Přítel mi nepřispívá na děti a domácnost
Ahoj holky možná máte některé stejný problém jako já a nebo nějakou zkušenost stímto problémem.Máme tři syny,já jsem v součastné době na rodičáku ,který pobírám 3600kč plus 8000kč pobírám příspěvek na péči o přítelovu babičku(94LET).To je 11600kč měsíčně a z toho platím školu,školku,potřeby pro malého,oblečení dětem a ješte jídlo,protože jíst se musí.Problé je v tom,že přítel vydělává dost,ale nedá mě ani korunu musím se doslova prosit o peníze pokud potřebuji jelikoš když spočítám všechny výdaje tak mě zbyte nula,nula nic.Proto Vás chci poprosit o radu co mám dělat děkuji za vaše příspěvky
Ano soudí,ale je tam velmi malá šance nato,že to vyhraje jelikoš se ve smlouvě zavazuje tím,že pokud to nebude dotyčný splácet tak to spadá na něho takže kamarád toho hezky využil
Pokud bych se nějakým zázrakem dostala až tam kam ty, řešila bych to takhle: 1. buď budeš mít OKAMŽITĚ veškerý finance na starosti ty (jeho výplata na tvůj účet a dostane třeba jen kapesné 1 000 Kč/měs. 2. pokud se tak nestane, OKAMŽITÝ rozchod a vyřešení výživného.
Ani jsem moc nepochopila, proč teda chodíš nakupovat ty, když pomalu nemáš za co. Proč to nenecháš na něm?
To jsem mu řekla jako první a za druhý proč si to pořádně nepřečetl co vlastně podepisuje.Jo a nastal obrat v naší situaci pohrozila jsem a zatlačila na něj s okamžitým odchodem pokud mě nedá na boty pro kluky a hned mi bez řeči ležely čtyři tisícovky na stole no možná zasáhli i mí rodiče trošičku,ale tak snad to už takhle půjde dál každý měsíc pokud ne balím děcka a odcházím a požádám o soudní jednání
@class nevim, jestli spatne ctu, ale porad jsem nepochopila, kdo tedy financuje to bydleni - vodu, elektrinu, nejake to teplo, ctu, ze mate auto, takze benzin atd. Ja tu proate vidim daleko vic nakladu nez socialni a zdravotni, navic do toho ta hypoteka, tedy naklady na pravnika a soud. Nevidim na te jeho vyplate moc moznosti pro nejake osobni penize.
Ano, ta hypoteka je pitomost, nemel se k tomu upisovat, ale stalo se a asi to nejdulezitejsi, co bych resila, je komunikace mezi vami dvema.
Vodu státní nemáme,máme vlastní studnu,na elektřinu platí babička jelikoš mi zajištujeme každý rok nákup dřeva jelikož máme kotel na tuhá paliva a babička to neplatí,benzin si financuju sama.Právničku máme v rodině takže to neplatí.No každopádně já vím,že mu peněz zbývá dost a jak jsem psala dal me bez řeči na boty tak kdyby neměl pro svoji potřebu tak mi to přece nedá
Já bych šla na soud a podala žádost o alimenty a vůbec nevadí,že bydlíte spolu a pokud nejsi zaměstnaná,tak by měl platit alimenty i na tebe.

@class Tak pokud má měsíčně 20.000, pryč jde 3.600 + 10.000 za vyčůraného kamaráda, které se vám ani neobtěžoval přiznat, tak furt mu zbývá cca. 6.000, které končí kdoví kde, jenom ne tam, kde by měly..... Přijde mi neuvěřitelné, že mu tohle sprosté chování tolerujete už 6 let. Nejenom, že nepřispívá na domácnost a na děti, ale ještě má tu drzost po vás štěkat, když se chcete dopátrat, kam peníze mizí......tak to je fakt mazec 😲 no nevím, mně teda tohle nepřijde dlouhodobě udržitelné......Asi bych s ním zkusila ještě jednou hodit vážnou řeč a pokud by to nikam nevedlo, tak fakt zažalovat o výživné, jak píše @blahova_andrea