejít začít znovu je hrooozne těžké, ale potrvá to nějakou dobu, anebo zůstat a trápit se stále dál. A ta ruka ho teď bolí jedině z telefonování s maminkou. 😁

jijulka
14. zář 2020

nezda se mi doba ty PN. 100 % Uz ma dávno vyčerpánou podpurci dobu, pokud je na PN, tak zadarmo. Pric si teda nepoda zadost o ID?

zuzineckah
14. zář 2020

2 roky se válí na nemocenské a tobě říká ať kmitáš protože si na “mateřský”... ahaaa😂to jo no... ten musel být určitě sluníčko už předtím✌️Nějakou o Karkulce tam nemáš??😘

evka_slovenska
18. zář 2020

@maminkadvoudeticek :Hele kdyz ted nemate penize, az budes sama a on sam-co se financne zmeni? Myslim ze na tom budete jeste hur ne? Pujde bydlet k mamince, bude bez penez a ty bez alimentu. Ach :( Nemas kam zmiznout na dva dny? Nechala bych mu deti (nebo aspon jen maleho) a beze slova odesla na dva dny. At se tam treba posere. A najednou uvidis co vsechno s rucickama umi :D

Strana
z2