icon

Přítel a jeho nenormální chování

vutajeni
8. lis 2016

Ahoj maminky, holky, rádkyně. Omlouvám se, že to sem píšu anonymně, ale nechci, aby si to přečetl někdo, kdo nechci aby měl o mě takové soukromé informace.
Chodím sem už pěknou řádku let, chodím se sem radit, pobavit, poradit jiným maminkám. Teď potřebuji radu sama.
Byla jsem sama docela dlouho, mám dítě, které má 6 let.
Zjara jsem se seznámila na seznamce s mužem, se kterým jsme si padli do oka. Týden po seznámení mě pozval k němu (bydlí 120 km ode mě) a seznámil s jeho dětmi (8 a 10).
Už při prvním víkendu u něj se projevil. Jeho menší dítě tenkrát k němu nechtělo, přijelo až v sobotu a on se po telefonu pohádal s bývalou ženou a docela sprostě.
Velmi záhy jsem pochopila, že on je velký neurotik a koler. Naštve se kvůli každé blbině a stejně tak rychle vychladne. Několikrát se na mě utrhl, důvod vlastně ani pořádný nebyl (jednou kufr na sedačce auta, svítící mobil v autě). Několikrát mě poslal do pi*i (omlouvám se za výraz). Několikrát byl hrubší na mé dítě.
Neuměl mi dávat najevo city, neuměl obejmout. Já jsem to začala řešit, proč. On to prý neumí, dávat city najevo. Ale své děti objímá a líbá pořád - ty se od něj odvrací. Já jsem ho prý vydeptala tím, že jsem řešila co a jak bude, co ke mně cítí (ale choval se fakt hnusně, takže otázky byly na místě) Kolikrát na mě křičel, i na své děti - ty až někdy brečely. Menší dítě k němu nechce jezdit, protože prý pořád řve. Prý řval i na bývalou přítelkyni a na kamarádku - obě s ním skončily.
Teď přišel s tím, že chce být s dětmi sám, že je klid. Já ale vím, že není, že řve bez ohledu na to, zda tam jsme nebo ne. Když se ho zeptám, zda se rozcházíme, tak mi odpoví smajlíkem 😲 anebo mně je to jedno, jsem teď rád za chvilku klidu.
Utrhuje se i na mamku, na taťku, nemá dobré vztahy s bratrem, se svým dispečerem - je to kamioňák. Mluví hnusně o emigrantech, Asiatech, Černoších, Romech - a to i před dětmi.
Je strašně sprostý, ale opravdu nechutně.
O všech svých bývalých říká, že ho nechaly a on byl ten hodný, co by se rozdal. Možná jo, možná ne. Ke mně se rozhodně hezky nechová.
Vím, poradíte ať ho nechám. Jednak mám u něj ale nějaké své věci a jednak nechci, aby to zase bylo tak, že on chudáček bude ten opuštěný.
A také myslím, že má psychickou poruchu. Nevyznáte se v tom některá?
Umí být i hodný, milý a něžný, ale vše jen když má náladu a sám chce.

Také dělá rozdíly mezi dětmi. Jeho děti neumí poděkovat, poprosit, hnusně se chovají k babičce - jeho matce. Jsou enormě vybíravé v jídle. Víkendy u něj vypadají tak, že děti ráno vstanou v 8, on v 10. Ty dvě hodiny jsou na mobilech. Potom až vstane, zapnou si počítače a hrají hry až do večera - kolikrát ani nejdou na procházku, nikam a jen hrají hry. To menší dítě dokonce hry určené pro děti od 12 let. On jim vše podstrčí až pod nos, oni nemusí nic, ani si uklidit nádobí, ještě ve 3 odpoledne jsou v pyžamech. Na počítači jsou klidně do půl 1. On je krmí hranolky, chipsy, colou.
Vše jim povoluje, moje dítě si nesmí půjčit jeho hračky, ale svoje musí. Děti jsou jinak fajn, ale on to kazí.

Omlouvám se za delší text, asi jsem se potřebovala svěřit

Strana
z10
hejnecko
15. lis 2016

@vutajeni průšvih je, že přes tu hezkou tvář nejde vidět ta "pravá". 🙄 Nezlob se, že se ptám, ale jak ho bere tvoje dítě? Zkoušela sis s ním popovídat, jestli ze strejdy třeba nemá strach, když nadává?

vutajeni
autor
16. lis 2016

@kamila297
@jitulka89
@shine2015
V pondělí psal a včera znovu. Včera o tom, ať mému dítěti zařídím stavební spoření, že přicházím o státní podporu...a pak plynule přešel k mé nové profilové fotce na fb, že to nejsem já. Že je to false a mám tam jiné vlasy - přitom ta fotka není vůbec upravená...

vutajeni
autor
16. lis 2016

@hejnecko moje dítě ho mělo rádo, opravdu. I jeho děti...já věřím že on ho má taky rád. On má rád děti...jenže on to všechno kazí tou svou povahou a chováním. Když je mi 38 jako jemu, měla bych se umět snad ovládat. To on neumí.

trdelnik234
16. lis 2016

@vutajeni

Ak je pravda, co si pisala predtym, tak z neho proste ide chvilami strach. A s bio otcom ma tvoje dieta aky vztah? Tak neviem, keby ho jeho deti mali tak radi, ako pises, tak neplacu, ze k nemu nechcu a nevypisuju mamine, ze chcu ist domov.

jitulka89
16. lis 2016

@vutajeni nejlepší bude vážně ignorace stejně už spolu nemáte co řešit

trdelnik234
16. lis 2016

@vutajeni
Odpisala si?

vutajeni
autor
16. lis 2016

@trdelnik234 vše je na mou duši pravda. On by možná řekl, že zveličuju...že to tak nemyslel. Možná nemyslel, ale řekl, udělal, zařval...
S bio otcem má moje dítě taky hezký vztah. Moje dítě si uvědomuje, že strejda křičí. Jenže bohužel i vidí, že se chová hezky a tím, že jezdí ve velkém autě, tak si ho získal. Několikrát ho povozil a měla jste vidět jak bylo u vytržení z těch tlačítek, velkého volantu, automatické převodovky, dvoupatrové postele v kabině...

@trdelnik234 neodepsala. Ale on psal v pondělí jednu sms večer, včera tři

shine2015
16. lis 2016

@vutajeni na fc ho dej blokovat...evidentne v tom umi chodit...kontaktuje te jen tak a stridave bude tzv hodny a urazet...

vutajeni
autor
16. lis 2016

@shine2015 ano...to on bude asi dělat. Nevím ale proč????
Ta jeho bývalá přítelkyně, se kterou jsem se viděla v pondělí mi toto přesně říkala - že mi bude vypisovat

shine2015
16. lis 2016

@vutajeni protoze vi ze s nim jen tak nekdo nebude...drzi se kazde co se trochu naskytne sance ze s ni bude sex a chvili to s nim vydrzi protoze uprimne toto zadna normalni zenska nevydrzi a nepujde s hlavou do opratky....teror pro sebe a deti...
Byt tebou kaslu na nej i kdyby dolezl s kytkou a prstenem nebo darem nebo kdyby na tebe cekal se snidani denne pred domem...dobre ti s nim nebude.

vutajeni
autor
16. lis 2016

@shine2015 on se nezmění anebo na chvíli. On se změní tehdy, když si uvědomí, že má problém a bude ho řešit...
On není romantický tip, takže u něj nehrozí snídaně, prsten, dárky. Možná by se zmohl na kytku

journals
16. lis 2016

@vutajeni Já se ti tedy divím, že to ještě řešíš... 🙄 🤐

vutajeni
autor
16. lis 2016

@journals já to neřeším. Já jen podala info, že mi stále vypisuje

journals
16. lis 2016

@vutajeni Už se v tom nešťourej - ani doma, ani na FB, zablokuj ho kde to jde a zkus na to nemyslet. Tím, že to tady budeš pořád všem vysvětlovat, částečně i obhajovat a necháš ho, aby ti dál psal to děláš horší jen sama sobě. Nám je tady po tom prd a tobě tohle stejně nepomůže. Nepátrej, nevysvětluj, ale zkus žít jinak, bez něj 😉
Nevím proč mi přijde, že se stále snažíš hledat důvody a možnosti proč a jak to udělat jinak,což je nesmysl...

vutajeni
autor
16. lis 2016

@journals no to vůbec, já bych se k němu nevracela. Vím že on se nezmění...takže ne. Jen nerozumím tomu, proč se ozývá když ten impuls na konec byl od něj. To mi nejde do hlavy

anetka1701
16. lis 2016

@vutajeni bo už nebude mít nikoho, kdo mu celkem snadno podrží... a navíc zraněné mužské ego, že jsi ho opustila...

journals
16. lis 2016

@vutajeni A proč po tom pátráš? Vždyť ti to už může být jedno - konec konců to je to, o čem píšu - že mi prostě přijde, že se z nějakého prapodivného důvodu s ním dál bavíš a pátráš... Proč? Kdyby to byla ukončená kapitola, tak ti je tohle totálně volný, telefon a FB zabokuješ a on ať se staví třeba na hlavu!

shine2015
16. lis 2016

@vutajeni tak uz ho neres....at si dela co chce.

vutajeni
autor
16. lis 2016

@anetka1701 já ho právě neopustila 😀
@journals
@shine2015 holky děkuju...tímto končím diskuzi, mazat ji zatím nebudu...třeba časem napíšu co se událo.
Já ho nekontaktuju, neodepisuju...on se ozývá mně

Díky všem za podporu 🙂

trdelnik234
16. lis 2016

@anetka1701

Lepsie by som to nenapisala. 😀

vutajeni
autor
16. lis 2016

@trdelnik234 s tím u mě nepochodí....a pokud si toto myslí, tak se hodně spletl. Navíc já to neukončila. Vlastně jsme ani nic nevyřešili 😀
Ale to je jedno

bebbana
20. črc 2017

@vutajeni když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají ;)

Strana
z10