icon

Přítel nervák a protiva

nikolrose
5. srp 2016

Ahoj dámy,

celkem často tady čtu některé diskuze a kolikrát se nestačím divit. Ale poslední dobou jsem na tom asi hodně podobně. S přítelem jsme se přestěhovali k sobě v lednu. Od té doby je prostě hrozně protivný, náladový a výbušný. Naštve ho všechno. Kolikrát už příjde z práce naštvaný a nedá se s ním mluvit. Já jsem ve 4 měsíci takže chápu že jsem náladová a plná hormonu ale vsimli si toho i naši známí. Ještě jsem prostě po otci hrozně klidná a vše řeším v poklidu a nestresuju se. Pokud nejde o život, nejde o nic. On je uplný opak mě. Například včera, bydlíme v bytě, ale na vesnici. V baráku je jen 8 bytů. Viděla jsem z okna, že přijel a parkuje tak jsem pustila naši fenku ven, vždycky to tak dělám, bydlíme v přízemí a ona ho už slyší jak přijíždí tak se těší za ním. Jenže zároveň s přítelem přijel i soused a Engie(fenka) seděla uprostřed parkoviště a čekala. Nezavázela nikomu ale člověk nikdy neví, kdy vběhne pod auto. Tak jsem rychle obula boty a běžela pro ni. Jenže to už šel přítel i s ní a hned spustil jestli jsem normální, že pustím psa ven. A prostě byl uplně hnusný. Vím, udělala jsem chybu, ale jde to říct přece normálně, a já za ní běžela. Je takových případů hodně. Člověk se mu nezavděčí. Vztekne se, že dlouho čeká v restauraci na jídlo, že řidič před ním brzdí, že známí přijeli později. Prostě kvůli všeho. Je 5 minut rozčíleny a pak uplně v pohodě. Jakoby se nic nestalo. Jenže mě bolí, že když ej vzteklý tak je na mě hnusný a kolikrát si ani neuvědomí co řekne. Upozorňuji, že už jsme to spolu řešili, řekla jsem mu co vše mi vadí a on joo já vím, jsem vůl. Vím že jsem na tebe hnusný a změní se to. Ale druhý den to je zase stejné.

Ani nevím co bych chtěla slyšet. Může se takový člověk změnit? Je mladší než já, je mu 20, ale normálně pracuje, stará se o vše atd. Nebo máte někdo podobný případ doma a zabralo něco? Už jeho mamka mi řekla že je po svém otci, že je to samé. A musela se s tím naučit žít, ale já to tak nechci.

Strana
z2
hejsa
12. srp 2016

@martina8383 Mám kolegyni,ta s takovým tvorem žila 35 let,každý den -říkala-si uvědomovala, v podstatě nezájem o , toho člověka,...měla odejít včas a začít žít život takový,jaký si představuje-řekla,že to odkládala měsíc po měsíci...to je hrůzná představa! 🙄

terka_85
12. srp 2016

Můj manžel (35 let) je také výbušný a vzteklý. Jsme spolu 10 let, z toho 5 let manželé a už jsem si na to nějak zvykla. I když neříkám, že mě to nemrzí, když na mě vyjede... Přesně jak píšeš, za 5 minut je v pohodě. Nejhorší je, že manžel si to někdy ani neuvědomuje, že na mě třeba zařval... Ale je pravda, že já jsem taky docela vztekloun.
A pak taky, syn to samozřejmě od něj odkoukává, to mě na tom štve asi nejvíc 😠
Ale moc ho miluju a i když je jaký je, tak si to bez něj nedovedu představit 🙂

lorana
17. srp 2016

je nervák? tak bych ho polila studenou vodou aby se uklidnil...

katerina792
10. dub 2021

Ahoj vím o čem mluvíš mám uplně to samé možná horší je to hroznej cholerik všechno řeší když mu chci něco vysvětlit třeba jako zpomalovací myska pro psa bouchne do stolu a že mám bejt ticho aď do něho nedávám nervy a když řeknu jo dobře jen sem ti to chtěla vysvětlit nasere se a začne tys udělala tohle tohle tohle špatně atd začínám ho nenávidět jsem šťastná když ráno vypadne do práce snažily jsme se o miminko vzdala jsem to protože si nedokážu představit jaké by to bylo kdyby zase vyjel jen kvůli tomu že miminko brečí když vyjede jen kvůli tomu že kočka něco shodí chápu je těď ve stresu přišla mu nějaka exekuce z minulého manželství o čem nevěděl blbá práce ale to přece neznamená že musí bejt takovej byli kdy kdy je fakt na pomoc profesionála taky mě štve má špatnej den a já bouchnu hrncem a on hnet co stím tak boucháš atd ale když to udělá on tak nic je to v pořádku včera já byla na nakupu on přišel z práce a že jde za kamarádem na 2h nevadilo mi to ještě jsem mu volala v krámě a říkám mu že až příjdu uvařím najíme se a kouknem na nějakej film on že jo přijdu z nakupu a on ustrojenej a že jde za kámošem (za jiným) tak mě to naštvalo a prostě jsem jen trochu hnusně řekla však si byl a nic si neřekl no dobrý tak jdi přišel a už sem slyšela ja nejsem malé dítě abys mi říkala kam mám a nemá chodit udělen mi rozvrch hodin kdy mužu bejt venku atd tak sem to nevydržela a řekla jsem mu drž hubu jinak sprostí na sebe nejsme nevím zda se sním mám rozejít nebo ne ale zas je problém že nemám kam jít a sama nájem neutáhnu nic našetřeného abych si mohla dovolit nějakej byt tak nevím (ps omlouvám se za chyby nejsem češka a moc to psaní neovládám

zelenaesmolda
10. dub 2021

@nikolrose
a proto je nejlepsi nedelat si dite po par mesicich znamosti ale az po delsi dobe spolecneho souziti,ktere funguje.

Strana
z2