icon

Přítel odmítá sex a miminko

pet_tep
20. led 2016

Ahoj holky, už nevím kudy kam a tak si tu zkusím pofňukat - problém je v oblasti sexu a pořízení miminka. S partnerem jsem dva roky, 2/3 z toho spolu žijeme. Je mi 31, partner je o necelý rok starší. Už delší dobu cítím touhu být maminkou. Není to nezodpovědné, bydlet máme kde, máme i dost slušně našetřeno, plat mám pěkný a partner by nás zvládl uživit. Po dvou letech vím o jeho chybách, myslím si, že bude skvělý táta a přijatelný manžel (je sobec, ale s tím už jsem se vyrovnala). Oba jsme vysokoškoláci, pro mě byla podstatná nejprve praxe a pak jsem nemohla najít správného chlapa. Když už ho mám, on se na dítě cítí mladý a že má na něj ještě dost času. Trápím se tím. Nechci na něj moc tlačit, o mé touze ví. Nedávno jsem vysadila HA, o všem byl s předstihem informovaný. Nic extra nenamítal, chrání se teď on (přerušovaný styk, jde mimo). Děti chce, jen prý nedokáže říct kdy, jestli na jaře, na podzim, příští rok... Do toho sex, mám pocit, že ho to nebaví. Na začátku 2x týdně, postupně 1x a teď už pomalu ani to ne (výjimkou je jen dovolená, tam to jde klidně denně). Prý je unavený, hodně sportuje. Kolikrát si říkám, že si obleču nějaké sexy prádélko, ale cítila bych se hrozně, kdyby na to nereagoval nebo mi řekl, že nemá zájem. Když jsem dostala chuť pár hodin před nějakým zápasem, tak mě normálně odstrčil a že to nejde, že byl neměl energii. Včera jsem ho hladila, po dvou týdnech půstu jsem to prostě na něj zkusila a on mi řekl, že je mu to nepříjemné a ať ho nehladím. Pak mi dal pusu na dobrou noc a šel spát. Holky, co s tím? Máte podobnou zkušenost? Vím, že se to nedá paušalizovat, ale zkuste poradit...

Strana
z2
zdenicka33
11. únor 2016

@pet_tep Nu, je to zvláštní, třeba měl "své dny" 🙂... jak to vypadá teď? nějaký posun?

pet_tep
autor
12. únor 2016

@zdenicka33 Posun je, snaží se 2x týdně. Posun vidím i v chování. Dala jsem totiž na holky a začala se mu míň věnovat a je to znát. Udělal mi první trošku žárlivý výstup, podivuje se, když mu řeknu, že si má klidně zajít na pivo, že mám jiný program. O víkendu přijel po zápase domů a já tam neseděla a nečekala na něj, naopak jsem dorazila hodně pozdě a byl z toho takový paf... Tvrdil teda, že je rád, že jsem byla venku, ale baštím mu to jen napůl. Teď přinesl jen tak kytku. Doufám, že pomohlo vysvětlení toho jak to vnímám já a dále i to, že ho nechávám víc dýchat a sama se snažím se věnovat sobě... Ale neznamená to, že se mu nevěnuju 🙂 Jen prostě míň než dřív. Lásku teď dává víc najevo i on... Takhle to zní jako když jsem byla totální přísavka, ale my spolu díky spoustě věcí netrávili moc času a já chtěla naplno užívat toho mála společného času... Holt někdo to má postavené tak, že spolu je nonstop a někdo naopak... Někdy je asi méně více 🙂

monikagurthova
12. únor 2016

@pet_tep Tak to je super.... 🙂

zdenicka33
17. únor 2016

@pet_tep Tak to je super, že se to nějak vyvinulo a posunulo 🙂 tak snad mu to vydrží i nadále a postupně se doberete až miminku🙂 nejlepší je, když přijde nějaká větší "zkouška," která ten vztah prověří - něco jako operativně se rychle dohodnout, něco vyřešit, velké stresové situace a pokud jeden podrží druhého a vše klapne, tak je to ok... jinak podle mě jsou pro chlapy dvě největší zkoušky, a to narození dítěte, které mu změní trošku život (ale více teda nám holkám) a svatba a všechno zařizování ohledně toho, a tak... u nás to právě skončilo těsně před svatbou, a to jsme spolu byli 6 let (vzhledem k ne ideálním vztahům v rodinách bylo dost stresové období jako nikdy předtím)... důležité je, aby ti to takto vyhovovalo a jak jsem psala minule, aby to nebylo "z donucení," že ti někdo řekl, že se mu máš méně věnovat. A dělané "na efekt" - dojdu později, jen aby viděl apod. Protože hlavě člověk někdy neporučí a v určitě chvíli můžeš "bouchnout." A taky pozor, ať moc neodhalíš svou "slabost," protože mně přijde, že on vždy bude v tomto vztahu dominantnější a ty závislejší, tak aby on na to moc nehrál a nezvykl si na to, že vždy ty nějak ustoupíš, či uděláš něco tak, aby on vlastně vyhrál a bylo po jeho... A určitě, někdy je méně více 🙂 My si taky jedeme každý svojí, ale taky hodně věcí společně, protože ten společných zájmů je hodně, vlastně většinu 🙂 Tak držím pěsti, ať je vše jak má🙂

Strana
z2